Gunslinger mod

Prace nad modem zostały tymczasowo zawieszone .

2 polubienia

Komentarz Strifera na stalker-mods.su - http://stalker-mods.su/news/gunslinger_mod_ne_radostnaja_novost/2016-01-17-2521

Moje “tłumaczenie” ( najpewniej będą błędy za które przepraszam, nie znam rosyjskiego )

"Przyjaciele, mam bardzo złe wieści.

Sin! zrezygnował z prac nad modem ze względów osobistych… Idę do nowej pracy, w której będę spędzał bardzo dużo czasu. Prace nad modem wstrzymane na czas nieokreślony.

Nie martwcie się, nie oznacza to, że to już koniec. Wrócę do pracy nad modem, jak tylko będę mógł. Chcę podziękować za miłe słowa a także za wszelkie wsparcie.

Udanych łowów, Stalkerzy!"

Tak więc wciąż jest nadzieja na to, że Gunslinger ( w przyszłości będę stosował skrót GNSR :grin: ) wyjdzie, ale kiedy - nie wiadomo. Biorąc pod uwagę to, co zrobił ostatnio, nawet jeśli powróci do prac, to najpewniej przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać. Szkoda, liczyłem na złączenie GNSRa z Call Of Chernobyl :relieved_face:

Jeszcze raz przepraszam za wszelkie błędy w “tłumaczeniu” ( korzystałem z translatora, więc niektóre rzeczy to tylko moje domysły ).

2 polubienia

Jak Sin! odszedł to nieliczmy na innowacje w modzie. Strifer sobie poradzi od strony modeli i animek, ale z silnikiem niepodoła.
Cóż, pozostaje mu szukać kogoś kto by się znał.

Coś rusza w modzie, jest nowe wideo

5 polubień

Tylko czekać :grin:

Czekamy, oj czekamy🤔

Źródło grafik: ap-pro.ru

4 polubienia

Ten inwentarz i hud to jest fan art, wyglada podobnie do tego z Escape from Tarkov…

1 polubienie

Zgadza się. Jest to jak na razie koncepcyjny projekt wyglądu interfejsu.

Oby im to wypaliło jakoś, dużo roboty będzie

1 polubienie

Twórcy addona do Gunsilngera pomysły mają bardzo ciekawe, i tak jak napisałeś czerpią inspirację z “Espace from Tarkov”. Zobaczymy zresztą. Trzymam kciuki😬

Spoiler

3 polubienia

O boże, czekam z niecierpliwością, jak będzie się ginęło szybko i nie będzie ,hud’a" to będzie ideał :grin:

Ja się modlę o to, żeby dało się to połączyć z Call Of Chernobyl, wtedy wyjdzie ideał dla mnie :slightly_smiling_face:

3 polubienia

Tak, zgadza się :slightly_smiling_face: Gdyby to dało sie połączyć z CoC to chyba już nigdy bym nie wstał od kompa :grin:

1 polubienie

Niepołaczycie z CoCem nie mając kodu źródłowego owego moda i Gunslingera.

1 polubienie

Zobaczymy, może kiedyś znajdzie się ktoś kto to zrobi :grin:

Ale powiedzczie - S.T.A.L.K.E.R. CoC + Gunsliger + Misery… gdyby takie coś było możliwe to GSC nie musiało by nam robić stalkera II :grin:

1 polubienie

Nowy Gauss dla moda:

6 polubień

Ten Gauss wygląda mocarnie :grin:

Jak dla mnie nie pasuje do stalkera. Wygląda jak nowo-wyjęty produkt finalny z fabryki Gaussów w piwnicy moddera, a nie prototyp walniętych radzieckich naukowców z Zony.

1 polubienie

Teraz tak patrząc to zbyt nowo i ładnie wygląda :grin:

Nowy Gauss w działaniu:

5 polubień