@vidkunsen \ston to katalog, a w nim powinny być pliki zaczynające się od ston_bort_j01
To te zaznaczone. Któregoś brakuje. Jak brakuje, to sobie dodaj.
Powodzenia.
@vidkunsen \ston to katalog, a w nim powinny być pliki zaczynające się od ston_bort_j01
To te zaznaczone. Któregoś brakuje. Jak brakuje, to sobie dodaj.
Powodzenia.
Bar obejrzałem, wziąłem misję do mechanika od Saoli,
- jak to Sasz D stwierdził: … niczego sobie, i to obu stron.
Kondotier - plik pobrałem i jakby co to dodam, dzięki.
bez spojlera - pliki były, dałem pełne dynamiczne jak w/w i pomogło.
@vidkunsen - postaraj się ją okraść. W głębokim przysiadzie i od tyłu, jest ciekawy widok
. Nawet screena dałem ?smile_00128? .
Nie muszę jej okradać, sama mi da i poprosi o jeszcze! ![]()
![]()
Okradłem ją z apteczki, spotkałem Siesię, jak wygląda córka Mechanika? ma podobno myszkę/znamię na prawej łopatce ale kolor oczu, włosów?
@vidkunsen Za babami to sobie sam lataj. Od Siesy się odczep, bo ci braciszek da po zębach. Tyle tylko, że jak będziesz grał w Prypeci szturm na Jubileuszowy, postaraj się aby przeżyła. Trzeba ją dosłownie chronić własną piersią, gierojkę.
Nie powiem Ci nic o córce mechanika, bobym zepsuł grę.
Czyli kobieta w stylu “wpieriod za familiu i rodinu”. ![]()
Teleporter - złapałem się na tym, że nie ma go tam gdzie być powinien, w końcu doczytałem, że 3 godziny się ładuje.
“Sliedopyt” - to osiągnięcie dostałem jak zaliczyłem 3 “lampy Aladyna” dla Botana - namiar od bezrozumnego Maksa:
Skończyłem, zabiłem dziada na dachu.
Mam mieszane uczucia co do fabuły, jakbym oglądał kolejny odcinek Dynastii.
Możliwe, że w 4 części Siesa i ta druga od Pawła okażą się siostrami a oni będą “Koziorodcami” czy jakoś tak
, Kława to ciotka, Botan to wuj a Sidor to Stryjek (nawet nie chcę zgadywać o resztę rodziny).
Mod dobry, polecam. ![]()
p.s. na pożegnanie fotka z głowy Uljanowa, dzięki jego ręce zawsze w Rosji wiem w którym kierunku mam się udać gdy chcę do domu:blush:![]()
@vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca.
Przyszłą szwagierkę uratowałeś?
To źle, że imienia dziewczyny w której się kochasz, nie pamiętasz.
A za ukończenie moda
.
A tam zaraz kocham
![]()
21 minut temu, kondotier napisał:
@vidkunsen - Jak możesz dziadem nazywać rodzonego Ojca? Bezlitosnego naukowca, własne dziecko wykorzystującego w pseudonaukowych eksperymentach, ale ojca.
Kurcze, czyli przeoczyłem epokowe odkrycie
. Wirtualne zapłodnienie jest jednak możliwe
. Nobel przeszedł mi koło nosa ![]()
@Chlebczarow - Nie trafiłeś. Urodziły się bliźniaki, jeden słabszy. To na nim tatuś robił “wzmacniające” eksperymenty, aż wyhodował GG moda.
Dzięki @kondotierze, czyli nie wszystko jeszcze stracone ?smile_00116?
.
@Chlebczarow O wirtualnym zapłodnieniu nie słyszałem, ale o na odległość, TAK. Musi być spełniony tylko jeden, jedyny warunek. Ta odległość, nie może przekraczać długości.
Spełniasz go?
@kondotierze ale za cuś takiego Nobla nie dostanę. Temat “dogłębnie” zbadany i rozpracowany ?smile_0093?. Co do pytania, to… nie wiem
. Już dawno się w lustrze nie przeglądałem ![]()
Za spoilery fabularne i to z końca fabuły należy się karny k**** ![]()
Niepotrzebnie zerknąłem w posty.
Ale moda i tak przejde. W dodatku chyba od tej części trylogię zaczne ![]()
Poprzednie mnie zdeczka odrzucały po pewnym czasie, a szczególnie ta sieczka w 2 części moda.
Denerwujące dla mnie było brak: plecaka/ów własnych, śpiwora - spisz tam gdzie są wyznaczone miejsca, ja po pijaku się tak nie rozwlekam jak oni tu dialogi mają, gadane mieli jak po czaju i ten klimat “mrocznych tajemnic” niczym rozmowa z kobietą - … domyśl się.
Posiłkowałem się Cinemanem, pomaga ale czasem i on nie dawał rady, sporo nowych atrakcji i mój ulubiony złom via Złota Kula - wieżyczka strzelecka z PKM-em.
Jak dorwałem Gorgonę to już poszło z górki.
@vidkunsen szybko ci poszedł ten free play, a jest tam sporo biegania tam i z powrotem
(teleporty wyłączone). Teraz dopiero wybieram się do Prypeci, ale ostatnio mniej czasu było na Czas Sojuszu.
@tom3kb Jest takie powiedzenie, że zbytnia ciekawość to pierwszy stopień do piekła. A spojlery są po to, aby zajrzeć jak już sam nie dajesz rady.
A z dwoma poprzednimi częściami nie ma problemu. Mod jak mod. Jednym się podoba, innym nie. Chyba że gra się tak, jak jeden z youtuberów.
Ten kto nawet dawno przeszedł dwie pierwsze części, może spokojnie grać od razu. Fabularnie nie są powiązane zbyt mocno. Tyle tylko, że ci co nie zagrali wcale w pierwszą część, będą zdziwieni “braterstwem i miłością” wszystkich frakcji. No i będę musieli skądś się dowiedzieć, jak korzystać z teleportu w bazie aliansu.
Tak że jednak nadal radzę, zaczynać po kolei, jak trylogia prowadzi.