Witam. Zainstalowałem sobie grę i wszystko tam chodziło odziwo dopóki nie zakończyłem misji dla Wilka czy Pietruchy, nie wiem kogo. Nie pokazywał mi się licznik geigera i nie wiedziałem że radiacja wyżera mnie od środka. Wczytywałem tak z 10 razy save bo myślałem że coś może się uda, nie udało się znaleźć apteczki czy czegoś lecz w zamian gdzieś podział się hud. Wczytałem od nowa misję i dalej hud- a nie ma. Zacząłem patrzyć czy w opcjach coś jest i faktycznie było. Zmiana hud- u, zacząłem zmieniać ale to nic nie dawało. Dalej hud- u nie ma i tak to trochę bez sensu dla mnie tak grać.
Dla aktywnych na forum, tak to ja od problemu z uruchomieniem moda “Złota kula”
@Muchozoleq a to czasem nie jest to fabularne popsucie się pda, chyba też wtedy znikał hud w niektórych/wszystkich? wersjach solianki. Nie miałeś po tym różowego smsa z przemyśleniami, że trzeba z tym problemem iść do Baru.
Kiedy to się stało? Po pierwszym wyjściu z x18? Jeśli tak to mnie dopadało w różnych momentach w zależności od wersji, już po wyjściu z labu w Dolinie Mroku, na następnej lokacji czy nawet na Kordonie czy Wysypisku chyba.