Minuta to mało, prawda? A co gdyby siedząc przed komputerem wykorzystać tę minutę i wspomóc innych? To proste! Otwierasz link i klikasz odpowiednie pole. Bądź dobry, pomóż tym którzy tej pomocy potrzebują! Zabrać się za to czym prędzej Panowie, każdy z nas może zrobić tak niewiele a jednocześnie tak wiele.
Ktoś powie: Zaraz zaraz, ale przecież ten pajacyk to tylko 5gr! A co gdy kliknie w to 1000 osób? Nadal to będzie tylko 5gr?
Polskie Serce dnia dzisiejszego okazało się oszustwem. Fundacja nie dostawała z klikania żadnych pieniędzy, w związku z czym usunąłem link. Niemniej jednak zachęcam a wręcz namawiam do klikania w pozostałe linki. To nie boli a pomóc można naprawdę dużo.
Ja już przestałem wieżyc w to wszystko , zwykła ściema każdy sku… tylko na prawo i lewo kasę pcha do swojej kieszeni a ci najbardziej potrzebujący i tak nic nie dostana . Dopóki będą jelonki w to więżące do potu będą takie akcje .
ps. Zna ktoś osobę co wygrała w jakimś konkursie ? Np bmw od Orange - jasne ze nie znacie bo te auta były już wcześniej ustawione .
Pomagać warto tylko że tak czy siak z tego 5gr 1gr idzie na głodujących a 4gr na fundacje to sponsorującą wolał bym osobiście i dla pewności dać te pieniądze głodującym a nie przez zakłamaną firmę której los głodujących nie obchodzi.