Mam pytanie, pewnie odpowiedź jest banalna, ale jakoś nie mogłem się na nią natknąć. Jak się dostać do Prowodyra? Za diabły nie jestem w stanie przejść za siatkę w stronę mostu.
1 godzinę temu, Rączka napisał:
Mam pytanie, pewnie odpowiedź jest banalna, ale jakoś nie mogłem się na nią natknąć. Jak się dostać do Prowodyra? Za diabły nie jestem w stanie przejść za siatkę w stronę mostu.
sorry za off top.
Świetnie że znowu nagrywasz @Rączka.
Dzięki
Pomógł mi @kondotier, wyrwa w siatce jest mniej więcej na wysokości 2-3 słupa energetycznego nad torami.
Czy istnieje spawner do tego moda?
Hej przy próbie włączenia gry wyskakuje mi bug trap .
Log.
Spoiler
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::r_section
[error]File : E:\priquel\sources\gold\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 443
[error]Description :
[error]Arguments : Can’t open section ‘zero_immunities’
stack trace:
Mam pytanie jak się najlepiej przygotować na spotkanie z Bekiem jak podchodzę do osady rybackiej to nawalają do mnie jak mnie tylko zobaczą a sprzęt mają dobry.
Znaleźć karabin w bazie Czystego Nieba.
Iść do wioski do Beka.
Save->Load. Powtarzać do skutku, aż w końcu się uda.
Ja sobie dałem spokój po kilku próbach i mod czeka u mnie na lepsze czasy.
Dobra poradziłem sobie tylko nie wiem czemu ale ubywa mi życie ani to nie krwotok ani napromieniowanie i ciągle ginę aha i jak żrem kiełbachę to mi też ubywa życie tylko szybciej wytłumaczy mi to ktoś?
Tak w bazie CzN, jak i przed południową wioską ( przed mostkiem ) są pola anomalne, po wlezieniu w które następuje powolna utrata życia, aż do zgonu. Musisz wrócić do zapisu, gdy tego nie miałeś i szukać tego miejsca. A następnie pamiętać i omijać z daleka. Po wlezieniu masz komunikat na ekranie, że wlazłeś. Grając poprzednio, wgrywaliśmy poprzedni zapis. Może ktoś z grających później, znalazł rozwiązanie na “wyleczenie się”.
Harward to bardzo trudny i skomplikowany mod, bo trzeba mieć wiele wyczucia, kiedy robić linię z podstawki, a kiedy scenariusz moda. Nawet matieryje gracze mieli z tym problemy i kładli moda.
@Tychon_Sokołow- jak widzę, Ty raczej zbyt dużego doświadczenia nie masz, więc będzie Ci przejść moda bardzo ciężko. Od czasu wspólnej gry w niego upłynęło sporo czasu, więc nawet od tych co go przeszli, wielkiego wsparcia nie dostaniesz.
@Tychon_Sokołow- jeśli pamięć mnie nie myli, te pola anomalne to po prostu promieniowanie, bardzo uciążliwe na Bagnach. Sposobem na to jest “Meduza”, którą znajdziesz niedaleko wieży, tam gdzie w podstawce.
@gawron Dzięki.
Witam gdzie w bazie czystego nieba jest ten karabin i jak zmniejszyć promieniowanie grzebiąc w plikach ,czy Beka i jego ludzi trzeba likwidować po cichu i jaki to ma wpływ na dalszą rozgrywkę.
@kanon1022- karabin masz na cmentarzu. Jeśli masz uśmiercające skażenie, to musisz powtórzyć grę. Są takie miejsca, jedno w bazie a drugie przed mostkiem do południowej wioski, które trzeba zapamiętać i omijać. Nie da się wyleczyć. Nie po to dał Ci mod takie zadanie, na ciche zabicie, aby robić to inaczej. Strzelając, nie zaliczysz zadania.
Z tym promieniowaniem trzeba sobie na początku radzić przy pomocy wódki. A co Beka i jego ludzi, ja ich zabiłem normalnie i nie było żadnych problemów z zaliczeniem zadania.
Witam ja nie do tematu ale znika mi śpiwor, eksperymentalne pda i nie mogę nic zjeść. Miał ktoś podobny problem.
Edit: Popraw pisownię. Zdania od dużej litery i polskie znaki. Kropki na końcu zdania.
Tak, eksperymentalny pda także mi znikał, jeśli to się stanie musisz wczytać grę bo jest on potrzebny, w nim jest część questów i inne informacje.
Także radzę wyrobić sobie nawyk…jak mam zajrzeć do tego Pda to robię najpierw savegame, odpalam pda, jak nie zniknął to gram dalej jak go wcięło to load.
Dziękuję.
- Musisz jeszcze w tym modzie pamiętać, że k o n i e cz n i e trzeba naprzemiennie wykonywać zadania z podstawki i z moda. Inaczej scenariusz moda się zablokuje. Skończysz grę na Bagnach.
Dziękuję. Zrobię tak.
Witam, gdzie znajdę Prowodyra idąc do mechanika za nasypem z polecenia Tessa. Czy jest na Kordonie, czy na Bagnach.