@ghostoperator Nie, akurat tutaj kwestia karabinu jest taka, że nawet dialog przed zejściem do podziemi jak już zbierzemy większość tego o czym wspominał Wilk to on i tak wspomina o tym, że nasza broń nie jest taka jaka w jego mniemaniu powinna być, ale mimo wszystko daje nam klucz, więc jeżeli po otrzymaniu klucza od Wilka i zejściu do podziemi coś Ci zabija Fanata to w sumie nie potrafię Ci pomóc no bo po wczytaniu tej podziemnej lokacji nic się nie powinno zdarzyć, powinieneś normalnie się wczytać, wejść do podziemi i użyć dekodera, żeby przejść dalej.
Ewentualnie jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że może do podziemi zszedłeś w czasie emisji i przez to Fanat Ci umiera. Innego wyjścia nie widzę, ale pamiętam, że bodajże w Spectrum Project był taki zabieg, że kiedy z Wysypiska przechodziliśmy do Baru to przed zmianą lokacji trzeba było zażyć lek dzięki, któremu dało się przetrwać emisję, ale w tym modzie raczej to nie ma nic do rzeczy. Ja zszedłem do podziemi kiedy emisji nie było i wszystko poszło jak należy, więc nie wiem za bardzo co na to zaradzić Spróbuj najwyżej wczytać zapis z przed zejścia do podziemi, prześpij się do mniej więcej popołudnia i spróbuj wtedy, a jeżeli Fanat nadal będzie ginął to nie wiem co może być przyczyną niestety - czy u mnie czy u @Agrael, który testował spolszczenie przed premierą takiej sytuacji nie było więc…
W Labiryncie niektóre postaci/rzeczy pojawiają się w różnych miejscach. Na przykład zawartość sejfu z początku gry, w którym najemnik schował swoje rzeczy, jest obok anomalii przy wiosce kotów, albo przy lokomotywie.
@Agrael, ale niestety bandyci w DM, przy pierwszym zadaniu dla Lokiego, nie chcą się pojawić. Wczytywanie autosave’u i save’ów nic nie daje. Ta grupa nie pojawia się w innym miejscu. Rozwalanie pozostałych grup bandytów skutkuje zakończeniem gry.
@DaarMoo Dziwny błąd. Generalnie, to pierwsza grupa bandytów powinna nadejść od strony niewielkiego bagna. A próbowałeś wczytać grę przed udaniem się do Lokiego? Ewentualnie jeszcze wcześniej?
Mam problem znalazłam dwa sejfy w anomali koło tunelu kolejowego i w anomalii z pierwszej części stalkera ale w tej pośrodku nie moge nic znaleźć a te dwa sejfy nie działały :<