Czas Sojuszu - Więź czasów (III część serii)

@vidkunsen \ston to katalog, a w nim powinny być pliki zaczynające się od ston_bort_j01

To te zaznaczone. Któregoś brakuje. Jak brakuje, to sobie dodaj.

Nowy folder.7z

Powodzenia.

1 polubienie

Bar obejrzałem, wziąłem misję do mechanika od Saoli, :blush: - jak to Sasz D stwierdził: … niczego sobie, i to obu stron.

Kondotier - plik pobrałem i jakby co to dodam, dzięki.

bez spojlera - pliki były, dałem pełne dynamiczne jak w/w i pomogło.

@vidkunsen - postaraj się ją okraść. W głębokim przysiadzie i od tyłu, jest ciekawy widok :zany_face: . Nawet screena dałem ?smile_00128? .

Nie muszę jej okradać, sama mi da i poprosi o jeszcze! :blush::grin:

Okradłem ją z apteczki, spotkałem Siesię, jak wygląda córka Mechanika? ma podobno myszkę/znamię na prawej łopatce ale kolor oczu, włosów?

@vidkunsen Za babami to sobie sam lataj. Od Siesy się odczep, bo ci braciszek da po zębach. Tyle tylko, że jak będziesz grał w Prypeci szturm na Jubileuszowy, postaraj się aby przeżyła. Trzeba ją dosłownie chronić własną piersią, gierojkę.

Nie powiem Ci nic o córce mechanika, bobym zepsuł grę.

Czyli kobieta w stylu “wpieriod za familiu i rodinu”. :blush:

Teleporter - złapałem się na tym, że nie ma go tam gdzie być powinien, w końcu doczytałem, że 3 godziny się ładuje.

“Sliedopyt” - to osiągnięcie dostałem jak zaliczyłem 3 “lampy Aladyna” dla Botana - namiar od bezrozumnego Maksa:

Skończyłem, zabiłem dziada na dachu.

Mam mieszane uczucia co do fabuły, jakbym oglądał kolejny odcinek Dynastii.

Możliwe, że w 4 części Siesa i ta druga od Pawła okażą się siostrami a oni będą “Koziorodcami” czy jakoś tak :blush:, Kława to ciotka, Botan to wuj a Sidor to Stryjek (nawet nie chcę zgadywać o resztę rodziny).

Mod dobry, polecam. :grin:

p.s. na pożegnanie fotka z głowy Uljanowa, dzięki jego ręce zawsze w Rosji wiem w którym kierunku mam się udać gdy chcę do domu​:blush::grin:

4 polubienia

@vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca.

Przyszłą szwagierkę uratowałeś?

To źle, że imienia dziewczyny w której się kochasz, nie pamiętasz.

A za ukończenie moda :clap:.

1 polubienie

A tam zaraz kocham :blush: :grin:

21 minut temu, kondotier napisał:

@vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca.

Kurcze, czyli przeoczyłem epokowe odkrycie :tired_face:. Wirtualne zapłodnienie jest jednak możliwe :scream:. Nobel przeszedł mi koło nosa :cry:

@Chlebczarow - Nie trafiłeś. Urodziły się bliźniaki, jeden słabszy. To na nim tatuś robił “wzmacniające” eksperymenty, aż wyhodował GG moda.

Dzięki @kondotierze, czyli nie wszystko jeszcze stracone ?smile_00116?:blush:.

@Chlebczarow O wirtualnym zapłodnieniu nie słyszałem, ale o na odległość, TAK. Musi być spełniony tylko jeden, jedyny warunek. Ta odległość, nie może przekraczać długości.

Spełniasz go?

1 polubienie

@kondotierze ale za cuś takiego Nobla nie dostanę. Temat “dogłębnie” zbadany i rozpracowany ?smile_0093?. Co do pytania, to… nie wiem :person_shrugging:. Już dawno się w lustrze nie przeglądałem :smiling_face_with_horns:

Za spoilery fabularne i to z końca fabuły należy się karny k**** :blush:

Niepotrzebnie zerknąłem w posty.

Ale moda i tak przejde. W dodatku chyba od tej części trylogię zaczne :slightly_smiling_face:

Poprzednie mnie zdeczka odrzucały po pewnym czasie, a szczególnie ta sieczka w 2 części moda.

1 polubienie

Denerwujące dla mnie było brak: plecaka/ów własnych, śpiwora - spisz tam gdzie są wyznaczone miejsca, ja po pijaku się tak nie rozwlekam jak oni tu dialogi mają, gadane mieli jak po czaju i ten klimat “mrocznych tajemnic” niczym rozmowa z kobietą - … domyśl się.

Posiłkowałem się Cinemanem, pomaga ale czasem i on nie dawał rady, sporo nowych atrakcji i mój ulubiony złom via Złota Kula - wieżyczka strzelecka z PKM-em.

Jak dorwałem Gorgonę to już poszło z górki.

@vidkunsen szybko ci poszedł ten free play, a jest tam sporo biegania tam i z powrotem :slightly_smiling_face: (teleporty wyłączone). Teraz dopiero wybieram się do Prypeci, ale ostatnio mniej czasu było na Czas Sojuszu.

@tom3kb Jest takie powiedzenie, że zbytnia ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A spojlery są po to, aby zajrzeć jak już sam nie dajesz rady.

A z dwoma poprzednimi częściami nie ma problemu. Mod jak mod. Jednym się podoba, innym nie. Chyba że gra się tak, jak jeden z youtuberów.

Ten kto nawet dawno przeszedł dwie pierwsze części, może spokojnie grać od razu. Fabularnie nie są powiązane zbyt mocno. Tyle tylko, że ci co nie zagrali wcale w pierwszą część, będą zdziwieni “braterstwem i miłością” wszystkich frakcji. No i będę musieli skądś się dowiedzieć, jak korzystać z teleportu w bazie aliansu.

Tak że jednak nadal radzę, zaczynać po kolei, jak trylogia prowadzi.