Chciałem założyć temat z muzyką, która jest w miarę spokojna i dobrze się słucha odpoczywając. Być może uda mi się z tego jakąś listę zrobić, jeśli dużo będzie tu podanych utworów.
Moje pierwsze skojarzenie z taką muzyką:
P.S.: Wie ktoś w jakiej grze był powyższy kawałek?
Jak chcę spokojny kawałek to z nowszych biorę te 2 poniżej. Pierwszy zapamiętałem z The Walking Dead, a drugi był w paru niezłych filmach (The Rover, Standoff, The son of a gun)
Ogólnie to jestem za tym aby “nowi” użytkownicy pisali jak najwięcej nowych tematów na tym jak by nie patrzyć umierającym Forum więc leci dla kolegi
Wojtek widzę, że musimy bardzo poważnie porozmawiać w temacie “Gwoździ” Uwielbiam NIN
2 godziny temu, Revter napisał:
Chciałem założyć temat z muzyką, która jest w miarę spokojna i dobrze się słucha odpoczywając.
Powiem wam szczerze, że mając lat 17 uważałem, że nic mnie bardziej nie uszczęśliwia niż Metallica, jednak z wiekiem gusta się zmieniają i na dzień dzisiejszy czerpię przyjemność słuchając wielu różnych gatunków muzyki (nie - Sławomir mnie niestety nie kręci).
Widzę w miarę znane kawałki, przyjemnie się słucha.
I dla sprostowania - wspomniany Sławomir nie jest gatunkiem muzyki (o ile jego “wypociny” zaliczają się do jakiegoś nowego gatunku). Ale za nim też zbytnio nie przepadam.