Wena mnie niosła. Teleportuj się poprzez F5 jak na 1. screenie widać plecak, a potem zejdź w dół. Chyba po to są dwa, aby dać radość tym co jakoś doskoczą. Wtedy do plecaka już nie muszą iść, bo drugiego nie ma komu ze względu na jego cenę sprzedać. Chyba tylko Stiopce sprezentować + paczkę kulek, aby miał się w dalszej grze czym bronić.
Takie info warto korzystać z krótkofalówki. Po wysłuchaniu komunikatu pojawił mi się taki oto schowek. Jeśli było to proszę o napisanie wtedy ukryje post.
@LisU A wiesz co w nim jest? Zajdź zobacz i pokaż innym.
@kondotier Sytuacja wygląda tak: Byłem przy traktorze, nie miałem żadnej interakcji ze schowkiem (próbowałem chyba ze wszystkich stron się do niego dobrać), Artefakt ze sejfu zabrałem, Izloma ubiłem. Po powrocie do remizy graty tak jak leżały tak leżą. Za pierwszym razem teleportowałem się do środka piwnicy, ale przez to że klucz do drzwi nie działa a graty blokują wyjście zostałem tam uwięziony. Za drugim razem po wczytaniu quicksave za pomocą teleportu sprawdziłem schowek z wintorezem. Był jeden tylko wintorez hehe
Niestety z gratami w garażu nadal nie mam interakcji i tak jak leżały tak leżą. No trudno, odpuszczam sobie tą piwnicę. Tak czy siak dzięki wszystkim za pomoc ![]()
@Nuclear_Messiah Zostaw jakiś przedmiot i dzięki nim się teleportuj korzystając ze spawnera. Pojaw sobie art z grupy szklanych i wykorzystaj ich właściwości.
Wintorezy są dwa. Be sure. Schowki też są dwa. Jeden pod dachem od strony remizy (tylko z teleportu), drugi na dachu od strony zewnętrznej.
@Nuclear_Messiah - widocznie niecelnie rzuciłeś tym granatem. Musi zostać przy wersalce. Jak ci wpadł do piwnicy, to tylko sobie huknął.
Trzykrotnie byłem na obrzeżach. Po rus i po pol jako przemytnik i żołnierz. Zawsze miałem dwa Wintorezy i kanapę szlag od granatu trafiał. A grałem na innych postawieniach moda, bo sobie jednego skasowałem przy innej okazji. Może to sprawa spawnu, a ja miałem farta.
Z traktorem, to może natrafisz na trupka. Jest ich rozsianych sporo po lokacji. Oglądaj każdego.
Jak chcesz mieć ciekawą znajdźkę w modzie, to idąc z remizy do strażnicy, po prawej stronie znajdź wrak samochodu w anomaliach. Doskocz do niego, znajdź schowek, przeczytaj PDA. I dalej jak Ci powie.
@LisU - screen dla innych graczy, bo ja wiem co było w nim.
@Nuclear_Messiah chcesz dostać się do piwnicy ?
Aktualnie dotarłem do Prypeci i mam problem z zadaniem “Stara śpiewka”, zdobyłem fiolkę z środkiem 22 i nie wiem co dalej zrobić. Lalka enigmatycznie podpowiada coś o daniu tej fiolki latającemu teleportowi, ale jak to uczynić nie mam pojęcia.
@kondotier Granat był celny na 100%. Z tego co widziałem na filmach to nawet skacząc po tym da się zniszczyć tą wersalkę. U mnie ona jakby nie ma fizyki, jest statycznym przedmiotem.
@Nuclear_Messiah sposób z spawnerem
17 minut temu, Attilan02 napisał:
Aktualnie dotarłem do Prypeci i mam problem z zadaniem “Stara śpiewka”, zdobyłem fiolkę z środkiem 22 i nie wiem co dalej zrobić. Lalka enigmatycznie podpowiada coś o daniu tej fiolki latającemu teleportowi, ale jak to uczynić nie mam pojęcia.
Normalnie wejdź w ten teleport, a raczej stań na jego drodze.
@smox robię tak jak piszesz w pomieszczeniu z szkieletem są trzy kulki po wejściu w którąkolwiek teleportuje mnie na zewnątrz i nadal mam środek 22 w inwentarzu.
Powinna tam być też notatka. Jak został, to trudno, nie jestem pewien, ale chyba nie będzie już potrzebny.
Del…
@DAC Plecaka z gratami nie otworzysz tak jak klasycznego schowka. Klikasz na niego F i Twoje szpargały lądują w ekwipunku. A powinieneś iść po niego już po rozstaniu z Andżelą na moście.
Na moście to ja miałem jednego pacana z tym śmiesznym karabinem na czaszki. Jak go ganiałem z TT to ona doszła do wagonika i tyle. Czyżbym przegapił jakiś dialog?
Teraz, DAC napisał:
Na moście to ja miałem jednego pacana z tym śmiesznym karabinem na czaszki.
Niedługo dostaniesz okazję, żeby sobie nim postrzelać ![]()
Miałem podobnie, ale agent zespawnował mi się tuż obok mostu.
Jak Andżela dojdzie do drogi, to kuca - wtedy jest dialog. Jak pogadasz, to ona leci do wagonika, a Ty jesteś wolny.
Lalka ma problemy ze wzrokiem @Stalker76