GUNSLINGER mod

W nowym patchu do Gunslingera oprócz strzelby pokazanej w poście wyżej pojawią się zmiany w różnych animacjach. Głównie skrócono czasy trwania bandażowania, wstrzykiwania antyradów itd. Żeby zwiększyć różnorodność dodano też dodatkowe animacje, postać raz bandażuje lewą rękę, raz prawą. To samo tyczy się gaszenia kombinezonu. Animacje będą odpalać się losowo. Jak się prezentują można obejrzeć na filmiku poniżej.

3 polubienia

Dostępna jest nowa aktualizacja z 16.09.2022 r. Rozpoczęcie nowej gry jest wskazane.

Zmiany:

• Nowa broń Winchester 1300.
  • Przyspieszone animacje używania przedmiotów (antyrad, bandaż i ''gaszenie" - 0:50).
  • Dodano losowe animacje bandaży i “gaszenia” (bandaż i “gaszenie” na lewej i prawej ręce).
  • Przywrócono animacje karabinu WSS Wintoriez/AS Wał.
  • Naprawiono ''lot kamery" podczas przerywników filmowych - (nie jestem pewien, czy dobrze przetłumaczyłem. W razie czego dodaję nieprzetłumaczoną wersję:Фикс вылета при воспроизведении катсцен).
  • Naprawiono strzelanie z granatnika RG-6 podczas skoku (nie, RG-6 nie jest jeszcze gotowy, zamiast niego jest granatnik RPG-7).
  • Poprawka dla animacji “gaszenia” w momencie, gdy znajdziemy się pod wpływem Kontrolera.
  • Naprawiono brak ikony pragnienia po zaktualizowaniu taktycznego HUDa.
  • Naprawiono “nieskończone” trzymanie granatów w powietrzu przez Burery.
  • Zmieniono ikony podczas instalowania ulepszeń do krótszej lufy/mniejszego magazynka w strzelbach.
  • Naprawiono zakup przez Brodacza amunicji do Gaussa.
  • Naprawiono błąd związany z zadaniem najemników, które aktywowało się bez otwierania odpowiednich okien dialogowych.
  • Naprawiono drgania kamery podczas używania przedmiotów, gdy protagonista patrzy na swoje stopy.
  • Poprawione ikony ulepszeń kombinezonów (kurtki bandytów i stalkerów nowicjuszy, pomarańczowe i zielone naukowców, płaszcz bandytów).
  • Zaadaptowano mod Cgim 2.

Video:

Spoiler

https://www.youtube.com/watch?v=l3sHQgRdP6A

Linki do pobrania:

Spoiler

Źródło: [KLIK]

2 polubienia

Ale mi narobiliście smaka na tego gunslingera, trzeba będzie go przetestować i to koniecznie. Strzelba to coś pięknego gdy się odzywa. Coś czuję że reszta kropideł równie dobrze będzie gadała i nie tylko.

2 polubienia

Zabijam zombie, wchodzę na poddasze, zbieram narzędzia i wywala do pulpitu, chodź w logu piszę coś o zombie to dzieje się to tylko w tartaku i tylko przy podniesieniu narzędzi.
FATAL ERROR

[error]Expression : !m_DefaultCharacters.empty()
[error]Function : CSE_ALifeTraderAbstract::specific_character
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\xrServer_Objects_ALife_Monsters.cpp
[error]Line : 351
[error]Description : no default specific character set for class
[error]Arguments : gunsl_zat_b104_zombied_gl

stack trace:

0023:69737365 igd9dxva32.dll

Namawiam najstarsze dziecko, żeby poogrywało STALKERa nieco i testuję CoP z Gunslingerem…Wszystko gra i buczy, ale znalazłem małe babole w tłumaczeniu. Da się to szybko naprawić jakoś? Zwłaszcza pomyloną nazwę broni…

Hej. czy jest możliwość odpalenia gry przez steam input na steam deck biorąc gotowy szablon z og cop?