Kobiety w Strefie

A co chłopaki jeżeli kobiety wyprą facetów ze strefy ? To będzie koniec Stalkera i powstanie Stalkerka :wink:

Nie wyprą dlatego właśnie powinny być w umiarkowanej ilości. Zagrożenie będzie wówczas mniejsze.

Co do kobitek w Zonie to powieWam, że mam mieszane uczucia. Z jednej strony fajnie by było, gdyby dla odmiany można było z żeńskim stalkerem pogadać i flaszeczkę opracować przy ognisku :grin:, ale z drugiej strony ich pojawienie może dać pole do popisu różnym niewyżytym moderom zdejmującym ciuszki ze wszystkiego w grach co ma inną niż męska budowa klatki piersiowej :slightly_smiling_face:.
Potem zaczęłyby się pojawiać, różne “hot coffee” mody i znów w telewizji pseudoznawcy gier mieliby używanie jak to gry źle na psychę wpływają :slightly_smiling_face:
Pomysł Vorenusa z fabularnym wykorzystaniem płci przeciwnej jest OK.
Pomysł stalkera żeńskiego z giwerą latającego po Zonie - jakoś mi do klimatu gry nie pasuje.
Oczywiście powiecie, że można takich modów nie instalować :grin: Już Wam wierzę, że chociaż raz ze zwykłej ciekawości (jak im to wyszło …)nie zainstalowalibyście :wink:
I wyobraźcie sobie jak by rozwalił klimat taki Stalker Tatiana w pancerzu Adamowym bez listka (listków) z minigunem :grin:

Mam nadzieje że twórcy gry odpuszczą sobie kobiety, może i z jednej strony to fajnie że by było urozmaicenie ale z drugiej jednak wydaje mi się że będą psuły klimat twardej, bezlitosnej i niebezpiecznej strefy :wink: Jak już muszą być to niech będzie ich nieporównywalnie mało do Stalkerów.

kobiety ? Czemu nie ;D
Kobieta jako : twarda skąpa handlarka , jakieś prostytutki zabawiające wojaków w bazie , doktor , …
Na pewno nie chciał bym strzelać do kobiet , jakoś mi to nie w smak .

Tak. Np. jako “uprzyjemniacze czasu” w bazie. :frowning: W terenie juz tego nie widze. Nie chcialbym strzelac do kobiet.

To już raczej akademicka dyskusja bo kobiety do Zony już trafiły.Pomijając Panterę , Błyskawicę czy też tylko wspomnianą w dialogu Iskrę w NS to takie coś w przyszłości nas już nie ominie

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=hbaGSEP_4x8&feature=player_detailpage

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=98OJqv15ZYI&feature=player_detailpage

Taa kobieta ale z wyglądu. Bo coś im głos szwankuje. Ciekawe po czym ?

Po dowodcy stalkerow w kordonie. :frowning: Dziwne ma cycki.

trochę głupio będzie zginąć z ręki kobiety :frowning:

Super pomysł, bo czy strefa to klub dla gay ? Sami faceci to chyba dziwne ? Kobiety jak najbardziej :wink:

1 polubienie

Moim zdaniem, jakby pojawiły się zgrabne kobiety w jakimś modzie, to w porozumieniu, można by jakąś na wabia najmować i śliniących się do niej naszych wrogów, z łatwością odstrzelić, a łupami sie podzieliwszy, siąść przy fajnej muzie z Priboya i obalając trunek jakiś, spokojnie (przy niej) czekać świtu. Trochę to naciągane, ale mogło by tak się zdarzyć…

To chyba trzeba by jakieś sexskrypty napisac :whistling:

Ta.. kobiety i zona. Dajcie spokój, raz że kobiety od mężczyzn są o wiele słabsze fizycznie dwa że zona to nie jakiś obóz przetrwania. To mordercza walka o przeżycie każdego dnia, walka która nigdy się nie kończy.
Do tego post-apokaliptycznego świata nie trafiają dobrzy ludzie którzy oddadzą ci swoją ostatnią apteczkę, prędzej spotka się tam przestępców lub stalkerów którzy nie mieli wyboru bo tak a nie inaczej potoczyło im się życie. Pomijam już sam fakt że taki bandzior który trafił do zony i tkwi w niej od paru lat, marzy o kobiecie, gdyby tylko mogli to złapaliby taką, zabili albo wykorzystali i nawet nie mogłaby się obronić.

2 polubienia

W modzie Świadomość (Osoznanie-MOD v 8.5) już w wiosce kotów spotykamy dziewczynę. Stoi sobie bidula w piwnicy i czeka, aż ktoś jej pomoże. Przybyła do Zony szukać ukochanego i oferujemy jej naszą pomoc. Pomysł taki sobie, ale zawsze coś nowego.

Ta.. kobiety i zona. Dajcie spokój, raz że kobiety od mężczyzn są o wiele słabsze fizycznie dwa że zona to nie jakiś obóz przetrwania. To mordercza walka o przeżycie każdego dnia, walka która nigdy się nie kończy.

Drogi Agraelu, Ty w ogóle nie znasz kobiet :no:. Życzę Ci, żebyś o ich “słabości” fizycznej i psychicznej nigdy nie przekonał się na własnej skórze…

@Papaczos ma rację, one studiują całe życie dziedzinę “tyranizację” i zajęcia praktyczno-techniczne wykonują na nas. Są niektóre, co mają w tym po dwa fakultety, bo druga umiejętność, to “ujeżdżanie”. Ciekawe czy mam rację… :yes:

Co ty mówisz, to że nie podnoszą ciężarów nie znaczy ze są słabsze.

Jedynie strzelać do kobiet było by dość drętwo.

E tam drętwo…ona by nie miała skrupułów żeby Ci kulkę posłać. Chcały równouprawnienia, więc serię z kałacha też mogą dostać.

1 polubienie

Ja sobie życzę takie kobitki zobaczyć w Zonie :yes: