Informacje dot. Powrotu Szramy 2

Autorzy modyfikacji Powrót Szramy 2 opublikowali nowe wideo, na którym pokazano jeden z fabularnych fragmentów. W filmiku była odkryta jedna interesująca scena. Nie zaleca się oglądać wszystkim tym, którzy chcą uniknąć spojlerów i planują przechodzić moda. W nowym wideo można zobaczyć zmienione lokacje oryginalnej gry, gdzie pojawiło się więcej roślinności.

https://www.youtube.com/watch?v=QS4LkJJHyQw

A  już miałem wrzucać linka Chyba podziałał na nich ostatni filmik z modami, na które czekamy od lat i dali znak, że żyją.

WRESZCIE!! 

Nie chcę rzucać słów na wiatr, bo na finalnej wersji jeszcze łapek nie położyłem, ale mam niezmiennie dobre przeczucia co do tej kontynuacji…

Ciekawa nazwa moda, umieszczona w minimapie. по почкам na nasze, to znaczy po nerkach. Czyli że ktoś dostanie po nerach

Nowe wideo z lokacji Las:

Kolejny filmik, tym razem z misji, w której przeprowadzamy atak na bazę (posterunek), w której mamy wyłączyć Psi antenę.

Twórcy moda planują mieć gotową BETA wersje moda z całą fabułą do 20 grudnia Później będzie trzeba doszlifować jeszcze część szczegółów, typu słaba jakość nagranych dialogów, poprawki modeli w grze, brakujące ikony, błędy w tekście itp

Podano też wymagania do gry: Intel Core i3 lub AMD FX4300, cztery giga ramu i system 64 bitowy.

Teraz, tom3kb napisał:

Później będzie trzeba doszlifować jeszcze część szczegółów

Wstępnie ~miesiąc

1 minutę temu, tom3kb napisał:

słaba jakość nagranych dialogów

• kolejny miesiąc

poprawki modeli w grze

• kolejny miesiąc

brakujące ikony

+kolejny miesiąc

błędy w tekście

• kolejny miesiąc, a i tak będzie ich pełno

Generalnie pewnie warto zaplanować sobie święta jako czas ogrania Powrotu Szramy 2. Wielkanocne, oczywiście   Obym się mylił…

Nowy filmik pokazujący głos jednej z postaci.

Premiera już za kilka dni.

A nie jest to czasem głos gameplayowca?

Nie tego Wilka, początek filmiku jak przeklikuje szybko te same kwestie dialogowe zobacz.

Zobaczymy i usłyszymy za kilka dni.

Coś mi się wydaje, że… https://youtu.be/b0HF8M5UKdA

… tylko inną, niż jegomość na filmie

Powrót Szramy 2 miał wyjść dzisiaj ale jednak go nie będzie, developer wspominał coś o zmianie finału moda żeby zrobić go bardziej zrozumiałym. Więc sobie pewnie jeszcze sporo poczekamy.

Kolejny filmik z moda.

Miałem problem z doklejeniem tego do wiadomości - moja wina. Wstawiam więc tu:

Krótko, po żołniersku, projekt zamrożony na czas nieokreślony.

Dobrze żarło i zdechło

Spoiler

https://m.vk.com/wall-56858429_10315

Info od Antona.

Skoro został “zamrożony”, to są dwie możliwości. Doczekać następnej zimy, albo mod będzie w zimowej scenerii.

A tak na poważne. Wielka szkoda .

No i po długiej ciszy w temacie znienacka jak czołg wjeżdża  Powrót Szramy 2  (mod w rosyjskiej i angielskiej wersji językowej) link do pobrania moda tutaj: [KLIK]

Porządny temat ogarnie mu się później.

Powrót Szramy 2 bliski premiery!

Końcowa fabuła została zakończona. Pozostało zapełnić dwie „dziury ozonowe” dla połączenia pełnej bety - powiedział twórca moda na swojej prywatnej stronie.

Źródło: [KLIK]