Jest jakaś opcja na mini mapę?
55 minut temu, prozmus84 napisał:
Jest jakaś opcja na mini mapę?
Skopiuj poniższe pliki do gamedaty.
gamedata.7z (1.24 KB)
super, działa, wielkie dzięki.
A czy te pliki działają tylko z tym modem czy można próbować?
20 godzin temu, prozmus84 napisał:
A czy te pliki działają tylko z tym modem czy można próbować?
Plik konfiguracyjny pochodzi z Zewu Prypeci, natomiast tekstura jest “kombinowana”, tak że nie z każdym modem to zadziała.
dzięki raz jeszcze.
Zapewne niebawem pojawi się spolszczenie KNNŻ, więc żeby dobrze poznać jego fabułę, postanowiłem przypomnieć sobie poprzednie części. Zacząłem od _ Bóg z Nami _.
Tak naprawdę to trudno jest się do czegokolwiek przyczepić. Mod jest krótki i to chyba jego jedyna wada. Jeżeli wierzyć słowom twórców, że prace nad tym tytułem trwały zaledwie tydzień to muszę przyznać, że mają talent. Ładna grafika, a wylot tylko jeden ( użycie materiałów wybuchowych ). Grę ukończyłem na dwa sposoby i zakładam, że większość z was wydała Cichego, ale.. Jego zakończenie bardziej mi się podobało.
Ps.
Dodałem do #1 postu minimapę od a.
I bardzo słusznie z tym “przypomnieniem sobie”. Kiedy zacząłem grę z KNNŻ, musiałem w pewnym momencie gry sięgnąć po pomoc do końcowych filmików do KNDŻ., aby “załatać dziury fabularne”.
Innym, którzy przymierzają się do KNNŻ, również to radzę.
FATAL ERROR
[error]Expression : !m_error_code
[error]Function : raii_guard::~raii_guard
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
[error]Line : 748
[error]Description : … call of pripyat\gamedata\scripts\xr_effects.script:3667: attempt to call global ‘play_particle_in_vertex’ (a nil value)
Moment wybuchu c4 ![]()
o tym pisał
_ " __ wywalcie wszystko z gamedaty i zainstalujcie tylko spolszczenie. Do v 1,5 fixy są niepotrzebne. " _
wywala mnie w pulpit w tym modzie jak podkładam bombę. nie wiem o co chodzi
pomoze ktoś ?
@miki19941 Jak nie dasz Fatal Error z loga, to tylko on Ci pomoże.
@miki19941Wstaw loga wylotu albo fatala. Choć tak pomóż pomagającym.
PS. po edycji
@kondotierAle mamy zgranie.
@miki19941 było parę razy w temacie. Dyskusja np tu
Wywalnie niektórych folderów.
Lub instalacja moda+spolszczenie bez instalacji fixów.
Link do moda padł, ale na szczęście mieliśmy całość (również fix + spolszczenie) na MEGA. Przed chwilą wylądował na naszym serwerze, a więc jest zabezpieczony ![]()
Wylot po rozmowie z Kulawym i zbudzeniu się ![]()
Expression : !m_error_code
Function : raii_guard::~raii_guard
File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp
Line : 748
Description : …r call of pripyat\gamedata\scripts\xr_effects.script:3819: attempt to call global ‘release_items_by_name’ (a nil value)
Instalowałem z tych folderów. 
NAPRAWIONE - PO PROSTU USUNĄŁEM FOLDERY Z GAMEDATY I ZASTĄPIŁEM JE SAMYM SPOLSZCZENIEM. Przez to brak niektórych efektów, ale chociaż (Drugi)finał działa.