Złodziej samochodów

Witajcie Stalkerzy , Mam problem z zadaniem " Złodziej samochodów" , Zleca je Dezerter z Agropromu
,Trochę zwlekałem z tym zadaniem , od razu zdobyłem przepustkę , lecz nie ukrywam zwlekałem z samym odnalezieniem auta .
W międzyczasie zrobiłem “Kostke Rubika” Od akima , przez co wojacy najechali doline morku , obawiam sie ze w trakcie zabawy z wojskowymi wysadzili oni questowego zaporożca.
W internetach nie mogłem zbyc nic znaleśc w tym temacie
Auto powinno być w dolinie morku tuż naprzeciw bazy bandytów , za silosami na stacji benzynowej

@Piesek, a masz save przed Kostką Rubika? Jeżeli tak, to wczytaj i zrób najpierw Złodzieja Samochodów, a potem Kostkę Rubika. Możliwe że najazd wojska mógł zniszczyć to auto, albo jakiś błąd. :slightly_smiling_face:

10 godzin temu, Polski_Szogun napisał(a):

@Piesek, a masz save przed Kostką Rubika? Jeżeli tak, to wczytaj i zrób najpierw Złodzieja Samochodów, a potem Kostkę Rubika. Możliwe że najazd wojska mógł zniszczyć to auto, albo jakiś błąd. :slightly_smiling_face:

Niestety nie mam opcji wczytania , znaczy mam ale to jest zbyt duzy odstęp czasu , zbyt dużo progresu w trakcie

To chyba po ptakach… Ja bym się cofnął :slightly_smiling_face:. Kiedyś jak grałem w SoC i zepsułem jedną rzecz, to wczytałem zapis gdzieś 5h w plecy, bo chciałem coś przetestować, nawet to nie była misja :slightly_smiling_face:.

@Piesek Twój cyrk twoje małpy :slightly_smiling_face:, zrób jak wolisz :blush:

1 godzinę temu, Polski_Szogun napisał(a):

To chyba po ptakach… Ja bym się cofnął :slightly_smiling_face:. Kiedyś jak grałem w SoC i zepsułem jedną rzecz, to wczytałem zapis gdzieś 5h w plecy, bo chciałem coś przetestować, nawet to nie była misja :slightly_smiling_face:.

@Piesek Twój cyrk twoje małpy :slightly_smiling_face:, zrób jak wolisz :blush:

Całe szczescie jeden z agentów był w stanie zrespic zaporożca
Wątek zamknięty , Gdyby ktoś szukał pomocy polecam e_l , świetny wojownik oraz wysłannik świadomości Z

1 polubienie

@Piesek fajnie, że się udało :blush: i dziękuję za informację :blush: :slightly_smiling_face:

Witam. A ja nie mam w ogóle tego zadania.Po zadaniu na zioło Dezerter znika.Ani razu nie miał takiego dialogu.