Gdy Rozum Śpi - Dziennikarz

mam pytanie czy da się wejść do przedszkola, jeżeli tak to jak to zrobić i czy jest tam coś wartościowego do znalezienia bo ni jak nie mogę uciułać tego miliona.

przedszkole, jest chyba opcja z ładunkiem c4 lub hyc, hyc na dach i w dół, ja tak zrobiłem.

Kasa!!! :wink: nie ty jeden jak widac masz z nia problem.

:wink:

ogólnie ten mod to jedna wielka kicha nazbierałem miliona i gra się skończyła, gościowi tylko jaja urwać.

1 polubienie

Miałem podobne odczucia po ukończeniu tego moda. Na szczęście zmieniłem ceny i ten milion szybko uzbierałem.

Po tym MODzie również spodziewałem się czegoś więcej , a z kasą ten sam sposób .

Ja też myślałem, że to będzie coś fajnego. Pierwsze co mnie trochę zaskoczyło strasznie kiepskie tekstury. Zacząłem grać i pojawia się zadanie znajdź 30 dokumentów i latamy po mieście jakbyśmy makulaturę zbierali, co ktoś uciekał z Prypeci i mu się z torby sypały po miescíe te teczki. Dobiło mnie kolejne zadanie znajdź 20 butli z gazem, a każda waży 20kg, dodatkowo nie da się jej wyrzucić z inwentarza.W ogóle wszystkie rozmowy, opisy misji są bardzo kiepskie, krótkie, nieciekawe. Moda zostawie sobie na moment gdy już wszystkie inne przejdę i nie będę miał w co grać.

Ale ogólnie mówiąc, autorzy o tym wiedzą, lecz nie mają zamiaru poprawiać. Mod wg nich powstał w 3 dni, stąd kupa bugów i innych niepoprawności, np. logiki dialogów.

Autorzy się pobawili , my pograliśmy i co tu więcej pisać .

Zawiedzionych modem, kieruję do wpisów #29 i #31. Tam jest wyjaśnienie. Ktoś kto chce na ten temat wiedzieć więcej, niech wejdzie na rus stronę moda.

Link na Mega dodany do #1 postu. (Addon z modem+PL).

Jak zidentyfikować ten śmigłowiec?

W prawym górnym rogu mapy (chyba stocznia coś takiego) jest oddział wolności.Zabijasz ich.Tam jest dziewczyna , rozmawiasz i ona ci wszystko mówi (nie jestem pewien bo dawno w moda nie grałem).

Zaraz się zabieram do pracy. PS. Dziękuję, ale nie ma tam nikogo a przynajmniej u mnie.

maTcinPL - widziałeś kiedy był napisany ostatni post, dotyczący gry w tego moda?

Chcesz odpowiedzi, zadawaj precyzyjne pytania.

O który śmigłowiec ci chodzi? Ten na wieżowcu, czy inny?

Na wieżowiec to teleportem, już nie pamiętam gdzie jest. A na ziemię, to takie specjalne arty na życie na pas i skaczesz.

Wiem, wiem już wszystko wiem tylko teraz latam jak głupi po całej Prypeci tylko po ten milion rubli na niebieski kanister z poli… czymś. Czy można jakoś zcheatować ten milion? I dla sprostowania nie teleportem tylko trzeba pogadać z tym w ubraniu monolitu.

Faktycznie jest z tym trochę problemów, ale jak się zrobi wszystkie misje (dla naukowca oraz Zulusa) to masz z 200 tysięcy. Dużo się trzeba nabiegać, ale to najlepszy sposób. I polecam chodzić z max19 kg bagażu i herkulesa; brać po 3 zbiorniki na raz to szybko ci zleci.

@kondotier nawet bez specjalnych artów przeżyjesz. Upadek odejmuje połowę zdrowia.

Nie jest to mod z górnej półki. Ale czego można się spodziewać po modzie, zrobionym w trzy doby. Tłumaczyłem go, ale już prawie nic z niego nie pamiętam.

Więc WujkuJarze, podpowiadaj maTcinowi.

maTcinPl czy ty aby nie za często zmieniasz mody czy tak szybko je przechodzisz? Dopiero co pisałeś o problemach w przestrzennych anomaliach a teraz tu. Jeżeli tak szybko je kończysz to jesteś mistrz ale jak tak często je zmieniasz to nie dobrze, wykaż więcej samozaparcia i dokończ wcześniej wybranego moda a dopiero później zaczynaj następny bo to bez sensu. Pozdrawiam

1 polubienie

Zaciekawił mnie ten mod,da radę ktoś linki odświeżyć ?

@blacho - Mod był na autorskiej stronie, nie wzbudził zachwytu i widocznie został usunięty z hostingów.

@blacho Zaciekawić zaciekawił, ale nie był twej ciekawości wart :face_with_tongue: Jeśli szukasz moda do zewu to polecam drogę we mgle.