Skopiowanie pliku silnika polskiej wersji (tego z podstawki) i przerzucenie go na pulpit
Skopiowanie moda do podstawki
Zamiana pliku silnika z rus na pol (tego z pulpitu)
Spolszczenie
No i chyba to wszystko, żadnej zabawy z fs.game (true,false) i localization.ltx
tfu tfu na razie chodzi, jest płynnie, nic nie laguje, wszystko ok
aha mod chodzi mi TYLKO z ori płytą, nie umiem tego scrackować żeby chodziło bez, kiedyś umiałem to robić ale to dawno i nieprawda
@kondotier tam się trzeba zarejestrować, ja tam się nie będę rejestrował, nie macie innego serwera bez rejestracji, a nie można by tego na Megę przerzucić czy coś albo na Wasz serwer?
no tak, amunicję pokazuje, jest jeszcze kilka drobnych błędów w tym modzie, np: nie pokazuje stanu broni i pancerzy albo informacji o zadaniach w PDA, nie wiem czy to tylko u mnie czy tak ma być, tylko zwracam na to uwagą, poza tym wydaję mi się że mod nie przeniósł bazy bandytów w posterunku powinności na wysypisku do doliny mroku do hangaru, ponieważ gdy zrobiłem zadanie na pseudogiganta pokazuje mi żebym pogadał z bandytą właśnie na posterunku po czym docierając tam nikogo tam nie zastałem.
Jakbyś poczytał wpisy w temacie, to byś wiedział, że mod jest mocno surowy, z wieloma niedoróbkami. Grało się czasem " w ciemno ". Teraz, raczej już wszyscy zapomnieli co i jak. Tylko we wpisach możesz coś znaleźć.