Czyli że zadanie na Atom już zrobiłeś? Bo jak nie, to będziesz musiał, bo jest kwestowe.
Pewnie, że zrobiłem Poszło łatwo i przyjemnie, czego nie mogę powiedzieć o poszukiwaniach dokumentów najemników w Dolinie Mroku… Ludzie, co ja tam przeżyłem Te poszukiwania były bardziej absurdalne niż niejedno zadanie z Deja Vu.
Takie pomysły miałem, że wstyd pisać, bo się klawiatura ze śmiechu skręca.
A propos tego co pisałeś wcześniej o przydatności poradnika przy zadaniu na schowek kopaczy: wpadłem na to, że będzie taki myk. Bo jeśli wejście jest na hałdzie śmieci, to trzeba gdzieś wpełznąć, ale… za Chiny Ludowe nie wpadłbym na to gdzie dokładnie. Więc tak, tu się poradnik zdecydowanie przydał.
Rozmawiałem z Inkwizytorem. Tradycyjnie prosił mnie o znalezienie mapy z migracjami. Tylko jak dostać się do podziemi Agro ?
8 godzin temu, DaarMoo napisał:
Rozmawiałem z Inkwizytorem. Tradycyjnie prosił mnie o znalezienie mapy z migracjami. Tylko jak dostać się do podziemi Agro ?
Do podziemi Agro dostaniesz się z czasem (popchnij fabułę do przodu). Quest dla Kiryłowa daje możliwość wejścia do podziemii. Przepraszam za błąd.
Tak przeczuwałem, ale wolałem zapytać. Dzięki !
-
podając nicki NPców musisz być precyzyjny. Bo Woronin nijak ma się do Kryłowa. Posyłasz pytającego na inną lokację bez podania przyczyny.
-
graj i spokojnie czekaj, aż po wykonaniu któregoś zadania dla Sacharowa otrzymasz SMSa z propozycją pracy dla Powinności na Agropromie.
Tak samo w Barze, mamy zadania na znalezienie kwestowych NPCów. Nie wysilamy się z szukaniem, dopóki Barman na da nam o nich informacji.
Tak, za szybko chcę wykonać pewne zadania . To przyzwyczajenie z innych modów. W tym modzie trzeba po prostu czekać. Dzięki .
Mam pytanie.Czy też macie problem z otworzeniem linków w poradniku?
Wczoraj była rozmowa na SB o tym; podobno w Chromie działa jak kliknie się napis zamiast obrazka (a przynajmniej portalsowi działało).
A poza tym trzeba czekać, zgłoszone wyżej, ma zostać naprawione. Zawsze możesz powiedzieć czego szukasz, może ktoś zna odpowiedź
@Sierioża dzięki za wyjaśnienie.Będę czekał na naprawę.
Problem jest już naprawiony. , .
@Portals.Dzięki za wiadomość.
Panowie nie było mnie parę dni na forum, jak wygląda sprawa z tym patchem nr 3 i save-ami z poprzedniej wersji gry, chodzą bez problemu na nim?
Da się moda spokojnie ukończyć bez niego, bo jak czytałem to @kondotier miał problemy chyba tylko w jakimś quest-cie, że mu artefakt spadał pod tekstury, pytanie tylko czy to quest główny czy jakiś poboczny, bo tak to bym olał sprawę
Bo się zastanawiam czy instalować tego patcha i nie wiem, cheaty i ułatwienia w nim zawarte w ogóle mnie nie interesują.
Instaluj. Ja to zrobiłem i w sumie nie żałuję. Główne zmiany opisał kondotier w pierwszym poście tematu moda, cheaty również.
Z autopsji powiem, że jest sensowniej, bo np. wiesz do czego służą znajdywane klucze i nie musisz latać jak kot z pęcherzem po wszystkich mapach. Skif nie jest już tak łasy na wodę, ale i tak parę manierek warto mieć. Jedna kulka Cię nie położy, ale to samo tyczy się wrogów, przy czym balans został zachowany i właściwie nie jest ani łatwiej, ani trudniej - po prostu mniej upierdliwie
Ok dzięki, a jak z graniem na starych sejwach? nie ma problemu?
Najmniejszego. Wszystko działa.
Ok, to jutro zarzucam.
Ten kwest ze znikającym artem jest wiodącym. Bez niego nie ukończymy moda. Rosjanom art pokazywał się prawidłowo, czego i naszym graczom życzę. A powtórka przebieżki z teleportu na Agro, do Hangaru na wysypisku, nie jest aż tak uciążliwa. Najpierw można jednak spróbować powtórki już z terenu Wysypiska. Dlatego sugeruję zrobienie twardego zapisu pod wieżyczką.
Mam pytanie. Czy kolejność schowków w poradniku odzwierciedla chronologię fabuły, czy jest przypadkowa ? Pytam dlatego, że w tej chwili mogę pójść do Sida albo do Barmana (przy okazji na Dzicz do Wilczarza)
Ja dopiero jestem nad Jantarem ale jak spojrzałem na te pierwsze 10 schowków z poradnika to wygląda, że wklejane są zgodnie z pojawiającymi się zadaniami. Pewnie później im więcej możliwości wchodzenia na różne obszary, różna kolejność brania np questów pobocznych to już tak po kolei nie będzie Ale to by musiał jeszcze ktoś bardziej zaawansowany w fabule się odezwać.
Ps. czy tylko moim zdaniem w tym modzie jest strasznie ciemno, nawet w dzień praktycznie non stop pochmurno, nic nie widać na 50m, dni słoneczne policzyłbym na palcach jednej ręki. Dobrze, że chociaż hełm mam to jakiś noktowizor zamontowałem.