Yurek, w chwili wolnej popraw link do fix’a 11.05.12 [Fix 11.05.12.7z] z tego tematu, ponieważ kolejny user ma z nim problem - zobacz ten post kol. Świech’a. Natomiast pod tym linkiem - jest udostępniony download, za którego pozytywną ocenę jestem wdzięczy.
Kolejny z linków wymaga aktualizacji: w tym temacie jest prośba o wznowienie linku do tego poradnika. Informacja z : narod.ru
Закончился срок хранения файла. Файл удален с сервиса.
Edit:
nie jestem webmasterem, ale pomyślałem nad rozwiązaniem kwestii nieaktywnych linków, otóż w tym temacie - link jest omówiony pewien sposób na umożliwienie szybkiego sprawdzenia uszkodzonych linków (również pod tym adresem). Co prawda - podana jest wtyczka do rapidshare, ale być może istnieje rozszerzenie również na rosyjskie hostingi plików? Gdyby stworzyć jeden temat ze wszystkimi ważnymi linkami, wówczas z pomocą takiego skryptu można by błyskawicznie sprawdzić dany link. Tylko czy jest szansa na dostosowanie rozwiązania pod nasze forum?
faktycznie, odkopałeś temat, choć niby właściwy. O wiele lepiej byłoby zgłosić problem bezpośrednio w temacie moda, który tez chyba nie był odwiedzany od lat.
To prawda, zwłaszcza po tylu latach. Ewentualnie wykasuję danego posta, a zanim to zrobię, skopiuję tekst i przeniosę do odpowiedniego działu, a konkretnie do modyfikacji SFZ Project: Episode Zero.
Zrobione, to znaczy skopiowałem tekst i przeniosłem do tematu o modyfikacji SFZ Project: Episode Zero.