Łowca Węży: Zmeelov Mod

Tak się akurat składa, że startujemy w jamie, gdzie ww. wykrywacz Weles się znajduje.

No nie mogę :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :thumbsup:

EDIT:

Przepraszam, że tak buchnąłem śmiechem bez tekstu. Jak przeczytałem słowa o ważności tego detektora, to pierwsza myśl, która przyszła mi do głowy, to było “no to z detektora w jamie koło tunelu TUZLA nici…Trzeba będzie zacząć od porządnego przetrząsnięcia bagien, tak na początek” A zdes’ wot, kakoj prijatnyj surpriz

//

Albo co gorsza, sami go gubimy po pijaku, nie pamiętając na jakiej lokacji i pod którym krzakiem żeśmy spożywali ten alkohol niekonsumpcyjny…To tu już w ogóle żadna inna fabuła nie jest potrzebna, a po 240 godzinach gry na dźwięk słowa WELES będziemy mieli :sick:

Więc skoro jest taki pożądany to na pewno cała fabuła się opiera na tym, że wszyscy próbują nam tego Welesa odebrać. Ewentualnie ktoś nam Welesa kradnie i my przez całą grę próbujemy go odzyskać. :smiley:

A ladnie to tak sie nabijać bez sprawdzenia ? :slight_smile: najpierw prosze pograć a potem… zobaczymy :wink:

Trzeba przyznać, że Smox ma wyjątkowy zmysł spostrzegawczy. Zresztą, nie tylko w tym przypadku. Ja wyszedłem z jamy (nie od razu w całości, mina) i szukałem czegoś na zewnątrz. Tam na razie promieniowanie przy metalowych elementach. Nie mam zbytnio czasu na grę, bo tłumaczę tego moda, ale ciekawie się zapowiada. Nasza pani Stalker, Raven, powinna już się nie dąsać na mnie, że obiecanego moda, nie tłumaczy się. Słowo się rzekło, kobyłka u płotu.

Trzeba przyznać, że Smox ma wyjątkowy zmysł spostrzegawczy.

Metek58, dla wszystkich stalkerów obytych z Czystym Niebem, ta kryjówka i lokalizacja WELESA była dobrze znana i tam się zazwyczaj zaraz na poczatku szło, zeby łatwiej znajdować arty :yes: . Nawiasem mówiąc, w podstawce, po znalezieniu WELESA i użyciu go, we wiaderku stojącym pośrodku tej kryjówki pojawiało sie…GRAWI (bardzo pomocny art w Czystym Niebie) - wydaje mi się że w tej części gry arty były najbardziej skuteczne, a zarazem najtrudniej było je zdobyć…

Spam… Powiem Wam że jeżeli chodzi o jaskinię pod mostem w której siedział Bosman z Soljanki, to pierwszy raz byłem w niej właśnie po tego kolesia i nie wiedziałem o jej istnieniu..

Ja dopiero w tym modzie poznałem to miejsce, myślałem, że to twórca moda dołożył tę jamę. To ciekawe, ile jeszcze rzeczy odkryje się, jak w moim przypadku, w dalszym poznawaniu modów? Ja mam frajdę, bo nowinki zawsze cieszą.

Zapraszamy do testów i zgłaszania wszelkich błędów. Ja niestety mam za słaby komputer i nie mogę sam testować. Wyznaczam więc nagrodę - 500 RUB dla testera, który pierwszy ukończy moda, zgłaszając napotkane błędy.

To ja się wezmę za testowanie miałem grać w SGM 2 i Geo ale dla sprawy się poświęcę. Tylko gdzie błędy wrzucać?

1 polubienie

Najlepszym sposobem komunikacji w takiej sytuacji jest Dropbox. Możesz też wstawiać błędy tutaj ujmując je w spoiler. Wyznaczam też nagrodę po 200 RUB. dla 5-ciu graczy, którzy zechcą brać udział w testach.

Tu będę wrzucał dropem się kiedyś bawiłem i tylko mnie irytował.

Może być. Czekam na dalsze zgłoszenia.

Kurczę, ja już zacząłem grać, ale za dwa dni wyjeżdżam znowu na 2 tygodnie do pracy, tak że niestety… (a jeden błąd i to taki do podyskutowania już wyłowiłem, a właściwie dwa). Jeden w spoilerze:

Jak się wyrzuci klucze do bagaznika na ziemię, to w PDA są zaznaczone czerwonym kółeczkiem z krzyżykiem, ale jak się najedzie na to kursorem, to pojawiają się krzaczki zamiast tekstu.

@LD - od kiedy to 500 pkt reputacji nazywa się “dla dobra sprawy”

Dzięki Papaczos. Zarobiłeś 200 pkt. :thumbsup: Gdybyś jeszcze coś znalazł, to wstaw.

A kto powiedział, że mnie interesuje te 500 ru. Przekazuje na jakiś szczytny cel, poza tym nie 500 rubli skłoniło mnie do pomocy :D. Myślisz, że jako admin nie mógłbym sobie dopisać dowolnej liczby rubli tak po prostu?? I nawet nie widziałem, że jest taka propozycja. Dlaczego nie mogę odpalić gry mam win 7 32 bity. Pojawia mi się, że : Bieżące konto nie posiada uprawnień administratora. Przy pierwszym uruchomieniu aplikacji, wymagane są uprawnienia administratora. Uruchamiam program jako administrator. Może muszę zacząć instalację z progu admina??

Ja zaczynam młucić w tego moda, więc jak znajde błędy to powrzucam.

A kto powiedział, że mnie interesuje te 500 ru. Przekazuje na jakiś szczytny cel, poza tym nie 500 rubli skłoniło mnie do pomocy . Myślisz, że jako admin nie mógłbym sobie dopisać dowolnej liczby rubli tak po prostu?? I nawet nie widziałem, że jest taka propozycja.

Przecież zażartować chciałem, chyba się nie gniewasz :yes: Naprawdę, jesteś ostatnią osobą, którą podejrzewałbym o bycie “point whore”…

A jakby Ci przyszło kiedys do głowy, żeby skorzystać z możliwości admina i dopisać sobie jakieś punkty, nie rób tego!

Dopisz je mnie

Spoko będe o tobie pamiętał uśmieszek oznacza, że żartowałem. Popatrzcie na ten mój problem jak możecie.

1 polubienie

Mam pytanie.Co to za error i w którym miejscu mogę go wykasować ?

_[error] Expression : fatal error [error] Function : CInifile : : r\_section [error] File : E:priqel sources engine xrCore Xr\_ini.cpp [error] Line : 443 [error] Description : \< no expression \> [error] Arguments : Can`t open section ` monolith\_light\_outfit `_

Dlaczego nie mogę odpalić gry mam win 7 32 bity. Pojawia mi się, że : Bieżące konto nie posiada uprawnień administratora.

Pobierz sterownik z linka…http://tagesprotecti…/TagesSetup.exe..następnie uruchom .exe

Ogólnie o problemie można poczytać tutaj..http://windows7forum.pl/stalker-clear-sky-nie-mozna-odpalic-uprawnienia-administratora-t-1503.html

1 polubienie