Gunslinger mod

Live

4 polubienia

Instalacja:

W instalatorze najpierw podajemy ścieżkę, w której chcemy zainstalować moda (nie nakładamy na COPa bezpośrednio), po czym w drugim kroku podajemy lokację zainstalowanego Zewu. Jeżeli chcemy grać z modem, uruchamiamy go poprzez .exe-ka znajdującego się w folderze, w którym moda zainstalowaliśmy. Próba odpalenia go poprzez standardowe .exe Zewu czy skrót np. na pulpicie nic nie da, i tylko będziemy mieć vaniliowy Zew. Do tego, ważna ważność - wszystkie rzeczy typu user.ltx, zapisy, screenshoty, logi - są zapisywane w folderze moda, także wszystko jest pod ręką.

Co do samego moda - jest ok…

Latarka wchodzi w to samo okno co detektor, także należy pamiętać, że wyciąga się ją również tym samym klawiszem. Latarka w hełmach natomiast ma już ten sam, stary bind.

Czasami są spadki FPS, nie jakieś strasznie drastyczne, ale są - ciężko powiedzieć, czy to mod sam w sobie, czy mój leciwy toster nie daje rady… pewnie to drugie :face_with_tongue:

Nie jestem pewien, ale radiacja w modzie wreszcie wydaje się być, no… radiacją :grin: A nie podmuchem pijanego żula, że przez 5 sekund będzie wstręt, a potem to olejemy i pójdziemy dalej :grin:

Niestety, nadal nie poprawiono tego, że Diegtiariow ma kondycję emeryta, i nadal można biegać góra 15-20 sekund zanim zacznie dyszeć.

HUDa jako tako nie ma, ewentualnie jak go zaznaczymy w opcjach, żeby się wyświetlał, to po otwarciu okna ekwipunku będziemy widzieć w lewym dolnym co mamy w slotach szybkiego wyboru, stan pancerza, głód i pragnienie.

Do starego arsenału, już przedstawionego milion razy na YT, doszła Saiga 12.

To tyle z tego co zapamiętałem po 30 minutach, jak pogram więcej to opiszę to i to.

Spoiler

5 polubień

Temat zamykam. Tutaj nowy: