@AbiNeKhorn Wypuszczę ją też do zwykłego Coca. Praca wre tylko czasem ciężko odtworzyć niektórą amunicje, za bardzo ruscy pilnują. (Kozaka temu co znajdzie mi krzywą balistyczną 12,7x55 czy 9x39)
Dobrze, że zagospodarowałeś tą przestrzeń w oknie detektora. Czy zaimplementujesz HUD od Smurth’a?
36 minut temu, Anton Gorodecki napisał:
Czy zaimplementujesz HUD od Smurth’a?
Który? System masek + oddech czy Hud w grze?
Chodzi mi właśnie o system masek. Swoją drogą nie pamiętam już czy był on w poprzedniej wersji…![]()
19 minut temu, Anton Gorodecki napisał:
Chodzi mi właśnie o system masek.
Jest dodany i przystosowany z Outfit mod’em.
Z nowości, dodany Outlit Marauder z dodstosowanym Outfit mod’em - http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/outfit-marauder
Pytanie do Was, chcecie wincyj Pancerzy? Przykładowo z SGM Addon’a.
Oczywiście, że chcemy więcej nikomu nie potrzebnych, zawalających schowki, marnych pancerzy z SGM Addona😛 Oczywiście żartowałem.
CHCEMY I POTRZEBUJEMY! I chcemy też jakieś ładne ikonki🥰
Doskonale znany w świecie Stalkera Tronex, ostatnio stworzył mod o nazwie, TRX - Global Weather 2.0, który dodaje jednolitą pogodę na wszystkich mapach. Mod dostał dodany do wersji 1.5 spolszczony.
@smox coś dla Ciebie ![]()
Tym mnie kupiłeś🙂 Jak skończymy zaczęte tłumaczenia z pewnością zagram.
?smile_0096?Jak jeszcze do tego wszystkiego dodasz możliwość grania kobiecą postacią i system ładowania magazynków podobny do tego z mojego ulubionego krwawego szlaku to zostaniesz moim bohaterem;p😁
o cholerka nie spojrzałam jakie konto jest zalogowane i napisałam z konta swojego faceta:roll_eyes:![]()
Hybrid 1.5 w wersji Alfa https://yadi.sk/d/OqQf2rFG3Ua92a
Wieczorem będzie opis.
Nowych wdzianek nigdy za wiele
A tego Hybrida (wstawionego dosłownie sekundy temu) chyba zassę zaraz. Będę dopisywać moje spostrzeżenia nt. gry.
-
Muzyka z menu jest świetna!
-
Nie wiem czy to błąd, ale z trupów wypadają w 100% zniszczone bronie.Tylko przy śmierci stalkera w anomalii. -
Najlepsze jest lootowanie, nigdy nie robiło mi się tego tak przyjemnie.
-
Jak narazie w 100% stabilnie (na DX8 co prawda, bo komputer nie pozwala, ale stabilnie) i bezwylotowo.
-
Dla wszystkich, którzy lubią ,zbierać i opychać"
handlarze skupują wszystko.7z wkleić do gamedata\configs\misc ze zgodą na podmianę plików. Od teraz handlarze skupują broń niezależnie od stopnia zniszczenia. -
GG zdecydowanie za szybko się męczy przy bieganiu ?:wacko? 30/60kg a staje po 8 sekundach.
Jako, że mojej balistyki tam jeszcze nie ma to na pocieszenie jedna z unikalnych broni. SIG Striełoka
Przy nowej grze.
Spoiler
FATAL ERROR
[error]Expression : D3DX11CreateTextureFromMemory ( HW.pDevice,S->pointer(),S->length(), &LoadInfo, 0, &pTexture2D, 0 )
[error]Function : CRender::texture_load
[error]File : ..\xrRenderDX10\dx10Texture.cpp
[error]Line : 525
[error]Description : W magazynie brak miejsca dla wykonania tej operacji.
[error]Arguments : f:\coc\gamedata\textures\map\map_pripyat.dds
Pierwszy post został edytowany, po informacje co jest w paczce polecam poczytać #1 post.
@Agrael może jakieś info na FB? ![]()
Żeby broń tak nie latała, tylko się “normalnie” zachowywała.
W dniu 18.02.2018 o 22:29, Junx napisał:
- Populacja ustawiona na 1.5! Należy zmiejszyć.
Nie bardzo wiem jak to zrobić. Co zmniejszyć i gdzie?
1 minutę temu, smox napisał:
Co zmniejszyć i gdzie?
Opcjach rozgrywki szukaj
Dzięki, a jaką wartość radzisz ustawić?