Zmieniacze

Co mają nie docenią, coś ich pcha “do przodu”
Co tylko mogą zmienią, może “poprawią” znowu
Już było dobrze, ale - znowu coś zmienili
Nie wiem czy się nad tym choć chwilę zastanowili
Był fajny portal ale… tylko przez chwilę
Teraz jest modniej - Tylko czy modne są te chwile?
Gdy młodzi ludzie świat chcą udoskonalić
Nigdzie nie będąc, jedynie coś mogąc spalić…
A to nie groźnie, prawie, wcale normalne ziele…
Tak Chryste w jednym złącz nas Kościele
My świat zmienimy i będzie wesoło
Nie ważne ile będzie bałaganu w koło
Wystarczy tylko pozmieniać w panelu
A zapamięta te zmiany ludzi wielu
Tak zapamięta, jednak czy pozytywnie
Czy znowu wrócą i relatywnie
Posty napiszą i inne będą śledzić
Czy warto ryzykować i nad ty się biedzić
Ja Wam napiszę, choć może jestem stary
Żadnych zmian nie chcę, za żadne dolary
A jeśli chcecie coś koniecznie zmienić
To może warto te rzeczy docenić
Jak funkcjonalność, tradycja i rozsądek
Jeżeli zmiany rujnują porządek
To nie należy ich brać pod uwagę
Cyba że w forum wbija się ciupagę
Tak więc admini przemyślcie te zmiany
Albo być może, zostaniecie sami.
To mój protest przeciwko zmianą na gorsze w portalu - popieram wszystko co służy postępowi, ale… zmiany dla samych zmian… Panowie…

Przecież normalnie jest :grin: Vorenusie Oh Vorenusie :confused:

A jakie są zmiany ? bo ja nic nie zauważyłem :grin:

następny wiersz :grin:.Szczerze ja też ,nie lubię zmian ,szczególnie na gorsze’'.

Mam nadzieję że nie będzię takich niespodzianek, nowa wersja forum i problemy z pisaniem, napisaliście że już po problemie, potem napiszę z komórki.

Widocznie Vorenus miał pecha trafić na niewłaściwy moment

Jak to jakie zmiany?.. Wchodzę sobie we środę a właściwie już we czwartek na forum, przeglądam portal a tutaj… Ożesz… ale się zbiesiłem… Byłem u kolegi bo kupił laptopa i namówili mnie na alkohol a nie piłem już ochocho albo jeszcze dłużej, wypiliśmy po pół litra na twarz więc wróciłem do domu “pod sztandarem” a tutaj takie buty… Kto nie wchodził w tą pamiętną noc na forum to nie wie ale co zobaczyłem - opowiem:
-Po lewej stronie panelu jakieś niby menu z watkami pogrupowanymi jakby twórca wypił między 0,7-1 litr na głowę, nie widać naszych “moredek” z klaseru - “najaktywniejsi”, nie ma już zakładki ostatnie wątki… Noż, mówię Wam - wytrzeźwiałem z miejsca, no może nie całkiem więc mnie poniosło i napisałem co napisałem.:grin: Ulżyło mi, że to zmieniliście szanowni admini i wróciło do normy, bo ten owczy pęd do zmian wyjątkowo mnie bulwersuje. Po cóż zmieniać coś, co spisuje się rewelacyjnie? Rozumiem chęć do tworzenia ale od czegóż pytam jest dział “Twórczość Stalkerów”? Każdy 'reformator" może wyskrobać tam taką epopeję, że niezbyt przemyślane zmiany na forum przy niej zbledną.
Ot i tak wygląda cała prawda o tym zdarzeniu przyjaciele Stalkerzy…

Masz racje Vorenus, po tych zmianach to miałem zablokowane konto a dokładnie możliwość pisania na forum. Takie kwiatki były po updata forum.

To wszystko po updata silnika strony podejrzewam się namieszało. Nikt żadnej zmiany nie wprowadził…akurat trafiliście na taki moment…to wszystko.

Faktycznie po aktualizacji wykonanej u kolegi nie sprawdziłem wszystkiego dobre i powstały problemy.
Zmiany techniczne gdy ktoś korzysta z forum są dość trudne bo wszystko trzeba zrobić szybko albo w godzinach od 0 do 6 gdy prawie nikogo nie ma ale i umysł za dobrze nie pracuję. Za wszelkie problemy przepraszam i dziękuję za szybko informację.Robienie czegoś na forum gdy nie mam komputera jest trudne i proszę o wyrozumiałość.Niestety jeszcze jedna bardzo duża jest nie nieunikniona ale będzie ona na lepsze.

To przed zmianą możnaby podać informację aby w dniu od godziny nie korzystać z forum ponieważ. Takie info rozwiąże problemy.

Podanie informacji o pracach nad zmianami w portalu rozwiąże problemy, w danym dniu userzy nie będą korzystać z forum i portalu.

Jestem, dużo czasu spędziliśmy razem.