Dacie inny link bo jak pobieram na yandex to pobiera mi się w nieskończoność tak samo na google drive
@guccimucci5 w #1 są podane 3 źródła. Być może masz jakieś problemy z prędkością pobierania? Pobierałem niedawno z GD i torrenta i nie było problemów.
Teraz, Anton Gorodecki napisał:
@guccimucci5 w #1 są podane 3 źródła. Być może masz jakieś problemy z prędkością pobierania? Pobierałem niedawno z GD i torrenta i nie było problemów.
a podasz linka do tego z torrenta?? z każdego źródła mi się tak pobiera a internet mam bardzo dobry
jak pobieram to jest takie coś
Jak chce rozpakować to pisze że uszkodzony ale jak nie będzie działało to zagram w wersje 2.3
@guccimucci5 A na Yandeksie jesteś zarejestrowany? Zarejestrowani mają szybki dostęp.
Mod ma duże wzięcie, stąd np, na GD jest informacja o długiej kolejce oczekiwania. Mogę Ci poradzić skorzystanie z różnicy czasu. Pobieraj moda po godz. 23. , bo u nich wtedy jest po pierwszej i już większość śpi.
Plik jest w porządku, tylko potrzebny jest program do zasysania torrentów, ja używam u-Torrent.
Będąc na Agropromie radzę zajrzeć do domku na bagnie🙂
W rosyjskiej wersji tego moda można porównywać parametry broni, pancerzy i hełmów, a ze spolszczeniem już nie. Przyczynom jest folder textures w gamedata. Wystarczy go usunąć i jest ok.
Nie mogę pobrać polonizacji .Wyskakuje błąd serwera.
Nie mogę pobrać polonizacji .Wyskakuje błąd serwera.
@kamil zapewne był to jakiś chwilowy błąd serwera. Można już normalnie pobierać.
Niech ktoś podpowie, gdzie leżą dokumenty w X16?
@_KieŁ_, Zobacz tu - https://www.youtube.com/watch?v=D6pbJU9tR84&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=9 tak od 15 minuty.
@_KieŁ_ Mogą być gdzie indziej niż na podanym filmiku. W temacie dla v.2.3 są moje zrzuty z lokalizacją. A opisowo, to w pierwszej klatce na prawo, z prawej strony niebieska skrzynia elektryczna na ścianie.
5 minut temu, kondotier napisał:
@_KieŁ_ Mogą być gdzie indziej niż na podanym filmiku. W temacie dla v.2.3 są moje zrzuty z lokalizacją. A opisowo, to w pierwszej klatce na prawo, z prawej strony niebieska skrzynia elektryczna na ścianie.
@kondotier, właśnie, że nie. W wersji 3.0 dokumenty są w innych miejscach niż w wersji 2.3. Podany filmik pokazuje aktualne położenie dokumentu w X 16.
@smox wielkie dzięki za info odnośnie porównywania broni itp. Brakowało mi tego. Nie wszystko się pamięta bez porównania. Dzięki ![]()
Na początku rozgrywki było ok. Jednak na Jantarze zaczęły się problemy i teraz co jakiś czas pojawia się czarny ekran, a w logu jest to -
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : lua_pcall_failed
[error]File : c:\xray\forward frontier\public build\src\layers\xrrender\resourcemanager_scripting.cpp
[error]Line : 101
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ... breakthrough v3.0\gamedata\scripts\smart_terrain.script:584: attempt to index local 'job_data' (a nil value)
Można z tym coś zrobić?
Jeżeli nie da się tego naprawić, to mam prośbę do grających w tę wersję moda. Poratuje mnie ktoś zapisem gry z jakiegoś późniejszego etapu rozgrywki? Od początku nie bardzo chce mi się grać.
@smox nie twierdzę, że pomogę ale mogę spróbować.
Wstaw sejwa.
Dzięki @OldMan. Zapis - Desktop.7z
Hej stalkerzy
Skąd wziąć kartę dostępu do podziemi w Oczyszczalni w Górskiej Dolinie? Nikt z najmów jej nie miał, cała baza pusta. Rozumiem, że ósma część dokumentu jest tam właśnie w podziemiach?
Edytowane: ósmą część dokumentu znalazłem, ale karty nadal brak
@Skryty099, zobacz ten filmik. Może tam znajdziesz odpowiedź - https://www.youtube.com/watch?v=vp0MXJzKdSQ&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=10
Masz może jakiś wcześniejszy zapis? Moje zapisy się popsuły.