Kobiety w Strefie

Chyba że Ukrytymi Ścieżkami przemycimy parę pań do Zony.A malkontenci niech sobie siedzą przy jakimś ognisku i oglądają swoje brodate gęby.

Jestem z Tobą, Vorenus..damy radę małolatom :face_with_tongue:

bo koty mają rujkę tylko w marcu a nasi strażnicy cnoty niewieściej pozostaną nie przebłagani przez 12 miesięcy w roku. Nawet największe oprychy w Zonie nie wyeliminują rodzaju żeńskiego tak skutecznie w Zonie jak duet admin-redaktor:lol.

To do mnie czy koło mnie?

Ja wyrażam swoje zdanie, a z tym to jak z tyłkiem- każdy ma swój. Patrząc przez pryzmat kolorowego świata gier to oczywiście, kobiety znalazły by swoje miejsce w Zonie. Ale patrząc na to realnie to szybko stały by się bardzo pożądanym towarem.

I ja jestem za kobietami, fakt faktem, byle co się tam nie uchowa. Ale tak serio, tam pół światu jest w tej Zonie. Nie tylko przestępcy, ale wszelkiej maści Niebieskie Ptaki, marzyciele, mąciwody, ludzie bez nadziei, ludzie z nadzieją itp. A gdy wpadniesz między wrony, kracz jako wrona. A gdy dobrze kraczesz, dłużej przeżyjesz i więcej się nauczysz, by i żyć dalej. I studenciak wyżyje. Np. - gdy do drecha wyjedziesz równie dresiarsko, ordynarnie i z pełną, w ich stylu napinką (bo tak czy tak dostaniesz w ryj - więc wsio rawno co zrobisz) drech lekko przywiędnie, gaz straci, zmieni gadkę. Że puści po tym przedstawieniu wolno - nigdy w to nie wierz, nie taka z tego nauka i nie takie jest rozwiązanie tego questa . A jakie będzie jego zakończenie ? …
Po prostu wy je zobaczycie :face_with_tongue:
Tak więc i baby muszą być nie byle jakie. Choć Zona aż taka zamknięta nie jest. Skoro się weszło to i wyjść też można. Połazić po obrzeżach, jak się nie podoba i straszno - do domu wrócić. Turyści też Zonę oglądali. Naukowcy kazali prowadzić, milionerzy jacyś po angielsku się rozgadywali (nawiasem mówiąc ta historia o kontrolerze jest kapitalna :wink: ).

Joshi - luz, to tylko zabawa, dyskusja i zabawa! Tego nam tylko brakuje, żebyśmy się poobrażali i skonfliktowali ze sobąhttp://www.stalkerteam.pl/public/style\_emoticons/… Każdy może się wypowiedzieć w sposób jaki mu się podoba, nie jest powiedziane, że większość ma rację. Nie bierzmy niczego do siebie i zachowajmy dystans, tym bardziej, że temat jest z tych lżejszych i rozpatrujemy coś, na co nie mamy i tak żadnego wpływu. Ja jestem oczarowany Wiedźminem, choć podchodziłem do niego aż trzy razy, bo nie mogłem jakoś przebrnąć przez słabiutki początek… Wzorem Wiedźmina wprowadziłbym kobiety do gry z tą różnicą, że w Zonie byłyby zupełnymi cywilami, reszta byłaby już do zaakceptowania nawet dla oportunistów. Co do sposobu i możliwości ich pojawienia się w Zonie, nie będą kombinował, rozsądnie napisał o tym Nathaniel77 .

Dyskusja dyskusią a autorzy gry zrobją co tylko będą chcieli, ja jestem przeciwko kobietą ale nie odemnie zależy obecność kobiet w grze i nie ma co się o to spierać.

No tak kobiety to pożądany towar ale nie rozumiem czemu wy tak bardzo je chcecie w tej Strefie ?
O seks wam chodzi ? Cycków za mało ? Czy tak dla odmiany. Bo ja bym się wkurzył gdyby co 2 postać to baba. Rozumiem 1 lub 2 ale nie 50 % a bawet nie 30%.

:face_with_tongue:, Dobre danieldino, naprawdę dobre. GSC szuka pomysłu na przyciągnięcie szerszej rzeszy graczy, a kobiety i dziewczyny to w końcu około połowy ludzkiej populacji. W 2-ce będą na pewno, ale ja też ma nadzieję, że będą stanowiły zaledwie maleńki ułamek NPC-y i powtarzam BĘDĄ CYWILAMI. :wink:. I nie bój nic - danieldino, napiszę Ci że one tak na prawdę nie gryząhttp://www.stalkerteam.pl/public/style\_emoticons/.

