Złota Kula

@kazik - Musisz obejść się smakiem, bo ten mod ze Złotą kulą ma tylko wspólnego autora. To odrębny mod.

1 polubienie

No i skończyłem. Bardzo dobry mod, ciekawa końcówka.

Wielkie podziękowania za pomoc dla @kondotier :beer_mug:

3 polubienia

@andwis - :clap: A w Złoty kufer grałeś? Jeśli nie to polecam.

W dniu 29.01.2018 o 19:06, kondotier napisał:

@andwis - :clap: A w Złoty kufer grałeś? Jeśli nie to polecam.

Właśnie skończyłem “Złoty Kufer” i dziękuję za polecenie tego moda. Przyjemnie się grało choć nieopatrznie wypiłem jedną z butelek questowego wina (na zdrowie).

Teraz chciałbym zagrać w drugą część Złotego Kufra, ale nie potrafię pobrać patcha nr 3 z linka w pierwszym poście, ani z Twojego opisu. Mój rosyjski z podstawówki trochę zardzewiał:)

Poradzisz coś?

1 polubienie

To pytanie powinieneś zadać w w wątku:

Pod linkiem wskazanym w pierwszym poście nie ma tego patcha. Pobierz ode mnie:
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZL17R7Z53xofguIBx4oLXammU5YWzRI3IrX

2 polubienia

@kazik

dziękuję

Nacisnąłem wstawiony link i mam:

Spróbuj jeszcze raz.

1 polubienie

Już jest OK, chyba za szybko chciałem pobrać :slightly_smiling_face:

@andwis - W tej części moda schowków jest przeogrom i każdy zawiera wartościową rzecz. Będąc w Barłogu, szukaj ich nie tylko na ziemi, ale i na drzewach. Na nie wchodzi się dość łatwo. Do barłogu idziesz od razu po rozmowie z Leśnikiem, a to co tam znajdziesz, to na początku moda prawdziwy skarb. Zbieraj karty z opisem i klucze, też są opisane.

Mam mały problem, otóż nie mam uciekającego teleportu który pozwolił by mi się dostać do czerwonej kuli na wysypisku, może mieć to związek z przed wczesnym pójściem na agroprom? Albo jest inny sposób by się do ów kuli dostać?

@MaklerR

Może ci się wypłoszył i biega gdzieś po mapie. Mi potrafił całkiem daleko odbiec od tych 2 zbiorników.

Pomagałem komuś z tym teleportem na PW. Czy sam do niego strzelił, czy został postrzelony przypadkiem - nie ważne. Ważne było to, że teleport poleciał do góry i to wysoko, ledwo było go widać. Problem rozwiązałem teleportując się z tego wysokiego rusztowania na zbiornik.

Dzięki @smox, już mam tego czerwonego drania :slightly_smiling_face:

@tom3kb Latałem jak poparzony po wysypisku i nigdzie go nie było, dopiero jak dostałem się na zbiorniki i zebrałem kulę to postanowił “pobiegać” :grin:

Witam mam problem ze spolszczeniem tego moda a mianowicie pobrałem repcka zainstalowałem zgodnie z opisem i wrzuciłem spolszczenie(3 foldery) do głównej gry odpalam i co rosyjski co robię źle???

54 minuty temu, suchyyy1 napisał:

mam problem ze spolszczeniem tego moda

Nie masz problemu ze spolszczeniem, tylko z prawidłowym zainstalowaniem. Jednak już lepiej nie da się wytłumaczyć niż jest w 1 poście. Spolszczenie, to tylko folder gamedata. Reszta jest tylko do obejrzenia.

tak robiłem na początku sam folder gamedata i bez zmian jakieś pomysły co się dzieje

Rozumiem, że sam Repack bez spolszczenia działa?

tak

Musi działać. W tego moda ze spolszczeniem grało wielu graczy i nikt takiego problemu nie zgłaszał.

Nie wiem czemu ale zrobię inaczej

zamiast repka ściągnę Cień Czarnobyla 1.0006 tylko rus pol i zainstaluje później mod i pacz na koniec spolszczenie i zobaczymy oby mod bardzo fajny