Mkk7 - odpowiedź jest prosta - Cineman:
https://www.youtube.com/channel/UCXURmw_KmBGUbjc7acoCMgA
Najbardziej mi dopiekło zadanie na snajpera na Czausie - ten naprowadzający… .
Mkk7 - odpowiedź jest prosta - Cineman:
https://www.youtube.com/channel/UCXURmw_KmBGUbjc7acoCMgA
Najbardziej mi dopiekło zadanie na snajpera na Czausie - ten naprowadzający… .
@vidkunsen mod nie jest bardzo utrudniony, do podstawowych zagadek wystarczy poradnik @kamil190-a jeżeli komuś bardzo by się nie chciało tracić czasu na ich rozwiązanie. Free play to głównie sporo biegania między lokacjami i na to schodzi sporo czasu. Trochę się naszukałem artów potrzebnych do aktywacji anomalii antygrawitacyjnej.
Ja wszystkie zadania rozwiązałem w podstawowej części moda. Tak że jak przeszedłem do freeplaya, to mi pozostało samo zwiedzanie lokacji.
Cineman mi pomógł bardzo m.in. w zadaniu na zgubioną broń Leszego
@LIQUIDATOR swojego czasu wstawił patcha zmniejszającego pragnienie, ale link wygasł. Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie?
@smox Aby zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie trzeba zdobyć artefakt Wentylator.
Miałem raczej na myśli edycję pliku actor.ltx
2 godziny temu, smox napisał:
Ma ktoś tego patcha? Ewentualnie jak zmniejszyć pragnienie GG w tym modzie?
Nie wiem czy o ten plik chodzi → gamedata_thirst.7z
W oryginale do pobrania stąd-> http://stalker-mods.clan.su/load/stalker_cop/stalker_zov_pripjati/pravka_na_zhazhdu_dlja_vremja_aljansa_3/1-1-0-3062
Dzięki @Anton_Gorodecki. Ten masz GG pije więcej niż ja wcześniej na kaca🙂
Dwa ulepszenia dla moda.
Trochę więcej wolnego czasu i mod ukończony.
W drugiej części sporo biegania po lokacjach, kilka ciekawych zadań i wyzwania snajperskie na CAEZ 1, wszystkie z ciekawości zrobione. Szturm na Jubileuszowy nie taki straszny, wyrwałem do przodu i wytłukłem drani, braciszek z paniami obsadzili miejsce przy windzie i można było spokojnie zająć się czyszczeniem pięter w drodze na dach. Ostatni łotrzyk-pseudonaukowiec twierdzi że jest naszym ojcem (sadysta robił doświadczenia na własnych dzieciach i w szale zabija własną żonę, a naszą matkę), ale na dobre w końcu mu to nie wyszło.
W końcówce biegając po Prypeci (dobrze zrobiona lokacja, wschodnia i zachodnia Prypeć połączone w jedną, tak jak Limańsk i Rudy Las) uważamy do kogo strzelamy, niektórzy stalkerzy traktują nas jako wrogów (w końcu jesteśmy bandytą).
Ostatnie spotkanie po szturmie (brak aktywnych zadań, pozostał jeden schowek do zebrania w Ciemnej Dolinie).
Klawa wyleczona i arty dla ludzi-pijawek dostarczone, może z ciekawości przebiegnę się na Jupiter żeby sprawdzić czy Leśnik faktycznie im pomógł.
Mod osobiście polecam, chociaż druga część może się wydawać trochę mniej atrakcyjna, z uwagi na bieganie po lokacjach tam i z powrotem.
Jak ja załatwiłem misję z Jubileuszowym - polazłem przed misją “pozwiedzałem” kompleks Jubileuszowego, zostawiłem 1 najmusa, podlazłem do brata i jego gwiazdy i zostało mi tylko na wyższych pietrach 5 do załatwienia, łącznie z dziadygą.
Nie obawiałem się o brata i jego gwiazdę bo dopiero na 4 piętrze była robota do wykonania.
Drugą część trylogii też należy rozegrać, choćby dla bardzo niekonwencjonalnych rozwiązań z wykonywaniem zadań. Ani wcześniej, ani później nikt już takich rozwiązań nie zastosował. A są bardzo logiczne. A bez niej, to jak obiad z zupą i deserem, bez dania głównego. Jednak trzeba wykonywać wszystkie zadania, łącznie z poszukiwaniem figurek. Bez nich mod, jak zupa bez soli.
Nasi tłumacze bardzo się starają i już niedługo ujrzy światło dzienne spolszczenie do Więzi czasów. Robić miejsce na dysku
.
20 godzin temu, kondotier napisał:
Nasi tłumacze bardzo się starają i już niedługo ujrzy światło dzienne spolszczenie do Więzi czasów
No, trochę zejdzie, bo dialogów w modzie sporo.
Teleport bo Baru -
No nie, jeden z tych gości - makdm - główny programista i twórca questów, albo Механик - scenariusz i questy, ma bez wątpienia zacięcie literackie🙂 Strasznie “przegadany” ten mod. O ile podczas gry wielkiego problemu nie będzie, to z tłumaczeniem roboty sporo.
Hey, chciałbym zacząć tą serię od początku. Mógłbym prosić o link do Stalker COP Punkt odniesienia, gdyż nie mogę znaleźć żadnych linków na Waszym forum (używałem szukajki), a w zagranicznych istnieje to głównie jako recenzja, albo videorecenzja. Dzięki i sory za offtop
@LolQ - Pod tym adresem w spojlerze Linki do pobrania masz wszystko. Ma nasz tytuł Czas Rozliczeń a nie Punkt Odniesienia.
Witam Bardzo Serdecznie . Chciałbym się dowiedzieć czy już jest spolszczenie ,czy trzeba jeszcze czekać
Tłumaczenie trwa i jeszcze potrwa. W tym modzie jest olbrzymia ilość tekstu.