Chciałbym, aby każdy kto chce, mógł pochwalić się tu tym co robi zawodowo.
Na tym zdjęciu widać mnie na budowie we Francji. Jestem cieślą z zawodu i montuję obiekty z elementów drewnianych. Rzecz dzieje się gdzieś (nie pamiętam prawidłowej nazwy- coś jak Kertof) w Alzacji. Drugie zdjęcie jest z budowy przedszkola w miasteczku Epinal, 60 km na południe od Nancy.
@waler11, sporo wielbicielek Cię otacza…
To się nazywa mieć branie. Każdy chciał by mieć tyle wielbicielek.
Piękna zabawka aż bym chciał na takiej popracować. Ostatnio koło tokarki stałem z 8 lat temu
A pod tokarką skrzynia, w której @smox ukrył Wintara. To na wypadek braku premii.
Jajka drożeją a tu pracują chłopaki na fermie.
Wiesz z jajami nie będzie tak żle to tylko taka propaganda aby pozbyć się tego co mają na magazynach. Ja mam 10000 kur a na brak jajek i mięsa nie narzekam
Na obecną chwile to widze że jest z ceną jajek tak jak było z ceną cukru.
Żebyś mieszkał blisko mnie i brał jajka z fermy to byś powiedział ale taniocha ja za 1 sztukę po tej podwyżce dam może 20 gr. nie więcej.
Leć Adam Leć! Trochę wyglądasz jak nasz mistrz. Bez obrazy. Odbijesz sobie jutro jak włożę fotkę z mojej pracy. Będziecie się rok hihrali ze mnie.
@Cujaja, nie ma obawy, nikt tu nie będzie się śmiał z Twojej, czy czyjejś pracy. Jak ktoś pracuje i uczciwie zarabia na rodzinę, to spoko, należny jest mu szacun. Z każdej pracy można tu dawać zdjęcia, jedynie objęte tajemnicą państwową i przy tak zwanej “dolinie”, ze zrozumiałych względów, nie spodziewajmy się tu zdjęć.
Tak więc po zdjęciach, to sądzę, że ST zaszczycają swoją obecnością, ludzie różnych profesji. Chwała ludziom pracy.
Racja jak ktoś pracuje to widomo ma do utrymania rodzine i musi kombinować jak tu związać koniec z końcem do pierwszego.
Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement
Dawaj fotki Miedziany hehe
jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek
a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu
ile to gotówki hehe… :P:P
Miedziamy się cyka dać fotkę ale za to nadrabia komętarzami
hehe tam chyba stoi Skadowsk xD
Trochę podobny co nie?
Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement
Dawaj fotki Miedziany hehe
jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek
a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu
ile to gotówki hehe… :P:P
@Jaco, to żeś teraz narobił, oj narobił. Po informacji, że to metal kolor, to jutro szukaj tych części na pobliskim skupie złomu, inaczej miesiąc bez roboty będziesz.
Chodze do Gimbazy.