Czym zajmujecie sie w życiu

Chciałbym, aby każdy kto chce, mógł pochwalić się tu tym co robi zawodowo.
Na tym zdjęciu widać mnie na budowie we Francji. Jestem cieślą z zawodu i montuję obiekty z elementów drewnianych. Rzecz dzieje się gdzieś (nie pamiętam prawidłowej nazwy- coś jak Kertof) w Alzacji. Drugie zdjęcie jest z budowy przedszkola w miasteczku Epinal, 60 km na południe od Nancy.

3 polubienia

@waler11, sporo wielbicielek Cię otacza…

To się nazywa mieć branie. Każdy chciał by mieć tyle wielbicielek.

Nie mam zdjęcia z mojego miejsca pracy. Znalazłem jednak taką samą tokarkę na jakiej pracuję.

2 polubienia

Piękna zabawka aż bym chciał na takiej popracować. Ostatnio koło tokarki stałem z 8 lat temu

A pod tokarką skrzynia, w której @smox ukrył Wintara. To na wypadek braku premii.

Jajka drożeją a tu pracują chłopaki na fermie.

Wiesz z jajami nie będzie tak żle to tylko taka propaganda aby pozbyć się tego co mają na magazynach. Ja mam 10000 kur a na brak jajek i mięsa nie narzekam

Na obecną chwile to widze że jest z ceną jajek tak jak było z ceną cukru.

Żebyś mieszkał blisko mnie i brał jajka z fermy to byś powiedział ale taniocha ja za 1 sztukę po tej podwyżce dam może 20 gr. nie więcej.

A oto i moje skromne niegolone oblicze w pracy. Gdynia Stocznia :wink:

3 polubienia

Leć Adam Leć! Trochę wyglądasz jak nasz mistrz. Bez obrazy. Odbijesz sobie jutro jak włożę fotkę z mojej pracy. Będziecie się rok hihrali ze mnie.

@Cujaja, nie ma obawy, nikt tu nie będzie się śmiał z Twojej, czy czyjejś pracy. Jak ktoś pracuje i uczciwie zarabia na rodzinę, to spoko, należny jest mu szacun. Z każdej pracy można tu dawać zdjęcia, jedynie objęte tajemnicą państwową i przy tak zwanej “dolinie”, ze zrozumiałych względów, nie spodziewajmy się tu zdjęć. :thumbsup: Tak więc po zdjęciach, to sądzę, że ST zaszczycają swoją obecnością, ludzie różnych profesji. Chwała ludziom pracy.

Racja jak ktoś pracuje to widomo ma do utrymania rodzine i musi kombinować jak tu związać koniec z końcem do pierwszego.

Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement :wink: Dawaj fotki Miedziany hehe :wink: jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek :wink: a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu :wink: ile to gotówki hehe… :P:P

Miedziamy się cyka dać fotkę ale za to nadrabia komętarzami

hehe tam chyba stoi Skadowsk xD

1 polubienie

Trochę podobny co nie?

Oj tam oj tam nie obrażam się z byle powodu ,a porównanie do naszego mistrza to jak najlepszy komplement :wink: Dawaj fotki Miedziany hehe :wink: jak to wypowiedzieli się przedmówcy trzeba kombinować żeby jakoś szło do przodu, żadna praca nie hańbi byle tylko uczciwie zarabiać na chlebek :wink: a tak dodam wiecie ze jeden płatek śrubki z tej jednostki W340 waży 925 kg i jest z mosiądzu :wink: ile to gotówki hehe… :P:P

@Jaco, to żeś teraz narobił, oj narobił. Po informacji, że to metal kolor, to jutro szukaj tych części na pobliskim skupie złomu, inaczej miesiąc bez roboty będziesz.

Chodze do Gimbazy.