Tytuł oryginalny: Old Episodes. Episode 3 Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 10.03.2016 r. Autor: CRAZY_STALKER6665 Autor spolszczenia:@kondotier Śr. długość rozgrywki: (ok. 5 godzin )
OPIS:
Spoiler
Dawne Dzieje. Zdarzenie 3 to modyfikacja fabularna, której głównym bohaterem jest Michaił - wojskowy, który przybył na Agroprom w celu zbadania podziemnego laboratorium. Czy misja zakończy się powodzeniem? Przekonajcie się sami!
Cechy moda:
zoptymalizowana grafika oraz nowe modele NPC;
cutscenki;
unikalna paczka broni;
obszerne dialogi.
Ważne:
Przy pierwszym wejściu do podziemi Agropromu nie należy wchodzić do kryjówki Striełoka!
Możliwe problemy:
Spoiler
error]Expression : vertex || show_restrictions(m_object)
[error]Function : CPatrolPathManager::select_point
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\patrol_path_manager.cpp
[error]Line : 155
[error]Description : any vertex in patrol path [***] in inaccessible for object [***]
Jeżeli napotkamy taki wylot, należy ponownie wczytać ostatni zapis gry.
Czyli że, przynajmniej rodzaj amunicji i tryb ognia pokazuje. A patrzyłeś, na pliki z minimapą? Mają sekcję z nią? Bo wyciągnąć na ekran to nie problem.
Ps. Dodałem minimapę, wygląda jak na screenie wyżej + kompas, dla zainteresowanych link w pierwszym poście. Niestety nie wiem jak dodać zegar, na razie trzeba korzystać z tego w inwentarzu.
Moda z poprawkami postawiłem zgodnie z #1 i wszystko jest w porządku. Link do strony zaraz wstawię. Biję się w piersi wstawiłem localization bez średnika, już poprawiony.