Możliwe. Jednak mnie przyszło do głowy, że być może wkrótce będziemy mogli obejrzeć nowy trailer.
5 godzin temu, gawron napisał:
przyszło do głowy, że być może wkrótce będziemy mogli obejrzeć nowy trailer.
Krakałeś, krakałeś i prawie że wykrakałeś (chociaż nie wiem czy gawrony to też kraczą )
Co prawda nie trailer ale przegląd lokacji chociaż nie wszystkie lokacje występujące w modzie są pokazane na tym filmie.
Ps. ten las “Krematorium” ciekawie wygląda.
9 godzin temu, tom3kb napisał:
chociaż nie wiem czy gawrony to też kraczą
Tylko i wyłącznie, z tym że bardziej przeciągle niż wrony i wyżej niż kruki. Dzięki za filmik, na tego moda chyba czekam najbardziej.
Na AP PRO napisali, że w modzie mają być 24 lokacje, mapy mają być zapełnione modelami dostępnymi w grach ale też różnymi nowymi obiektami. Lista lokacji nie jest jeszcze ostateczna, część może wypaść jeśli twórcy uznają, że nie są za bardzo dopracowane, mogą również dodać jakieś inne nowe.
zmień awatar na gawrona i po problemie. Już nikt się nie będzie pytał, czy kraczesz .
Służę pomocą, w razie zmiany.
Oj my was tłumaczy to po premierze przycisniemy. Cysterną alkoholu
- jak ją wypijemy podczas tłumaczenia, to domyślasz się chyba jakie to będzie tłumaczenie. Będzie potrzebny inny tłumacz, do tłumaczenia tłumaczenia po pijaku .
dasz adnotację, że do rozgrywki potrzebna bliska znajomość 0,5L/
4 godziny temu, kondotier napisał:
zmień awatar na gawrona i po problemie. Już nikt się nie będzie pytał, czy kraczesz .
Pięknie dziękuję - całkiem fajne ptaszysko. Jednak pozostanę przy aktualnym awatarze. Żeby nie przedłużać swojego krakania, przytoczę tylko tekst W. Młynarskiego.
Spoiler
Wielobarwne “czarne toto”
Los im dolę zgotował nieletką:
Cienką gałąź i marne poletko,
Czarne toto i w ziemi się dłubie –
A ja je lubię…
Gdy rozdziawią dziób – wiedzą dokładnie,
Że ich głosy brzmią raczej nieładnie,
Lecz nie wstydzą się i nie tłumaczą,
Że brzydko kraczą…
I myśl w głowach nie świta im dzika,
By krakaniem udawać słowika,
By krakaniem nieść sobie pociechę –
I to jest w dechę!
Screeny z lokacji Wysypisko.
Spoiler
Trochę screenów z Mokradeł/Bagien.
Spoiler
Wyczytałem też, że mają w modzie być nowe rodzaje anomalii ale na razie widziałem tylko opis Pewnie twórcy sami się pochwala w odpowiednim czasie jak wyglądają.
Czekamy…
Twórcy moda robią cięcia w lokacjach. Postanowili wywalić z moda kilka mniejszych map, które nie odgrywają w nim większej roli, co przełożyć ma się nad szybszą pracą nad głównymi miejscówkami.
Mają też stworzyć jeszcze jedną mapę, która ma być wg nich jedną z najlepszych w ich projekcie.
Trwają też prace nad silnikiem gry i optymalizacją.
Jak tak dalej pójdzie, to następne mody będą się rozgrywały tylko w lesie. Teksturowcy zaczynają tracić umiar w zadrzewianiu strefy.
W sumie to logiczne
Im więcej czasu upływa na obszarze, na którym nie ma już praktycznie ludzi tym więcej drzew i krzaków. Wystarczy zobaczyć jak w rzeczywistości teraz wygląda Prypeć czy inne porzucone wiochy na tamtych terenach. Chętnie bym zobaczył moda z takimi mocno zarośniętymi obszarami.
@tom3kb - Logiczne prawa natury to jedno, a logika moda to drugie. Sam wiesz, jaka to gra w Czerwonym, albo Rudym lesie. Nie na daremnie były one skąpe w drzewa, z których sporo było bezlistnych. A jak się w nich jeszcze doda, co już spotkałem, krzewy i liściaste drzewa, to boży świat widać tylko będzie od czasu do czasu. To tak, jakby grać z zawiązanymi oczyma. O tym, że waga moda i obciążenie komputera skacze niemiłosiernie, chyba wspominać nie muszę. Wszystko musi mieć swój umiar.
No i jeszcze to, że AI będzie do nas tłukło przez liście i krzaki, a my ich nie będziemy widzieli
Już, w którymś modzie ostatnio mnie to wkurzało.