Szant dobrze się słucha, ale jak już chce się je zaśpiewać, to samemu dziwnie to zrobić.
Zanovet:
Ajde, ajde, tanke džam Stojanke
Miło, że ktoś jeszcze udziela się w tym temacie Słucham sobie stąd w czasie wolnym kawałki. Raczej każdy znajdzie tu coś do posłuchania podczas np. pracy przy komputerze.
Poniżej wrzucam piosenkę, którą usłyszałem na jednym z serwerów Discorda:
Soldata znamy
To mi si się z żołnierzami przez tego soldata przypomniało z Helikoptera w ogniu
Albo dla fanów US ARMY ale to już może nie jest takie spokojne
Helikopter w ogniu też znam, ale oglądałem dawno temu.
Odprężająca muza z lat 70.
Refren wymiata
Ewka jest niesamowita chociaż melodia dziwnie “znajoma”
Padnij na kolana przed jego miłością
Danheim - Runagaldr:
Danheim już tu kiedyś reklamowałeś z małym problemami to można zarzucić wszystkimi albumami to i więcej kawałków do odpoczynku da się znaleźć
<___base_url___>/topic/11172-danheim/?tab=comments&do=embed&comment=128521&embedComment=128521&embedDo=findComment#comment-128521
- potrafisz zadziwić. O ile kilka postów wyżej niejaka Ewka ma całkiem miły głosik - cos a-la J.Joplin. , to to coś powyżej trudno mi zdefiniować . Cisnie mi sie do głowy wiele skojarzeń z których najbliższy jest definicji “syndromu suchej wary dnia następnego”.
4 godziny temu, boberm napisał:
niejaka Ewka ma całkiem miły głosik - cos a-la J.Joplin.
Ty też potrafisz zadziwić…
4 minuty temu, A6AKAH napisał:
Ty też potrafisz zadziwić…
Przyznam że nie odsłuchałem całego utworu (ot kilka sekund)…Bo ten język…mnie zbyt bawi. Faktycznie Ewka papuguje Jancię . I całkiem dobrze jej ta papuga wychodzi.
Gyvata - Wróżbitka: