W dniu 19.01.2019 o 11:41, gawron napisał:
Wrzucając nawet tylko samą gamedatę modyfikacji do głównego katalogu gry, mod odpala
nie odpala, czy podstawka jest na C czy na D nie odpala, bo nawet ją i na D zainstalowałem na próbę i nie odpala
W dniu 19.01.2019 o 11:41, gawron napisał:
napisz najlepiej w punktach, jak wygląda Twoja instalacja, może wtedy uda się coś zaradzić.
A co tu pisać? wygląda tak jak w 1 poście w podpunkcie INSTALACJA, nic nowego nie wymyśliłem
@kondotier
Jak ostatnio rozmawialiśmy doradzałeś mi żebym podstawkę zainstalował na C i jej nie ruszał, zrobił kopię i to wszystko przerzucił na D co też zrobiłem i tam wrzucał pliki moda, to też zrobiłem, i dalej postępował zgodnie z instrukcjami z forum, co też robię, krok po kroku, a przynajmniej się staram, niektóre rzeczy nie są dla mnie na 100% jasne dlatego pytam, uwierzcie że nie zawracał bym Wam głowy gdyby to wszystko mi chodziło, nie chodzi, dlatego zawracam, komputer?hmm? może i też bo nie jest pierwszej młodości ale STALKER też nie jest, i sprzęt też nie jednego i nie pięć modów przerobił i wszystko to chodziło swojego czasu (pierwszy DZIK też, przecież go skończyłem), do tego kupiłem nowy monitor 24" bo poprzedni mi padł w nowy rok, nie wiem co robię nie tak, co mod to nowa historia, spróbował bym z POWROTEM SZRAMY ale jak ostatnio próbowałem go zassać (jakoś w święta, nie pamiętam dokładnie) okazało się że macie martwe linki, nie wiem jak teraz, jakiś niefartowny mam okres do stalkera.
Aha jeszcze jedno bo już wszystko mi przychodzi do głowy, CIEŃ chodzi mi TYLKO z płytą, czy to może być powód moich niepowodzeń z modami? pamiętam że kiedyś grałem na piratach i mody odpalały prawie za każdym razem, wiadomo były jakieś drobne potknięcia ale to co mam teraz z modami to jakiś dramat w porównaniu do tego co było kiedyś…kiedyś to było kurła
pozdro