@cez137 ten napis to “Wejście do strefy skażonej.”
A co do przewodników, a oni czasem nie mówili, że do niebezpiecznych lokacji nie prowadzą? Chyba nawet do Doliny Mroku nie chcieli mnie zaprowadzić. Ewentualnie tylko niektórzy przewodnicy tam chodzą?
@tom3kb no mówią że tam jest niebezpiecznie etc, ale dlaczego prowadzają do starej drogi tylko? przecież to też jest część północna i tam też jest niebezpiecznie, do DM prowadzają np z baru cię zaprowadzi przewodnik
Ludzie, mam pytanie, właśnie “pracuję” nad drugą próbą dostania się do X16 i zdobycia emiterów, pierwsza mi nie wyszła ponieważ doszedłem do wniosku że nie jestem dostatecznie dozbrojony, dozbroiłem się no ale jak teraz zszedłem na sam dół i zorientowałem się jakie tam “towarzystwo” mnie zaatakowało no to nie wiem co tu teraz robić, to jest wgl do przejścia? czy może trzeba coś zrobić/coś zdobyć żeby to przejść? już pal licho promieniowanie bo na drabinach przy zejściu jest max i tu nie pomagają antyrady i same meduzy na pasie, ale chyba wszystkie dostępne mutanty mi wyskoczyły, nawet nie zdążyłem się rozejrzeć jak już mnie ubiły, jest coś o czym nie wiem? może czegoś nie mam?
Takie pytanko z mojej strony. Na pierwsze przejście i styczność z Lost Alpha polecacie tą wersję czy może LA DC 1.4007? Bo z tego co widzę ta wersja jest trudniejsza.
@SarkazmPPM na skrót-> Właściwości i z “Rozpocznij w:” skasuj końcówkę \bin czy tam \binsi powinno ruszyć.
Ścieżka powinna wyglądać np. tak: “D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition” zamiast “D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition\bins” - ja podaję przykład akurat na Enhanced Edition bo mam ją na dysku, ale chyba będziesz wiedział o co kaman.
@SarkazmPPM na skrót-> Właściwości i z “Rozpocznij w:” skasuj końcówkę \bin czy tam \binsi powinno ruszyć.
Ścieżka powinna wyglądać np. tak: “D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition” zamiast “D:\S.T.A.L.K.E.R\Lost Alpha Enhanced Edition\bins” - ja podaję przykład akurat na Enhanced Edition bo mam ją na dysku, ale chyba będziesz wiedział o co kaman.