Oczywiście że Fontannę można zrobić. Na mapie są takie zaznaczone kółkami rejony w których są artefakty. Jak wyjdziesz z bazy koło Ilijcza, skręć w prawo. Idź do końca budynku i jest otwarty teren. Zaraz tam są arty bez oznaczenia, a potem pod brzegiem mapy w kółkach. I też są jak będziesz wykonywał zadanie na likwidację dostawców dla Najemników. Tam artów jest sporo. Robisz jakieś zadanie, to do kółeczek trzeba włazić.
6 minut temu, kondotier napisał:
Oczywiście że Fontannę można zrobić. Na mapie są takie zaznaczone kółkami rejony w których są artefakty. Jak wyjdziesz z bazy koło Ilijcza, skręć w prawo. Idź do końca budynku i jest otwarty teren. Zaraz tam są arty bez oznaczenia, a potem pod brzegiem mapy w kółkach. I też są jak będziesz wykonywał zadanie na likwidację dostawców dla Najemników. Tam artów jest sporo. Robisz jakieś zadanie, to do kółeczek trzeba włazić.
Wiem to wszystko
. Jestem w Prypeci. Strefy anomalne są oznaczone jak w podstawce, to oczywiste. Mam prototyp Swaroga więc widzę wszystko.
Przewodnik video od 12.35 min.
Dlaczego po zakończeniu rozmowy w wersji przewodnika j/w GG może chwilę samowolnie chodzić po bazie gdzie go przeniosło z Prypeci, zachowuje swój cały inwentarz. Ja po zakończeniu rozmowy od razu mam filmik jak jestem prowadzony na egzekucję, tracę wszystko z inwentarza. Nie kumam.
Ja miałem tak samo potem zabić odddział.
Prawdopodobnie filmik jest zrobiony sprzed poprawek. Już po wstawieniu do pobierania usunięto kilka spraw nielogicznych jak ta. Kto pozwoliłby skazanemu na rozstrzelanie, chodzić po bazie z bronią? Ja moda pobrałem, zaraz po wstawieniu i miałem problem z HUDem, czego już pobierający później nie mieli. Mod jest rozwojowy, stąd pewne nieścisłości. Np. nie ma jeszcze sytuacji z budką telefoniczną. Takie zadanie dostaliśmy w Czarnobylu1. Informacja od autorów, że dodiełają.
Dotarłem do końca, szkoda że to już tyle przygody Klima.
Polecam moda i dziękuję za spolszczenie Tłumaczom ST.
Witam,Bracia czy ktoś może wstawić plik; user.ltx? Z góry dziękuję.Pozdrowienia.
Zacznij nową grę i gra sama zrobi plik user.ltx.
Panowie każdy wie, że wyszła wersja 1.1 moda? Jak nie to prosz - http://www.moddb.com/mods/chernobyl-chronicles/news/chernobyl-chronicles-v11-released
Nowa wersja jest w wersji “eng” z tego co czytam. Dla nas w większości graczy PL najlepszym rozwiązaniem będzie wersja “rus” na która pewnie trzeba poczekać. Po przejściu moda nie sadzę by nowa wersja zmieniała aż tyle, sądząc z opisu by Tłumacze trudzili się z dodaniem patcha do PL.
18 minut temu, pacjent1972 napisał:
Nowa wersja jest w wersji “eng” z tego co czytam. Dla nas w większości graczy PL najlepszym rozwiązaniem będzie wersja “rus” na która pewnie trzeba poczekać. Po przejściu moda nie sadzę by nowa wersja zmieniała aż tyle, sądząc z opisu by Tłumacze trudzili się z dodaniem patcha do PL.
Czy ma to dla nas znaczenie czy jest w eng czy w rus? Nie łatwiej aby już po Angielsku grać ?
37 minut temu, Tario napisał:
Czy ma to dla nas znaczenie czy jest w eng czy w rus? Nie łatwiej aby już po Angielsku grać ?
Tak ma, po w wersji rus. jest do przetłumaczenia dla Tłumaczy. ![]()
1 godzinę temu, pacjent1972 napisał:
Tak ma, po w wersji rus. jest do przetłumaczenia dla Tłumaczy.
Czaje, czyli generalnie tutaj wszyscy bardziej po rosyjsku niż po inglishu mówisz?
Co do samego tematu. Nie wiem czemu, ale w tym modzie naprawdę mam straszne problemy z płynnością.
Ja mam słabszy sprzęt i nie miałem spadków płynności.
49 minut temu, Tario napisał:
Czaje, czyli generalnie tutaj wszyscy bardziej po rosyjsku niż po inglishu mówisz?
Co do samego tematu. Nie wiem czemu, ale w tym modzie naprawdę mam straszne problemy z płynnością.
Mod jest genialny graficznie, nie wiem na czym grasz ale nikt tu nie narzekał na płynność w tym modzie.
25 minut temu, pacjent1972 napisał:
Mod jest genialny graficznie, nie wiem na czym grasz ale nikt tu nie narzekał na płynność w tym modzie.
Nie wiem dlaczego no, generalnie to mi się tnie, nie mam jakiegoś super sprzętu, ale bez problemu gram na autumn aurorze na dx10 i jest o wiele płynniej niż tutaj, tak samo w Przestrzenna anomalie na dx10, a teraz i w spectrum.
Jak w temacie. czemu temat jest zablokowany?.
1 godzinę temu, bolo napisał:
Jak w temacie. czemu temat jest zablokowany?.
Tu masz temat do dyskusji o modzie:
Dziękuję przepraszam za kłopot, jakoś nie umiałem znaleźć.
W Prypeci jest zadanie na dokumenty od szefa monolitu i tu dziwna sprawa bo dokumenty znajduję w domu towarowym ale po podniesieniu ich pojawia się filmik w którym przenosi mnie na parter schodów a dokumentów nie ma w plecaku i po dotarciu do zleceniodawcy brak zaliczenia zadania. Czy tak ma być czy u mnie coś nie tak w grze. Do tej pory wszystko ładnie, pięknie zero problemów, fontannę też zrobiłem bez problemu, gra chodzi płynnie.