Nie działa ( już nie działa ) nie ma żadnego automatu.
Mówiłem/zgłaszałem to na PW.
Nie działa ( już nie działa ) nie ma żadnego automatu.
Mówiłem/zgłaszałem to na PW.
No działa. Takie są ustawienia:
… czyli potwierdzasz, że jest to ustawiane ręcznie tak jak chodziło mi po głowie, że tak właśnie jest. Dzięki za spóźnione info, które niczego nie wyjaśnia … a właściwie wyjaśniło wszystko.
Górna część wyliczanki mnie interesowała ileś tam lat/msc temu. Rozumiem, że grupy i odznaki POWINNY być pochodną tych cyferek. Twierdzę, że nie są. I wiesz , że każdy może sobie sam stwierdzić co powinien mieć a na co jeszcze nie wypełnił wymagań “Automatu” .
Szczerze mam dość tych dyskusji w których nie bardzo wiem o co chodzi. Jak automatycznie zmiana tych poziomów NIE jest automatem to ja nie wiem co jest. Systematycznie krytyczniejszy narzekasz ale jak pojawił się temat jakiejś pomocy to go zintegrowałeś. Każdy kolejny post uznam znam SPAM.
Wypowiedziałem się nader jasno więc tu nie ma czegoś nie do zrozumienia. A co do pomocy to nie potrzebuję pozwolenia czy zachęty by komukolwiek pomóc na forum. Po prostu robię to. W miarę możliwości jakie mam a wynikają one między innymi z tego poziomu zaufania który mam aktualnie. Kiedy miałem większy, nikt mnie nie prosił o uporządkowanie tego działu Błędy w spolszczeniach - Stalker Team a zrobiłem to.
Więc mi tu nie mów o braku aktywności albo pomocy. Stalker Team
Tyle.