A co się stało na parterze? Nie miałeś przez przypadek spotkania z dobrym znajomym z Czarnobyla1? Trzeba wyciągnąć wnioski z dialogu z nim i sprawa się wyjaśni. Zaczynasz grać na inną nutę.
A w chwilach zwątpienia, pooglądaj:
A co się stało na parterze? Nie miałeś przez przypadek spotkania z dobrym znajomym z Czarnobyla1? Trzeba wyciągnąć wnioski z dialogu z nim i sprawa się wyjaśni. Zaczynasz grać na inną nutę.
A w chwilach zwątpienia, pooglądaj:
Na parterze nikogo nie spotkałem oprócz kilku zombiaków do uśpienia. Trochę później znalazłem tylko zwłoki też w tym budynku z dwoma PDA, ale stare zadanie pozostało znaleźć dokumenty i odnieść szefowi monolitu.
Kiedy bierzesz dokument z góry sejfu, schodzisz na parter i od strony szkoły masz mieć przed sobą Krążka, tego rusznikarza z Czarnobyla, któremu dałeś rozszyfrować PDA. Jest dialog w czasie którego ktoś do niego strzela i masz informację od Gewary.
Zobacz na filmiku od 6:30
Całe zadanie masz od 2:00.
Ale skoro znalazłeś Krążka już martwego, zobacz w swoje PDA, czy jest informacja od Gewary.
Ja jednak powtórzył bym grę, od zabrania dokumentów i pogadał z Krążkiem, bo rozmowa jest istotna.
Tym razem modzik coś pokręcił bo dzisiaj po wczytaniu sava ta postać się od razu pojawiła. Mod dość prosty dlatego mnie zdziwił ten moment z dokumentem ale całkiem przyjemny i luźny , właśnie go ukończyłem, Śmiało można go polecić do odstresowania się pomijając może tylko w końcówce walkę nożem z monolitowcami, szkoda że tak krótki bo z chęcią pograłoby się dłużej a tu już koniec.
To wg autorów, dopiero początek, dlatego zakończenie, to brak zakończenia
Tym lepiej, w takim razie poczekamy na dalszy ciąg i tylko się cieszyć że będzie kontynuowany.
Pytanie z innej beczki…po zainstalowaniu podsłuchu w bazie najemników w lokacji Czernobyl-1 ile mamy czekać na kolejne zadanie?. Przespałem przynajmniej tydzień a mój dziennik nadal jest pusty i nie ma w nim żadnego zadania.
A dobrze nastroiłeś ten podsłuch? Bo jeżeli prawidłowo to masz od razu powiadomienie żeby wrócić do zleceniodawcy.
Jak nie pójdziesz do zleceniodawcy, to się nie dowiesz czy zadziałał. Logiczne.
Wiadomo, że powróciłem do zleceniodawcy…po prostu po rozmowie z nim nie wyświetla mi się dalsza część zadania. Spróbuję przeinstalować moda i może to pomoże.
Akurat nie pamiętam co było dalej ale sprawdź w dzienniku wiadomości co ci powiedział zleceniodawca bo być może tam masz co robić dalej.
@bloodrise. - masz linka do filmików.
Zobacz jak nastraja się podsłuch. Jest w filmiku #2 , czas 12:00. Po dobrym nastrojeniu, masz komunikat, że dobrze.
Jak wyjdziesz ze schronu, to akurat dalej jest fragment filmiku, o prawie wszystkich schowkach nie kwestowych. Nie trzeba znać rosyjskiego, aby je odnaleźć.
A jak powracasz do Gewary, to każe Ci czekać na powiadomienie. Chodzisz wtedy po NPCach i robisz inne zadania. Jak ich nie wykonasz, mod Cię nie puści dalej z Gewarą.
Gdzie ten grzesznik bo znalazłem tylko jedna cerkiew?I nabiegałem się po bagnie.
Grzesznik się pojawia dopiero, jak przeprowadzisz stosowną rozmowę w kantynie. Związane jest to z wcześniejszym zadaniem na dostarczenie pistoletu.
Mam kłopot z tym modem . W I części gdy dochodzę do piwnicy aby umieścić odbiornik gra blokuję się.
Nie pomaga zmiana komputera, systemu, reinstalacja. Mod pobierałem z Gry On Line. Kolega Pacjent 1972 poradził abym ściągnął mod z naszego forum. Powalczę🤔
Z naszego forum działa, radze pobierać mody tylko z linków podanych u nas.
Pozdrawiam.
Nasze forum OK, ale tylko spolszczenie mi weszło, ( podziękowania dla autora ! ), nie wchodzi mi mod mimo założenia konta. Na razie odinstalowałem CoP.
Muszę odpocząć.
Możesz pobrać moda (mod samodzielny lub repack) z Yandexa ale tam tez potrzebne jest konto, mod dostępny jest na torrencie, po zarejestrowaniu na MEGA mod ściąga się bezproblemowo.
Witam.Zainstalowałem ostatnio moda do zewu prypeci Kroniki Czarnobyla wszystko poinstalowałem działało ok do momentu gdy wykonuję misję spotkanie z fanatykami wyjdź na ustalone miejsce więc idę jestem na miejscu i po chwili wywala mnie do pulpitu z komunikatem że program x-ray 1.6 engine przestał działać czy ktoś wie jak naprawić ten problem grę reinstalowałem nie pomogło aha jestem nowy na forum i jak pomyliłem posty to sorki
Dobra dobra. Podaj loga bo nie jestem jakąś cyganką wróżącą ze szklanej kuli.