3 godziny temu, kondotier napisał:
Przyjdzie poczekać nie tylko na wolny dostęp, ale i na jego rusyfikację.
Jest rosyjski do wyboru w menu.
26 minut temu, vidkunsen napisał:
Stówa za coś czego realnie nie będę miał w ręku (płyta/y DVD), beta w stylu windowsa
Kupujesz na GOGu i zgrywasz na płytę - jak najbardziej realnie masz ją wtedy w dłoni
10 minut temu, vidkunsen napisał:
graj/użytkuj, wściekaj się na błędy, niedoróbki a my za free (nie dając tobie nic w zamian)
Gra jest generalnie grywalna, chociaż w moim przypadku jest problem z ustawieniami rozdzielczości, ale jestem chyba odosobnionym przypadkiem. Poza tym - o dziwo - większych błędów nie ma. To, co jest we Wczesnym Dostępie to uczciwy, naprawdę duży fragment i o ile dyskutowałbym z paroma funkcjami, którymi studio chwaliło się przed premierą, to nie wypuścili bubla w alfie. Od wielkiego dzwonu zdarzy się taki widok, gdzie wszystko nie do końca klei się tak, jak powinno:
W jednym miejscu spotkało mnie coś takiego:
https://gfycat.com/valuablepotableborzoi
Ale to też nie jest jakoś specjalnie upierdliwe, bo nie zwraca się na to tak naprawdę większej uwagi.
Błędów psujących grę, uniemożliwiających dalszą rozgrywkę albo takich, na które można się wściekać - nie stwierdziłem. Nie jest to Stalker i nie ma aspiracji, żeby nim być (chociaż uśmiecham się jak słyszę głos głównego bohatera, tak odruchowo - jakbym spotkał starego znajomego ).
Inna sprawa, czy cena za grę jest adekwatna. Jak dla mnie - ciut za dużo, ale twórcy mają prawo ustalić taką, jaka im się podoba.