Labirynt

@Szeregowy_Killer Masz na myśli zadanie z samego początku, po zabiciu najemników? Jeśli tak no to szukać musisz w miejscach opisanych jako “Strefa anomalna”.

Tak znalazłam 2 sejfy ale w środkowej strefie nie ma ani 1 ;-;

@Szeregowy_Killer jak zadanie z początku to w tej strefie gdzie stoi lokomotywa, duży zielony sejf obok niej.

@Szeregowy_Killer Ale jeszcze jedna strefa anomalna jest na wschodzie - przy tunelu, a sejf jest przy lokomotywie, kolejna jest koło Wioski Kotów - tam sejf jest w kabinie po dźwigu i jeszcze jedna strefa jest bodajże w bajorku przy posterunku wojskowych i chyba tam też może być ten sejf o który chodzi, aczkolwiek tego ostatniego pewny nie jestem.

@tom3kbWłaśnie cały pic polega na tym, że w tym modzie spawn m.in tych rzeczy w sejfie jest losowy - mogą być właśnie w tym sejfie o którym wspomniałeś, albo w pozostałych - dlatego właśnie w dialogach i informacjach z fleszek nie są podane konkretne miejsca.

@Szeregowy_Killer Jeśli mimo podpowiedzi nie znajdziesz właściwego sejfu to podeślij zapis może coś wskóram póki mam moda jeszcze na dysku.

5 godzin temu, tom3kb napisał(a):

@Szeregowy_Killer jak zadanie z początku to w tej strefie gdzie stoi lokomotywa, duży zielony sejf obok niej.

Ten sejf mi nie działał :<

5 godzin temu, Szczepan9205 napisał(a):

@Szeregowy_Killer Ale jeszcze jedna strefa anomalna jest na wschodzie - przy tunelu, a sejf jest przy lokomotywie, kolejna jest koło Wioski Kotów - tam sejf jest w kabinie po dźwigu i jeszcze jedna strefa jest bodajże w bajorku przy posterunku wojskowych i chyba tam też może być ten sejf o który chodzi, aczkolwiek tego ostatniego pewny nie jestem.

Oba próbowałam i żaden z nich nie działa

3 godziny temu, LisKot napisał(a):

@Szeregowy_Killer Jeśli mimo podpowiedzi nie znajdziesz właściwego sejfu to podeślij zapis może coś wskóram póki mam moda jeszcze na dysku.

Okej spróbuje :face_with_tongue:

@Szeregowy_KillerJeśli się nie mylę to by były 2 pliki dds i scop z users\savedgames w folderze z modem.

@Szeregowy_Killer.Ja znalazłem właściwy sejf w anomalii koło wioski kotów.

Godzinę temu, LisKot napisał(a):

@Szeregowy_KillerJeśli się nie mylę to by były 2 pliki dds i scop z users\savedgames w folderze z modem.

tutaj jest save

meh.rar

@Szeregowy_Killer Na twoim zapisie u mnie był to ten sejf, do tego był już otwarty(rozszyfrowany).

Spoiler

Łap zapis po zabraniu jego zawartości meh5.dds meh5.scop

17 minut temu, LisKot napisał(a):

@Szeregowy_Killer Na twoim zapisie u mnie był to ten sejf, do tego był już otwarty(rozszyfrowany).

Ukryj zawartość

Łap zapis po zabraniu jego zawartości meh5.dds meh5.scop

czyli jestem idiotką :smiling_face_with_tear:

okej znowu potrzebuję pomocy gdzie jest ta winda ? :<

@Szeregowy_Killer W tej sali z drugim trupem naukowca. Patrz od 41:30.

https://www.youtube.com/watch?v=C2G_CfsJz7g

mi sejf przy lokomotywie też nie działa, a na filmiku na 2 stronie działa

@cez137 A ten przy wiosce nowicjuszy już sprawdzałeś?

@LisKot no właśnie nie, ale nie wiedziałem gdzie on jest no i zobaczyłem ten filmik i od razu to przyleciałem a tu lipa, wcześniej ktoś pisał że one są porozrzucane losowo specjalnie także i tak będę musiał znowu przelecieć wszystkie 3 strefy

@cez137 Jeden sejf jest koło wioski w anomaliach, drugi jest przy wspomnianej lokomotywie. Obydwa istnieją od początku gry. Z jednym z którym nie da się nic zrobić (nawet napis o przeszukaniu się nie pojawia)
i drugi ten właściwy w który trzeba wpisać kod znajdujący się na pendrive. Po wpisaniu kodu trzeba jeszcze raz kliknąć F na sejf aby go przeszukać.
Jeśli nie da rady to parę komentarzy wcześniej podawałem zapis po przeszukaniu sejfu.

1 polubienie

@LisKot a pod mostem nic nie ma? bo na filmiku ten koleś nic nie znalazł, ale może źle szukał?

@cez137Ja jak grałem to miałem taki problem, że nie ważne jakbym nie zaczynał/wczytywał to właściwy sejf zawsze miałem w tym samym miejscu. A pod mostem żadnego nie znalazłem (nawet jeśli byłby to ten zły).
Moda już nie mam więc nie sprawdzę jeszcze raz.

1 polubienie

@LisKot

No i znowu stanąłem, Wilk nie chce iść na powierzchnie tylko stoi a sam chciał iść, żadne w tych drzwi nie są otwarte oczywiście oprocz tych którymi tam weszliśmy, w jednych jest kod ale go nie znam, drugie to inna klasa zamka a trzecie są zablokowane i prowadzą do labu pod bagnami, pamiętasz coś z tego?

Spoiler