Czy ktoś oprócz Fanta daje drogę na Bagna, bo nadal ma z nim problem.
Wróciłem do miejsca gdzie Wilk żyje, zrobiłem dla niego zadanie na radiostację. Byłem w X10, wróciłem na Magazyny i Wilk nadal tam jest a Fant nie pojawił się na Kordonie, szukałem go w Parowie i tam też go nie ma.
Czy ktoś ma jakiś pomysł na problem z brakiem osób. Nie wiem czy jest to powiązane ale dostałem zadanie na Komputer dla uczonych i okazuje się że w Agropromie nie ma Arhary.
Porozmawiaj najpierw z Danem na Bagnach i wykonaj dla niego zadania. W chwili gdy otrzymasz zadanie na skrzyneczkę dla wojskowych, Arhara pojawi się na Agro.
Znalazłem anomalnego walthera wa2000 na naboje 7.62 na yantarze z celownikiem komputerowym. Niestety z tego strzelać się nie da, działa jak lornetka. W poprzednich wersjach soljanki podmieniałem plik xrGame.dll i można było już korzystać z takich broni z celownikami komputerowymi, które wykrywają obiekty. Tutaj niestety po podmianie pliku wyskakuję błąd. Czy ktoś rozwiązał ten problem.
Mam jeszcze inny błąd, gdy próbuję porozmawiać z Wilkiem na Magazynach Wojskowych też wywala mi grę.
Na którą wersję podstawi stawiasz moda na 1.0004 czy 1.0006?
Spróbuj zainstalować moda od nowa ale nie dodawaj spolszczenia tylko odpal bez.
Wersja 1.0004 próbowałem bez spolszczenia to wyskakuje log
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CStringTable::Load
[error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp
[error]Line : 53
[error]Description :
[error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus
To może spróbuj tak. Powyżej masz namiary na moje katalogi config i scripts
Zainstaluj moda bez spolszczenia ale moim zdaniem wersja do NS2016 powinna być 1.0006 (grałem na takiej do końca).
Po zainstalowaniu podmień w modzie katalogi na moje (oczywiście zrób kopię swoich przed podmianą)