Zgadzam sie z w/w opinią, powoli i jest co zwiedzać.
Mod fajny, polecam.
Zgadzam sie z w/w opinią, powoli i jest co zwiedzać.
Mod fajny, polecam.
Odkryłem co zamula kompa na składach.
W Martwym Mieście za terenem ściłej zabudowy jest wejście do laboratorium w podziemiach - vide mod duchy przeszłości 2.
Tam mi takze muliło kompa az ukatrupiłem kontrolera, przeszło.
Na składach jest ich 2 lub trzech - nie pamietam, zabijałem az mulenie kompa przeszło, także w podziemiach - Projekt Darwin.
O tym nie wiedziałem ![]()
Cześć wszystkim! Minęło trochę czasu, więc wrzucę kilka filmików z mojej nowej gry.Wszystkie mają napisy.A jeśli oglądasz na moim YT, a nie na swoim odtwarzaczu, to w opisie będą wszystkie kody czasowe.
В 14.06.2024 в 14:49, OldMan сказал:
Ponieważ rozpakowałem wszystkie paczki db moda i zobaczyłem, że wśród różnych języków (japoński też jest)
jest język Polski.
To nie mod, to oryginalny Zov Pripyat przetłumaczony na wszystkie te języki.
@LIQUIDATOR Dawno Cię nie było u nas, witaj ![]()
Ciekawe ile ten mod skrywa jeszcze tajemnic. Na pewno wszystkiego w nim nie znalazłem, ale co jeszcze bardziej mnie zastanawia, to czy Policai ma w planach kolejną wersję.
@Agrael Nie ma wersji, wyda łatkę do tej wersji. Na razie Yura nie zdradza sekretów, ale mówi, że będzie wiele ciekawych rzeczy. Wilki będą na przykład.
Patch jest w zasadzie gotowy, ale wymaga przetestowania, wiele plików jest poprawionych i nie jestem pewien, czy nie zapomniałem dodać do patcha…((((
1.Dodano mutanta “Rat Wolf” (jako liderów w tushkan) Made Sinner.
2.Zastąpiono niektóre modele NPS. Dodano Valera (Pilot)
3.Dodano pistolet FN p90, w skrytkach i u handlarzy po 4 dokach.
4. Dodano wszystkie rodzaje egzoszkieletów według frakcji, Obowiązek, Wolność, Najemnicy, Monolit, Naukowy, Wojskowy (wszystkie unikalne) lub nagrody za zadania lub poszukiwanie skrytki (która pojawi się tylko pod warunkiem)
5. Rozgałęzienia fabuły nie zostały zmienione. (poprawiono niektóre geocache)
6. Pendrive Borova jest włączony.
7. Poprawiono kupca na posterunku straży pożarnej i kilka drobnych zmian wprowadzonych przez graczy…
8. Wczesne zapisy nie będą działać, musi to być nowa gra.
Patch zostanie opublikowany po zakończeniu testów.
Przetłumaczono z DeepL.com (wersja darmowa)
LIQUIDATOR - czekam na patcha, zacznę przygodę od nowa.
ЛИКВИДАТОР - Жду патча, начну приключение заново.
@vidkunsen Wszyscy gracze są w gotowości.
Pojawiła się druga poprawka do moda, o czym poinformował mnie @LIQUIDATOR, dzięki ![]()
Dodano nowego mutanta, nowe egzoszkielety dla wszystkich frakcji itp.
Wymagane jest rozpoczęcie nowej gry. Link do poprawki w pierwszym poście.
Jak coś, to pojawiło się spolszczenie do Epilogue ![]()
Zostało podzielone na dwie wersje. Ciekawe, czy autor moda planuje kolejne wersje.
Ładniutko wygląda ten mod, a że nie miałem okazji przejść poprzedniej wersji Breakthrough to mam w co teraz pograć bez jakiegoś “przypominania”, że gdzieś coś już pamiętam.
Zawsze w modach podobał mi się ten Monolith Ui ale tutaj ten standardowy jest o wiele fajniejszy moim zdaniem.
Sam początek i tekst o szukaniu schowka Striełoka, zabiciu pijawek, które się koła niego zalęgły.
Schowek Striełoka to był w podziemiach Agropromu, czy też jakiś chyba na dachu elewatora na Kordonie przy przejeździe kolejowym (tu jest stado snorków).
Czy tu mam się nie kierować tym co było w grach i jest sobie jakiś na Kordonie gdzieś?
Bo niby Kordonu nie powinniśmy opuszczać przed otrzymaniem info od Sidorowicza.
Dead City nie ma nic wspólnego z oryginałami. Tzn. nie ma co się nimi sugerować. Schowek Striełoka jest tutaj - jego lokalizacja nie została zmieniona względem poprzednich wersji.
Jak wykonasz wszystkie zadania na Kordonie, to swobodnie można zwiedzać kolejne lokacje, zbierać dokumenty, robić zadania. Ja po Kordonie poszedłem na Bagna do Doktora.
В 19.07.2024 в 12:03, Agrael сказал:
Zostało podzielone na dwie wersje. Ciekawe, czy autor moda planuje kolejne wersje.
Autor wkrótce wyda nową kompilację, będą miotacze ognia i nowe zadania. Ale już grasz w drugą łatkę, w Rosji nie ma jej jeszcze prawie nikt.
LIQIDATOR - autor mógłby zaimplementowac w grze takie cudeńko jak РПО Шмель, po co włazic do budynku skoro można na odległośc wyczyścić obiekt z mutantów. ![]()
Moim zdaniem Dead City bardzo potrzebuje nowych zadań, bo lokacji jest dużo, więc autor powinien to wykorzystać - potencjał ogromny. Podziękowania dla autora, że udostępnił nam łatkę ![]()
@Agrael Czytałeś pendrive Borova? Nie jest teraz pusty.
Jeszcze nie. Ja przeszedłem Epilogue niedługo po jego premierze, a teraz skupiłem się na innych modach. Może w przyszłości wrócę do Dead City, a lubię tego moda, bo ukończyłem wszystkie części.