Ech ten brak precyzji…
Chodziło mi o wypakowanie all.spawn’u za pomocą ACDC bo ja nie mogę. Czy ktoś ma też ten problem co ja. Też już jasno napisałem ![]()
Ech ten brak precyzji…
Chodziło mi o wypakowanie all.spawn’u za pomocą ACDC bo ja nie mogę. Czy ktoś ma też ten problem co ja. Też już jasno napisałem ![]()
Podrzuć mi ten all.spawn to spróbuję go wypakować.
Na przykład z tego addonu spróbuj - https://yadi.sk/d/VZjFQY2Pr7FZD
Trzymaj, rozpakowany all.spawn razem z acdc przystosowanym do działania z tym addonem który podałeś:
Nóż Monolit!
Dzięki tylko ciekawe czy u mnie będzie działać…
U mnie nie działa. możesz podrzucić activeperl’a jakiego używasz?
Nie posiadam już instalki ale ta wersja nazywa się tak:
ActivePerl 5.16.3 build 1603 (64-bit)
Też ją mam i nie działa, spróbowałem przez 4 różne aplikacje z perl’a. ale nic z tego.
Mam takie coś - http://imgur.com/tbZbVKS
Nie wiem co jest na rzeczy, nigdy nie miałem czegoś takiego. Jeśli chodzi o modowanie CoP i jego pochodnych to bardziej polecam SDK niż acdc, nie jest aż tak trudno coś w nim zrobić i skompilować spawn w przeciwieństwie do SDK od SoC.
Ja wiem gdzie jest błąd tylko muszę go naprawić, sprawdź PPM przez co masz otwieranego “universal_acdc.pl” bo ja mam przez “Perl Command Line Interpreter” i ja miałem kiedyś coś innego i biało-czarno ikone, teraz mam niebieską i tego nie mogę wypakować, a ty co masz u siebie?
Ja mam też niebieską ikonkę i “Perl Command Line Interpreter”.
To już nie mam pomysłu, trudno jakoś może to naprawię.
Mam taki błąd przy przejściu z Doliny Mroku do Cmentarzyska pojazdów.
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : out_of_memory_handler
[error]File : xrDebugNew.cpp
[error]Line : 428
[error]Description :
[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 255298 K
stack trace:
0023:0027717F xrCore.dll, xrDebug::fatal()
0023:624FDAB8 MSVCR120.dll, fcloseall()
0023:00277CA6 xrCore.dll, xrMemory::mem_alloc()
0023:00602418 xrCDB.dll, ISpatial_DB::verify()
0023:00601901 xrCDB.dll, ISpatial_DB::verify()
Ustawienia graficzne zmniejsz.
Dzięki @Ranger801
Pojawił się nowy patch do Call of Chernobyl:
http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/downloads/call-of-chernobyl-14-full
Zmiany są dość daleko idące, a obejmują m.in.:
Degradacja artefaktów - gdzieś w którymś modzie była taka opcja, że po jakimś czasie (gry) artefakt tracił właściwości i zamieniał się w całkowicie neutralny.
Czy ktoś wie czy do tego moda będzie robione spolszczenie ?
Jak bym mógł to bym spróbował zrobić spolszczenie, ale nie mogem. Z innych informacji parafialnych: na ModDB wróciły addony na bronie dostosowane pod wersję 1.4. Jak ostatnio patrzyłem to był AO 3 i OWR. STCoP Weapon Packa nie zauważyłem, ale jako że wersja na patch 1.3.20 była oficjalntm dodatkiem, to można się spodziewać, że i pod tego apdejta się pojawi.
Ponieważ pojawia się coraz więcej modów w języku angielskim, zachodzi potrzeba aby ci co go znają na tyle dobrze aby tłumaczyć, nauczyli się też tego, jak to się robi. My tłumacze z rosyjskiego, chętnie podpowiemy, przekażemy swoje doświadczenie.
A kandydaci na nowych tłumaczy oprócz znajomości języka, powinni mieć ogrom dobrej woli i anielską cierpliwość. No i wolny czas.
@Arni - a jaki jest powód że nie możesz?
@kondotier - martwy komputer. Na święta najpewniej jednak kupię nową maszynę, także w razie czego mogę się zabrać za tłumaczenie. Dodatki na bronie również mógłbym przetłumaczyć.