Duch Najemnik Clear N.P.C

Jurek wyżej mas linka do poradnika po rosyjsku.

Z poradniak wynika, że żołnierza najlepiej zabić poza terenem Baru (ograbia się go z ubranka i dokumentów. Po przedostaniu się na Kordon, czyścimy bazę wojskowych - tam są dokumenty, z którymi wracamy do Baru. Teraz trzeba na przejściu zapłacić Chorążemu 12tys rub- idąc w tę stronę nie stzrelamy. W Barze, tym momencie dostajesz od Wilczarza zlecenie na Dzikich Terytoriach (o ile dobrze to zrozumiałem)

Dzięki Cichy.Próbowałem coś zrozumieć z tego poradnika,ale jestem za słaby z jęz.rosyjskiego.Kto to jest Sztyk ewentualnie Sztik?W pierwszych zdaniach poradnika występuje ta nazwa.

To po Rosysku Bagnet. Na początku gry, rozmawiasz i to on kieruje Cię do Barmana.

Tylko obleciałem cały Bar i nigdzie się na tego osobnika nie natknąłem.

Na samym początku, jak wychodzisz z pomieszczenia. Druga persona to Prizrak (fonetycznie). To jego ,jeżeli ubijesz poza barem to zdobdziesz dokumenty i kombinezon. Źle zrozumiałem wcześniej. Kiedy dojdziesz do wrót na wysypisko strzelaj w drzwi w lewe skrzydło - ono się uchyli i przejdziesz (ja tak zrobiłem). Nie strzelaj do Wolnościowców bo będzie problem.

Przepraszam cię bardzo,ale od wczoraj to już któreś z kolei rozpoczynanie od początku tego moda ani widu ani słychu Pana Pizraka czy też Sztyka.Tak,że nie wiem co jest źle z moim modem.Czy się źle z ciągnął?

Spokojnie. Podchodź do każdego gościa i patrz jak się nazywa. Zaraz za Sztykiem i dzie Prizrak:

Jak widać nie lubi mnie. Zabić go można na innej lokacji bo tu zaraz wszyscy do ciebie walą. W pomieszczeniu gdzie zaczyna się gra jest pokój z otwartymi kratami zamiast drzwi. Tam czeka taka niespodzianka:

Oczywiście zadajemy wszystkie możliwe pytania Barmanowi i kupujemy wszystkie informacje od informatora. Ma nam zostać12 tys na powrót.

Może to jest wina,że gra idzie w polskiej wersji językowej.
Może to jest wina,ze gra idzie w polskiej wersji językowej.Jak po polsku będzie Prizrak.

Призрак (Prizrak) po polsku Duch, masz tytuł moda, szkoda, że nie poprawiono go, to byś może wiedział.

Domyślałem się bo tylko u niego były dokumenty,ale nie byłem pewny.Najgorsze jest to,że enty raz zaczynam grę od nowa mając nadzieję,że spotkam Sztyka ale próżna moja nadzieja.Jeszcze go ani razu nie spotkalem.Ducha nie musiałem zabijać ktoś inny się nim zajął.

Bagnet (Sztyka) stoi jak kołek w Wiosce Kotów tam gdzie w “podstace” stał Wilk i powtarza, że muszę się spotkać z Barmanem. Drzwi do Sidora są zablokowane tak samo jak Żwawy po wybiciu bandytów na ATP milczy jak grób - jest to wynik, prawdopodobnie zablokowania zadań z orginalnego SoC.

@cichy, to idź do Barmana, przecież Sidor nie jest nim. Barman urzęduje w Barze. Jeśli tam nie byłeś, to zapindalaj do Baru i powinny problemy zniknąć.

@cichy, to idź do Barmana, przecież Sidor nie jest nim. Barman urzęduje w Barze. Jeśli tam nie byłeś, to zapindalaj do Baru i powinny problemy zniknąć.

Ja wiem ale @jurek48 dziwił się temu, (post 20)

@cichy, wniosek prosty. Trzeba poczekać na ewentualne spolszczenie, bo być może, nieświadomie, coś się zrobi nie tak i powstają konflikty z NPC, przy wykonywaniu dalszych misji lub zadań pobocznych. Ja nie gram w tego moda, bo kończę spolszczenie LTL 0.6, więc na pogrywanie nie mam czasu, tak z pewnością bym coś doradził, bo sam jestem zwolennikiem rozgryzania trudności.

Cichy przykro mi,ale tam gdzie stoi Wilk stał Wilk i znowu nic z tego.Szukam tego typa już tyle czasu i nie mogę na niego wpaść,a bez niego nie mam żadnych opcji dialogowych z Barmanem.

Po wejściu na kordon pojawia Ci się info :

Po otwarciu w okienku w prawym górnym rogu w PDA na opis zadania będziesz to miał co wyżej. A Bagnet naprawdę tam stoi

Dalej trzeba iść na Agroprom i zabrać dokumenty.

Cichy proszę wyjaśnij mi taką rzecz.W tym modzie gramy Naznaczonym czy Prizrakiem bo z tej fotki wygląda,że Prizrakiem.U mnie jest,że gram Naznaczonym i może tu jest przyczyna,że gra mi się nie układa.Moda ściągnąłem z pierwszego postu.
Przecież Naznaczony nie jest pracownikiem Specnazu.

Patch 0.2

Patch wprowadza kilka zmian w celu poprawy gry.

* Zastąpione pewne tekstury broni

* Opis wszystkich nowych artefaktów

* Nowy artefakt “mangan”

* Nowa tekstura wódki

Instalacja: wrzucić zawartość patcha do folderu z grą.

Аutor: [МАЙК]

Download - http://modstalker.ru…lear/3-1-0-2442

kliknąć na - [ · Скачать удаленно (3 mb) ]

///

Dzięki Mietek za uwagę, widzę, że wzrok masz jeszcze bystry

Tam, smox, nie powinno być “wrzucić”, bo trochę dziwne zdanie.

Instalacja: wyrzucić zawartość folderów do folderu z grą.

//

Wzrok może i dobry, bo mam okulary do czytania za półtora tysiaka, to i sporo widzę.