F.O.T.O.G.R.A.F + Weapons Mod

O to ja jak debil w zwykłym FOTOGRAFie latałem za tą anomalią żeby wrzucić sondę bo mi tylko jednej brakowało i wciąż zadanie niezaliczone, a tu taki numer

W Fotografie bez weapon packa chyba zrobiłem normalnie to zdanie ale już nie pamiętam. W każdym razie ciekaw jestem czy za każdym razem brakuje tej konkretnej anomalii czy brakujący rodzaj jest losowy.

Ok , zwrócę uwagę na anomalie od Krugłowa i tego dezertera.

W związku z pytaniem o poprawkę na polskie intro, widzę możliwość ( jeśli komuś się zachce pobrać ten konglomerat ) wyciągnięcia tych plików i zrobienia paczki wstawionej do czystego FOTOGRAFa.

A ja, jako wstawiający tego moda, nie mam zastrzeżeń, aby odsyłacz do tego konglomeratu zrobionego przez z odpowiednim opisem dodać do pierwotnej wstawki. Widzę to tak, aby w spojlerze z odsyłaczami dodać kolejny spojler z tym odsyłaczem, lub odsyłaczem do tego tematu.

Przyznam się, że sam o tym temacie zapomniałem.

Dodane. Może dzięki temu więcej ludzi pobierze tę odmianę Fotografa. W szczególności powinni się nią zainteresować fani Autumn Aurory. 

1 polubienie

No to piknie. Też jestem trochę zaskoczony tak małym zainteresowaniem, było nie było, klasowym modem. Przede wszystkim mających dość marszruty od Kordonu do CEA i z powrotem.

Przy próbie pobrania  , pokazuje się taka wiadomość.

{
  "code": "not_found",
  "message": "File with such name does not exist.",
  "status": 404

Dzięki za zgłoszenie błędu. Niebawem link zostanie odświeżony. 

1 polubienie

Dzięki , lecz nadal jest coś nie tak z pobieraniem. Próbuję pobrać już czwarty raz i za każdą próbą przerywa pobieranie, raz po 100mb pobrania, a przy czwartym podejściu pobrało 400mb i stop. 

Kolejna próba pobrania , i nic . Spróbuję wieczorem może pójdzie.

Właśnie pobrałem moda z naszego serwera i nie było żadnych problemów  

Dobrym rozwiązaniem jest program, który wspomaga pobieranie plików.

1 polubienie

Pobrałem z pomocą Free D. Manager ,choć nie bez problemów ( dwa razy przerwało ale wznowiło),

Dzięki za podpowiedź z tym programem. 

Mam pytanie. Jakim programem najlepiej rozpakować to archiwum ponieważ próbowałem już 7-zipem i 8-zipem jednak w obydwu przypadkach pojawia się komunikat, że plik jest uszkodzony lub dany format jest nieobsługiwany, mimo że pobieranie przebiegło bez żadnych problemów. Pobierałem je trzy razy. Mogę prosić o radę?

3 godziny temu, jurki napisał:

ponieważ próbowałem już 7-zipem i 8-zipem

O kurde nawet nie wiedziałem, że takie coś jak 8zip istnieje :grin:

No to jeszcze ci został klasyk czyli winrar. No i ściągnij sobie jakieś nowe wersje bo nie wiadomo jak stare masz.

3 godziny temu, tom3kb napisał:

No to jeszcze ci został klasyk czyli winrar.

Faktycznie, zadziałało. Jednak co stare to porządne. Dzięki wielkie!

Sciągnąłem ten folder z tą paczką, i pokazuje mi sie komunikat że archiwum jest uszkodzone i nie daje mi wypakować, testowałem na wersjach od 6.00 do najnowszej wersji Winrara i nadal mi pokazuje ten komunikat, pomysły?

Mam to samo, nie da sie wypakowac ani 7 z ani winrarem

Samotnik i Qguar - skoro ktos spakował tym program to i tym programem to rozpakujcie:

7-zip

https://www.7-zip.org/download.html

https://7-zip.org.pl/

4 godziny temu, vidkunsen napisał:

skoro ktos spakował tym program to i tym programem to rozpakujcie:

Format w jakim ma być spakowany plik można sobie wybrać w winrarze też sobie możesz pakować jako 7zip :blush:

@jurki jak możesz to zerknij w opcjach jaką masz wersję winrara, którą rozpakowałeś archiwum bo coś koledzy u góry mają problem.

Ja wypakowalem to najnowszą wersją winrara i zaczęło mi się wypakowywać bez żadnych błędów więc myślałem że się udało. W poprzednich próbach nawet nie zaczęło wypakowywać. Doszło do końca, wypakowało jednak folder, który ważył mniej niż zapakowany na co nie zwróciłem uwagi pisząc to. Także wydaje mi się że ktoś udostępniając ten plik mógł coś nie tak, zrobić skoro już u 3 osób nie da się tego rozpakować.

1 polubienie

Może faktycznie archiwum się zrypało i trzeba będzie paczkę wrzucić od nowa.