Dobra był tam znalazłem kilka minut wcześniej ale i tak dziękuje postanowiłem dać 2 szanse i niemal odrazu znalazłem a teraz się męczyłem z PDA żurawiny ale tez było tylko pod beczkami które tuptus mi tam popchał
W 1 poście jest informacja o komendzie “fov_switch.cmd”. Do czego służy?
fov czyli field of view to pole widzenia. To wycinek okręgu jaki widzi przed sobą Twoja postać. Im większa wartość tym masz szersze pole widzenia.
Pytanie numer 3 gdzie jest ten pustelnik z doliny mroku poddaje się chyba 2 godziny go szukam xD a już misja z helikopterami mi się non stop bugowala wiec mam szczęście jak w każdym modzie a to brak rozmowy bo woronin zdechł a to ten drugi zdechł xd i non stop
odziwo nie miałem na szczęście ani 1 wylotu ale scinki bywały
“Riadowoj Ubijca” - Szeregowy Killer
Podkopsałem ci filmy, Pustelnik jest na dachu fabryki.
dzięki.
Moda skończyłem niestety nie udało mi się uratować powinnosciowego handlarza ale pozatym wszystko było git mod 9.5/10 bo tylko misja z helikopterami się buguje okropnie i ja kilkanaście razy robiłem raz nawet helikopter to chyba na radar poleciał bo szukałem go za mapa i nic strzałka na radar a helikoptera ni ma.
Komu najlepiej oddać dokumenty Jedwabnika.
2 godziny temu, kanon1022 napisał:
Komu najlepiej oddać dokumenty Jedwabnika.
Pisałem o tym tutaj:
W dniu 12.12.2020 o 15:03, Anton Gorodecki napisał:
dokumenty Jedwabnika OBOWIĄZKOWO sprzedajemy Kablowi znajdującemu się w barze ZANIM wyruszymy z Sokołowem do X-18.
Szkoda, że nikt nie pofatygował się umieścić tej oraz informacji zawartych w PRZED ROZPOCZĘCIEM GRY PRZECZYTAJ OBOWIĄZKOWO PONIŻSZY TEKST. UMOŻLIWI CI TO BEZSTRESOWĄ ROZGRYWKĘ w #1
Dzięki , mam drugi problem zestrzeliłem helikopter w barze spadł po prawej stronie jak się idzie do baru z wysypiska i zadanie się nie zalicza. Nadal wisi zestrzel helikopter.
Mój błąd. To ja edytowałem wcześniej pierwszy post i umknął mi ten spis porad. Już został dodany.
Bardzo bym prosił, aby również inne osoby o pewnych przywilejach ( administracja / moderatorzy ) sprawdzali wstawki, czy czegoś nie brakuje.
wczytaj grę i próbuj do skutku zestrzelić helikopter.
Upewnij się też czy masz go zestrzelić czy tylko odstraszyć
Witam za nic nie mogę wykonać tego zadania z helikopterem.
Spokojnie, zaraz sobie z tym poradzimy. Wrzuć dwa zapisy. Jeden z problematycznego miejsca, a drugi _ sprzed _ wejścia do Baru, przed akcją ze śmigłowcem.
Może jakoś inaczej rozwiązać to zadanie , chciałbym sam je wykonać ( może jakiś opis wykonania tego zadania).
napisałem ci już, że jeśli chodzi o śmigłowiec atakujący południowy posterunek “Powinności”, to albo należy go zestrzelić albo “wystraszyć” strzelaniem w niego.
Nomen omen “strzelam”, że problem tkwi w czymś innym. I aby go zlokalizować lub obejść potrzebuję twojego zapisu.
niestety zmiany w twoim folderze _gamedata _są zbyt daleko idące abym mógł wczytać twój zapis gry. Tym razem ci nie pomogę, bracie.
Zmieniłem tylko udźwig i pojemność magazynków , to co reinstal moda i nic nie grzebać w plikach.