Nie ma za co,dziś się tyle naczytałem i nagadałem że gwarantowanym jest że biblię już przeczytałbym z kilka razy.
Gram na dx8 i nie działają mi noktowizory, ktoś ma jakiś pomysł?
Odpal na Dx9 ale Basic. Może to coś zmieni.
Krótki materiał filmowy w formie poradnika, jak zainstalować dodatek EFP 3.0 do Anomalii. Materiałów tego typu jest zapewne multum na YouTubie. Skorzystałem z powyższego poradnika i dzięki temu w końcu udało mi się odpalić Escape From Pripyat 3.0. Pomyślałem, że podzielę się tym linkiem do danego filmiku osobom, które zechcieliby uruchomić dodatek do Anomalii, ale nie wiedzą, jak to uczynić. Dla mnie jest to wytłumaczone i pokazane w prosty, rzetelny sposób. W razie problemów, proszę o zgłoszenie posta. ![]()
@Skryty O dzięki za podesłanie. Wrzucę filmik do wstawki
15 minut temu, Suseł napisał:
@Skryty O dzięki za podesłanie. Wrzucę filmik do wstawki
No problemo. Na pewno przyda się innym potrzebującym pomocy w instalacji dodatku do Anomalii. ![]()
W dniu 1.02.2022 o 12:23, DaarMoo napisał:
U mnie tak to wygląda :
Cześć Panowie przeglądając neta natrafiłem na początkującego YouTubera też lubi bardzo klimaty Stalkera jak i my,porozmawiałem z nim i chłopak zrobił poradnik instalacji w naszym języku wyszedł mu czysto ładnie i zrozumiale bo ja kompletnie z anglojęzycznej instalki nic nie kapowałem. Oto LINK do Filmu z Instrukcją—
@FilmisterPL Widać było na filmiku, że ten youtuber korzysta z naszego forum. To było tylko gościnne wejście, czy jest naszym forumowiczem? Jeśli nie, to możesz go zaprosić do stałej współpracy? Z takimi umiejętnościami byłby bardzo pożądanym uczestnikiem.
20 godzin temu, kondotier napisał:
@FilmisterPL Widać było na filmiku, że ten youtuber korzysta z naszego forum. To było tylko gościnne wejście, czy jest naszym forumowiczem? Jeśli nie, to możesz go zaprosić do stałej współpracy? Z takimi umiejętnościami byłby bardzo pożądanym uczestnikiem.
@@kondotier Dam znać mu dzisiaj,w sumie już info do niego poszło więc pozostaje czekać na wiadomość od niego,jeśli tylko coś się pojawi dam znać na bank.
5 godzin temu, FilmisterPL napisał:
@@kondotier Dam znać mu dzisiaj,w sumie już info do niego poszło więc pozostaje czekać na wiadomość od niego,jeśli tylko coś się pojawi dam znać na bank.
Właśnie jestem w trakcie instalki moda Escape AFrom Prypyat,zainstaluję wrzucę mały poradnik jak to wszystko po instalce wygląda w środku i podczas grania,tak by było wiadomo na zapas,Absynt mówił że mogą być rożnice co do wyglądu podczas odpalania jak i wyglądu ustawionych folderów więc jak skończę zapodam do nas na stronkę i na kanał.
U mnie po instalacji wygląda to tak: zaczałem od instalowania aż do odpalenia moda,muszę jeszcze poustawiać co nie co a potem potestować jak bedzie śmigać.
@FilmisterPL po kiego ty cytujesz te całe pierwsze posty z tematu i wrzucasz te same filmiki po 3 razy
Ogarnij się trochę przy pisaniu.
To usuń,jeśli możesz,ja wrzuciłem wczoraj a dopiero od wczoraj wieczora nie było u mnie neta,zauważyłem że jest więc nic nie ruszałem.
Witajcie Bracia Stalekrzy.
Po dłużej przerwie wróciłem na łono matki ZONY i mam takie pytanie do starszyzny, mianowicie chodzi mi o to że gdy zjem ugotowane mięso mutka i popije NIEMIROFM to pokazuje mi się napis -I FELL A LITTLE SICK - i za cholerę nie mogę się pozbyć tego stanu pomóżcie świeżakowi jeśli wiecie cym lub jak wyleczyć to cholerstwo bo może też samo przechodzi ?
Sprawdź u handlarzy czy jest jakiś lek do kupienia. Ewentualnie nawpierniczaj się wszystkiego co masz
Spróbuj też pójść do Medyka i sprawdzić czy jest możliwość “uleczenia” się.
@Süseł Dziękuje za odpowiedź ale w Kordonie trudno o lekarzy:)
@Gerdhard Ja pierwszy raz słyszę żeby w ogóle takie coś w Anomaly było
Hm…a przespać się może spróbuj.
Jak to nie da rady, to na 100% jest medyk na Zatonie na skadowsku (Nie wiem jaka frakcja grasz, ale tam są samotnicy)
Czołem. Przy rozmowie z Barmanem po zdobyciu notatek Striełoka w podziemiach Agropromu otrzymuje zadanie “Living Legend: Call of the North” które natychmiast zmienia swój status na “Failed” przez co nie mogę kontynuować głównego wątku. Miał ktoś coś podobnego?
Możemy dodać spolszczenie Anomaly 1.5.1 ale mogą wystąpić problemy z tego co wiem od Absynda,ta paczka modów jak mówią koledzy jest ogromna więc aby to przetłumaczyć zajełoby to mnóstwo czasu.
W dniu 29.05.2022 o 12:52, Gerdhard napisał:
Witajcie Bracia Stalekrzy.
Po dłużej przerwie wróciłem na łono matki ZONY i mam takie pytanie do starszyzny, mianowicie chodzi mi o to że gdy zjem ugotowane mięso mutka i popije NIEMIROFM to pokazuje mi się napis -I FELL A LITTLE SICK - i za cholerę nie mogę się pozbyć tego stanu pomóżcie świeżakowi jeśli wiecie cym lub jak wyleczyć to cholerstwo bo może też samo przechodzi ?
tabletki z weglem pomoga
Linki nie działają. Ma ktoś działające linki ?