Chciałem założyć temat z muzyką, która jest w miarę spokojna i dobrze się słucha odpoczywając. Być może uda mi się z tego jakąś listę zrobić, jeśli dużo będzie tu podanych utworów.
Moje pierwsze skojarzenie z taką muzyką:
P.S.: Wie ktoś w jakiej grze był powyższy kawałek?
Jak chcę spokojny kawałek to z nowszych biorę te 2 poniżej. Pierwszy zapamiętałem z The Walking Dead, a drugi był w paru niezłych filmach (The Rover, Standoff, The son of a gun)
Ogólnie to jestem za tym aby “nowi” użytkownicy pisali jak najwięcej nowych tematów na tym jak by nie patrzyć umierającym Forum więc leci dla kolegi @Revter:slightly_smiling_face:
Wojtek widzę, że musimy bardzo poważnie porozmawiać w temacie "Gwoździ" Uwielbiam NIN:smiling_face_with_horns:
2 godziny temu, Revter napisał:
Chciałem założyć temat z muzyką, która jest w miarę spokojna i dobrze się słucha odpoczywając.
Powiem wam szczerze, że mając lat 17 uważałem, że nic mnie bardziej nie uszczęśliwia niż Metallica, jednak z wiekiem gusta się zmieniają i na dzień dzisiejszy czerpię przyjemność słuchając wielu różnych gatunków muzyki (nie - Sławomir mnie niestety nie kręci).
Widzę w miarę znane kawałki, przyjemnie się słucha.
I dla sprostowania - wspomniany Sławomir nie jest gatunkiem muzyki (o ile jego “wypociny” zaliczają się do jakiegoś nowego gatunku). Ale za nim też zbytnio nie przepadam.