Złe Towarzystwo/Bad Company: Remaster + Edycja rozszerzona

@P4W3L Gdyby to był problem z modem to już wcześniej ktoś by go zgłosił, no i mod przed premierą był testowany przez @Agrael jak dobrze pamiętam, więc tym bardziej - gdyby coś było nie tak z modem to u niego już by był problem z dźwiękiem. Tak jak pisałem - bardzo możliwe, że jest coś nie tak z ustawieniami OpenAL bo mnie przed Radiophobią 3 też wszystkie mody śmigały i z dźwiękiem nie było żadnych problemów, i po R3 także żadnych nie miałem. Znalazłem te zrzuty na discordzie R3 i to jest właśnie to o czym wspominałem, więc musisz sobie otworzyć ten OpenAL soft configurator i ustawić jak na zrzutach i powinno ruszyć.

Spoiler

Ewentualnie dołącz do discorda R3 i wpisz w szukajkę no sound i poczytaj bo widziałem to rozwiązanie i jeszcze jedno, ale pisali tak nie precyzyjnie, że nie wiem za bardzo jak Ci to wytłumaczyć.

@Szczepan9205 spróbowałem to ustawić tak jak na screenshotach, a właściwie było to już tak ustawione, więc nie musiałem nic robić. No niestety dalej nie działa i chyba po prostu zgram sobie wersję podstawową bo nie chce mi się w to bawić i zagłębiać się bardziej co może być przyczyną, bo praktycznie wszystko może nią być. Mimo wszystko dzięki wielkie za pomoc .

BTW ja w swoim konfiguratorze nie mam tej opcji “HRTF Mode”, nie wiem może mam jakąś inną wersję, choć zgrałem najnowszą.