Metek macie już kandydata do spolszczenia. To dzieła tłumacze. Kolejny mod będzie po polsku.
Z chęcią w niego zagram a potem przejdę z polonizacją. Myślę, że zbyt wiele nie stracę bo uczę się rosyjskiego (samouk może, kiedyś zapisze się na kurs). Tylko, że jedynym mankamentem jest to, że nie jestem zbyt doświadczony w hardkorowych modach więc heh, może w miech przejdę go Poza tym pewnie polonizacja ukarze się szybciej niż przejdę i prawie na pewno rozpocznę wtedy od nowa gre.
Aktualnie gram w tego moda i powiem że nie zaskakuje mnie on jakoś szczególnie. Miałem nadzieje że coś więcej tu będzie akcji ale prócz nowych kilku broni w tym mojego ulubionego awm nie ma tu nic ciekawego.
Aktualnie gram w tego moda i powiem że nie zaskakuje mnie on jakoś szczególnie. Miałem nadzieje że coś więcej tu będzie akcji ale prócz nowych kilku broni w tym mojego ulubionego awm nie ma tu nic ciekawego.
Waler11, czy ty aby na pewno grasz w wersję v1.0.3 tego moda?. Było sporo wcześniejszych wersji, które nie były tak trudne. Жесть Финал wygląda tak:
Smox ten screen pochodzi z polonizowanego przez Ciebie moda. Prędko zacząłeś polonizację.
Oj to mój wygląda nie tak jest trochę inny i sorki że taka jakość ale nie mogę trafić gdzie ten mod zapisuje grę
@waler11, ja też mam tą wersję i jest ok, ale ta ze Stalker Team jest nowsza i poszła pod nóż spolszczający @smoxa i mój, więc jak będziesz chciał popykać “ala polone”, to zasysaj póki czas.
Mi nie przeszkadza rus już i tak jestem przy końcu gry a jak skończę to już polonizacja mi nie będzie potrzebna. Jeszcze poszukam 1 dobrego moda do zagrania i na tym zakończę granie . Trzeba ruszyć coś działać wiosna i te sprawy. Sam wiesz ile jest roboty w koło i nie czas na granie ale chomikować nowe mody można i zimą znowu grać do wiosny było by co. Może przy dobrym wietrze już na nowym kompie.
Waler praca Ci nie ucieknie, w wolnych chwilach też można zapuscić jakiegoś moda i pograć. Ta twoja wersja to wcześniejsza wersja moda.
Rozumie ale chyba nie zaszły zbyt istotne zmiany między moją wersją a tą tu. Musiał byś mieszkać tu u nas pewno byś tak nie mówił. Ale zawsze znajdę czas na moda.
Rozumie ale chyba nie zaszły zbyt istotne zmiany między moją wersją a tą tu.
Zdziwisz się Waler jeżeli kiedyś zagrasz w tą nową wersję moda. Przede wszystkim rozmiar z 443 MB wzrósł do 890 MB. Poziom trudności. Ładowanie magazynków. Całkiem inny system handlu. Ulepszanie broni i pancerzy. Pogoda. To tak w skrócie.
To w takim razie już go pobieram i jeszcze pogram dziś w niego.
Waler spokojnie poczekaj na spolszczenie.
Pozwól mu pobrać, jak będzie spolszczonko, to jak znalazł, będzie miał moda pod ręką. Teraz @waler11 i tak nie ma czasu zbytnio grać, bo okres świąteczny u szczytu i kury niosą po trzy jajka naraz każda, to przy 10 tysiącach, tak jak pisał, to ma tony do wyniesienia dziennie jajek. @waler11, za ten cholesterol ludzie będą Cię ścigać po sądach.
Coś z tym modem jest nie tak ładuje do końca filmiku a jak ma już odpalić gra wywala do pulpitu o co tu chodzi?
Dodaj do skrótu -nointro. A i może wołać o parę plików .xml do folderu textrus
//
“C:Program Files THQS.T.A.L.K.E.R. - Shadow of ChernobylbinXR_3DA.exe” -nointro
Coś z tym modem jest nie tak ładuje do końca filmiku a jak ma już odpalić gra wywala do pulpitu o co tu chodzi?
@waler11, ja go odpaliłem na ruskiej podstawce, bo na oryginale pl, to ni chuchu. To mam odpalane na “Prawdziwa Droga 2”, masz ten mod, on w komplecie ma ruską podstawkę.
Ja go odpaliłem na downgradowanej wersji 1.0004 PL tylko sobie skopiowałem brakujące pliki z textrus z TŚ2 i bangla.
W końcu jakich plików brakuje? Polskich czy rosyjskich bo teraz to nic niewiadomo.
Ja go odpaliłem na downgradowanej wersji 1.0004 PL tylko sobie skopiowałem brakujące pliki z textrus z TŚ2 i bangla.
Mógłbyś @scigacz1975 zdradzić tą tajemnicę, jakie pliki trzeba wrzucić na polską podstawkę? Czy mówione kwestie narratora są?