Dead City Breakthrough v3.01

Dacie inny link bo jak pobieram na yandex to pobiera mi się w nieskończoność tak samo na google drive 

w #1 są podane 3 źródła. Być może masz jakieś problemy z prędkością pobierania? Pobierałem niedawno z GD i torrenta i nie było problemów.

Teraz, Anton Gorodecki napisał:

w #1 są podane 3 źródła. Być może masz jakieś problemy z prędkością pobierania? Pobierałem niedawno z GD i torrenta i nie było problemów.

a podasz linka do tego z torrenta?? z każdego źródła mi się tak pobiera a internet mam bardzo dobry 

jak pobieram to jest takie coś 

Proszę: [Mods] S.T.A.L.K.E.R. Dead City Breakthrough [S.T.A.L.K.E.R. .] [RUS] (3.0) [rutracker-5750018].torrent (16.4 KB)

Jak chce rozpakować to pisze że uszkodzony ale jak nie będzie działało to zagram w wersje 2.3

A na Yandeksie jesteś zarejestrowany? Zarejestrowani mają szybki dostęp.

Mod ma duże wzięcie, stąd np, na GD jest informacja o długiej kolejce oczekiwania. Mogę Ci poradzić skorzystanie z różnicy czasu. Pobieraj moda po godz. 23. , bo u nich wtedy jest po pierwszej i już większość śpi.

Plik jest w porządku, tylko potrzebny jest program do zasysania torrentów, ja używam u-Torrent.

Spoiler

2 polubienia

Będąc na Agropromie radzę zajrzeć do domku na bagnie 

W rosyjskiej wersji tego moda można porównywać parametry broni, pancerzy i hełmów, a ze spolszczeniem już nie. Przyczynom jest folder textures w gamedata. Wystarczy go usunąć i jest ok.

3 polubienia

Nie mogę pobrać polonizacji .Wyskakuje błąd serwera.

Nie mogę pobrać polonizacji .Wyskakuje błąd serwera.

zapewne był to jakiś chwilowy błąd serwera. Można już normalnie pobierać.  

Niech ktoś podpowie, gdzie leżą dokumenty w X16?

, Zobacz tu - https://www.youtube.com/watch?v=D6pbJU9tR84&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=9 tak od 15 minuty.

1 polubienie

Mogą być gdzie indziej niż na podanym filmiku. W temacie dla v.2.3 są moje zrzuty z lokalizacją. A opisowo, to w pierwszej klatce na prawo, z prawej strony niebieska skrzynia elektryczna na ścianie.

5 minut temu, kondotier napisał:

Mogą być gdzie indziej niż na podanym filmiku. W temacie dla v.2.3 są moje zrzuty z lokalizacją. A opisowo, to w pierwszej klatce na prawo, z prawej strony niebieska skrzynia elektryczna na ścianie.

, właśnie, że nie. W wersji 3.0 dokumenty są w innych miejscach niż w wersji 2.3. Podany filmik pokazuje aktualne położenie dokumentu w X 16.

wielkie dzięki za info odnośnie porównywania broni itp. Brakowało mi tego. Nie wszystko się pamięta bez porównania. Dzięki

1 polubienie

Na początku rozgrywki było ok. Jednak na Jantarze zaczęły się problemy i teraz co jakiś czas pojawia się czarny ekran, a w logu jest to -

FATAL ERROR &nbsp; [error]Expression &nbsp; &nbsp;: fatal error [error]Function &nbsp; &nbsp; &nbsp;: lua\_pcall\_failed [error]File &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;: c:\xray\forward frontier\public build\src\layers\xrrender\resourcemanager\_scripting.cpp [error]Line &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;: 101 [error]Description &nbsp; : \<no expression\>[error]Arguments &nbsp; &nbsp; : LUA error: ... breakthrough v3.0\gamedata\scripts\smart\_terrain.script:584: attempt to index local 'job\_data' (a nil value)

Można z tym coś zrobić?

Jeżeli nie da się tego naprawić, to mam prośbę do grających w tę wersję moda. Poratuje mnie ktoś zapisem gry z jakiegoś późniejszego etapu rozgrywki? Od początku nie bardzo chce mi się grać.

nie twierdzę, że pomogę ale mogę spróbować.
Wstaw sejwa. 

1 polubienie

Dzięki . Zapis - Desktop.7z (1.07 MB)

Hej stalkerzy Skąd wziąć kartę dostępu do podziemi w Oczyszczalni w Górskiej Dolinie? Nikt z najmów jej nie miał, cała baza pusta. Rozumiem, że ósma część dokumentu jest tam właśnie w podziemiach?

Edytowane: ósmą część dokumentu znalazłem, ale karty nadal brak

, zobacz ten filmik. Może tam znajdziesz odpowiedź - https://www.youtube.com/watch?v=vp0MXJzKdSQ&list=PL-69Slqqz25yXQOXeGCKPCwq2Y46ZYlDj&index=10

Masz może jakiś wcześniejszy zapis? Moje zapisy się popsuły.