@toldiHmm dziwne, jedyne co mi do głowy przychodzi to to, żebyś spojrzał w log i jeżeli log wskazuje jakiś błąd (na samym końcu) no to wstaw tu treść - może przez tą teksturę, z którą miałeś problem wcześniej gra się nie chce włączyć🤔Ale to tylko moje zgadywanie bo bez loga to nie wiadomo po prawdzie nic, gorzej jeżeli będziesz miał pusty log - wtedy tak szczerze nie wiem o co może chodzić.
FATAL ERROR
[error]Expression : file_handle_internal(file_name, *buffer_size, file_handle)
[error]Function : FileDownload
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\FS.cpp
[error]Line : 169
[error]Description : can’t open file :
[error]Arguments : i:\stalker labirynt\gamedata\textures\detail\detail_grnd_leaves — ???.thm to co przedtem,kurde
tom nie było bo kompa zmirniałem bo stary padł
@toldiNo to w takim razie musisz zrobić raz jeszcze to co Meta Ci napisała wyżej - dopóki nie zmienisz tej teksturze nazwy to mod nie ruszy - zrób tak jak napisała Meta, albo zamiast копия wpisz kopia i powinno ruszyć.
szczepan mam w nosie ten mod nie bede sie meczył,trudno usunełem ten plik to zas co innego wyskakuje ,trudno ,dzieki za pomoc,ściagnełem wersje klasyczna to samo ,trudno
@toldiZ wersją klasyczną będziesz miał raczej ten sam problem - on nie wynika z wersji moda tylko z tego, że nazwy tekstur mają dopiski z cyrylicą co na polskim Windowsie powoduje wylot, a ruscy nie patrzą na to, żeby takie pliki przed publikacją moda skasować lub zmienić im nazwy, żeby na wersjach Stalkera innych niż rosyjskie nie powodowały wylotów.
Ewentualnie na drugiej stronie tematu @irobo opisał jak poradzić sobie z problemami z teksturami, więc może tam znajdziesz rozwiązanie…
No chyba, że klasyczna Ci ruszy to nie było tematu ![]()
szczepan ,niestety nie ruszyło,tylko dziwne ze 2 miechy wcześniej grałem chwile w tego moda ale komp mi padł i lipa,
Zapytam się jeszcze raz, bo poprzednio mody mi się pozajączkowały.
Gdzie jest sejf Gandzi? Lub kod do niego? Mam zadanie na znalezienie sejfu Gandzi (od Aszota). Wg. filmu od HughTV powinien być na 1 piętrze fabryki, tej nad wejściem do podziemi. Sejf jest, ale kod 55 go nie otwiera.
W PDA mam wpis: zabity najsilniejszy mutant - Burer. Taaa… a to coś w labie, wyglądające jak skrzyżowanie pijawki z jeżozwierzem, przyjmujące na klatę tonę ołowiu to co?
Kubuś Puchatek - to jest Strongław (moja wstawka: 08.11.2022).
p.s. sejf gandżi - 2 wersje dotyczącu kodu 55:
@vidkunsen Wiem, że to Strongław, ja się pytam dlaczego w PDA jest tylko burer?
Dzięki za przypomnienie, że w tym modzie zazwyczaj spawn w sejfach może być więcej niż w jednym miejscu.
Zazwyczaj taki spawn jest określany jako losowy, zalezy od autora/ów moda którzy tak ustalili w zalezności od drogi gracza jaką obrał.
No i nie dotarłem do Prypeci. Ehhh, szkoda ![]()
Spoiler
że to wszystko to był tylko sen.
Mod fajny, stabilny, szkoda że nie za długi.
@Kubuś_Puchatek
Dosłowny Labirynt
Myślę, że teraz miłą odskocznią może się okazać Historia Johna.
Gram w Łapacza Snów. Szukam kondensatorów na Jantarze, ubiłem jednego misia (pancernego, wszystkie granaty na niego zużyłem) to przyplątał się drugi.
Historia Johna będzie później.
…