W 2-ce będą na pewno, ale ja też ma nadzieję, że będą stanowiły zaledwie maleńki ułamek NPC-y i powtarzam BĘDĄ CYWILAMI.

Niby dla czego …kombinezonów damskich nie szyją..?

Nie jedna łeb Ci rozwali zanim pomyślisz…nie strzelę bo to kobieta…http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons//wodka.png

Chwila - ok, zona to paskudne miejsce. Ale prócz wszelkiej maści odszczepieńców i popaprańców - są tam i honorowe osobniki. Są miejsca, gdzie kobieta może czuć się w miarę bezpiecznie. Ogólnie ten wątek jest miejscami mocno szowinistyczny. Kobiety świetnie dają sobie radę w boju, równie dobrze, jak mężczyźni. Historia zna wiele przykładów kobiet - wojowniczek. Owszem, jest ich mało - ale żeby zachować realia - być w zonie muszą. Nie ma takiego miejsca na świecie, gdzie nie ma kobiet. Pracują w kopalniach, służą zawodowo w wojsku, zasuwają na platformach wiertniczych, walą się na ringach - robią dokładnie to samo, co faceci. Naturalną koleją rzeczy - pojawiły by się i w Zonie, jako że to ciekawskie stworzenia. Zona bez kobiet jest po prostu nienaturalna.
Zgoda, nie było by ich zapewne wiele, ale w realnym świecie były by w Zonie bez wątpienia.
A mi się marzy maksymalny realizm Strefy. Bo teraz to jakieś SF..

Oloo strefa to tylko miejsce w którym dzieje się gra. Realna w stalkerze nie w rzeczywistym świecie. Niektórzy nas fanów stalkera uważają za dziwnych, gram w stalkera bo to moja ulubiona gra z wielkim potencjałem dodanym przez mody, wole to tysiąc razy niż jakieś najnowsze gry. Troche zszedłem z tematu jeżeli mają być kobiety to niech będą.

Ja jestem wręcz uzależniony od niego. A co do dziewczyn to myślę że będą miały w nowym stalkerze jakąś kluczową rolę.

Może nie nałóg ale bardzo mocne zainteresowanie i ten klimat który powoduje że jest to gra jedyna w swoim rodzaju.

Przeczytajcie co dzieje się kiedy kobiety mają kontakty ze Stalkerem:
Szczecin Nasze Miasto - Wiadomości, informacje i wydarzenia]
http://kobieta.interia.pl/news/stalker-namolny-adorator,1439190
Zupełnie nie znałem takiej definicji Stalkera… Mimo to zdania nie zmienią, baby z rozsądkiem wprowadzić do Zony!

No właśnie. Więc kobity będą uciekały przed takimi namolnymi adoratorami ( bandyci na przykład )

Jedne by uciekły, a drugie po to przybyły, jeszcze inne poradziłyby sobie z tym i to są te, które chciałbym w Zonie spotkać. Już widzę te zleconka na odstrzał Stalkera-stalkera… albo “pogadanie” z kolesiem. dino - bandyci też ludzie, a niektórzy nawet swój kodeks mają…

Tak masz rację, ciekawe były by takie zlecenia :face_with_tongue: Albo np. Eskorta takiej dziewczyny np. do baru.

Wyskoczy ci taka Xena z krzaków i nie bd wiedział w która stronę uciec… Zapewne dadzą A.Dark jedna ocali zone. Ciekawe czy po zabiciu wroga bd mógł zdejmować z niego kombinezon… Dlatego z kobiet to by było coś… A tak poważnie. To kobieta jak i facet. Są dobrzy i źli. Zona miejsce zbrodni jak i mężczyzn jak i kobiet. To taki dodatek na urozmaicenie gry różniących się od wcześniejszych. Ale też może być tak że kobitki i takie tam duperele bd wycofane… Jak z poprzednich częściach stalkera motywy czy też rzeczy lub postacie.

Tak ale chciałbyś nosić kombinezon damski ? Wypchasz sobie piersi papierem toaletowym ? To tak żartem pół serio ale w rzeczywistości może powstać całkiem fajny projekt jeżeli nie przesadzą z kobietami.

Wyskoczy ci taka Xena z krzaków i nie bd wiedział w która stronę uciec.

Całkiem słusznie już wcześniej pisałem, że nie jedna łeb Ci rozwali zanim pomyślisz …nie strzelę bo to kobieta.

rzeczywistości może powstać całkiem fajny projekt jeżeli nie przesadzą z kobietami.

Tak jeżeli nie przesadzą będzie miejsce dla wszystkich…:wink: