Jak w/w i dodam: zaś trzeba będzie dodać celowniki panoramiczne ![]()
W serwisie vk.com pojawiła się ankieta od autora, w której pyta co ludzie chcą. Czy chcą czekać czy niech “daje” co ma.
RG6
Reszta w spoilerze
Spoiler
Granatnik RG6, tym razem już z teksturami
Wywiad z twórcami moda.
Komentarz Strifera odnośnie moda, dodany jako odpowiedź na inny komentarz pod filmem prezentującym MP5 na jego kanale - co ciekawe, komentarz pochodzi z… sierpnia zeszłego roku, dopiero teraz zwróciliśmy na niego większą uwagę:
“Czekanie na Gunslingera prowadzi donikąd. Mam coraz mniej siły, żeby pracować [nad projektem] w wolnym czasie. Od ponad 2 lat pracuję w zawodzie animatora. Postawcie się w mojej sytuacji. Przez cały dzień pracuję nad tworzeniem animacji, potem przychodzę wieczorem do domu i… I muszę robić animacje do moda… To trudne zadanie, gdy masz już tego dosyć. Nie czekajcie, po prostu oglądajcie filmy z moda, jeżeli je lubicie”.
Żeby nie było tak źle, kilka dni temu nastąpiła aktualizacja listy gotowości broni - MP5 zrobione na 82% https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HWs21SylwtUGhvGNZ805l0H89_Fv5Ntg7MjlgtGPbNo/edit?pli=1#gid=1004726274
Niech już tak nie narzeka a co ma powiedzieć ktoś kto pracuje na fermie kurzej albo z krowami, wraca na wieś do domu i dalej musi jeszcze swoje nakarmić i wydoić
Zmienić nazwę moda na Gunslinger Forever i będzie jak u Duke Nukem
Mały update odnośnie moda: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1HWs21SylwtUGhvGNZ805l0H89_Fv5Ntg7MjlgtGPbNo/edit?pli=1#gid=1004726274
Według powyższej listy, MP5 jest gotowe na 96%, a dodatkowo, pojawiła się na niej nowa broń - UMP45, gotowe na 95%.
Iiiii… kolejna aktualizacja Groza, PKM i granatnik RG-6 zrobione na 25%
Czyli co znudziło mu się modowanie to wziął się do roboty żeby wreszcie skończyć robotę
Albo trolował przez ten cały czas, a tak naprawdę to 90% moda zrobione - nie wiadomo
Coś mi się wydaje, że chyba Strifer do nas przyszedł i zobaczywszy komentarz , żeby nie narzekał, to się chyba wkurzył i powiedział: “Co, ja nie zrobię? JA NIE ZROBIĘ?”
Bo nie dość, że ostatnio na arkuszu z postępem zaczął rzucać procentami na prawo i lewo, to na domiar tego wszystkiego wczoraj na VK pojawiło się TO
Zara się jeszcze okaże, że Tomek ma już betę czy coś
Edit: a, jeszcze jedno: MP5 i UMP45 gotowe na 99%, także video może nadejść wkrótce
A nawet na stówke i można sobie pooglądać mp5 zwykłą i wytłumioną, i ump45. Wraz z dostępnymi modyfikacjami.
No dobra, ale masz tą betę czy nie?
Teraz trochę bardziej poważnie: chwała Striferowi za to, że UMP nie ma na standardzie uchwytu przedniego. Natomiast mam wrażenie, że całe wideo było zrobione trochę w pośpiechu, tak żeby tylko było. Ani razu nie było oglądania broni poprzez demo_record, nie pokazywał poszczególnych ulepszeń tylko trzasnął wszystko na raz i cyk.
Nawet przy jego filmie z P90 użył tejże komendy do pokazania broni, gdzie tam nawet żadnych modyfikacji broni w filmie nie było. Sam film też był nieco dłuższy bo około 9 minut, ale to raczej zasługa tego, że tam było więcej biegania z bronią i strzelania po ścianach i panu Bogu w okno aniżeli gameplayu
Ale cóż, nie będę narzekał bo przynajmniej widać, że się coś robi.
Pierwsze screeny AN94
Edit: gotowość ogólna, 50%