@MaklerR Nawet jest temat na forum o wersji 4.80:
A tutaj porzucony mod, z podobną nazwą:
@MaklerR Nawet jest temat na forum o wersji 4.80:
A tutaj porzucony mod, z podobną nazwą:
37 minut temu, MaklerR napisał:
Bo jak na razie po około 2 godzinach rozgrywki szału nie ma moim zdaniem.
Fakt, są ładniejsze mody do ZP (CoCa). Mnie najbardziej podobały się zmienione kosmetycznie (choć z gustem) lokacje. Przydałoby się trochę więcej zadań. Za to poziom(y) trudności i ekonomia są rozsądnie zbudowane.
Lokacje niby fajne, ale to chamskie wklejenie wioski z magazynów do mrocznego parowu było takie se. Poza tym paczka broni wymaga aktualizacji bo trąci myszką.
Makler - jak dla mnie mod fajny, nie ma to jak twoje ręce i nie tylko “pamiętają” ak 74 i ak74 buldog, szur szura … i ten zapach grzybów. ![]()
Dzięki @Anton_Gorodecki za spolszczenie. Całkiem przyjemny mod i fajnie mi się w niego gra🙂
Witam wszystkich , w jaki sposób się wyposażyć jak najszybciej by ruszyć dalej w Zonę .Chodzi mi o artefakty ,na udźwig , dobrą giwerę . Jestem na Kordonie ,byłem u Bagiennego Doktora , mam zamiar ruszać dalej . Mam giwerę ze schowka Striełoka.
35 minut temu, kanon1022 napisał:
Witam wszystkich , w jaki sposób się wyposażyć jak najszybciej by ruszyć dalej w Zonę .Chodzi mi o artefakty ,na udźwig , dobrą giwerę.
A to nie lepiej samemu sobie pochodzić po mapach i tu znaleźć to, tu tamto?
Niby ten mod daje swobodę graczowi to to wykorzystaj ![]()
Na logikę pasowałoby może odwiedzić jakichś wojskowych albo najmusów, Wolność w zależności jakie giwery preferujesz.
@tom3kb Dzięki trochę już łaziłem i nic konkretnego nie znalazłem , żadnego arta.
Miałem dzisiaj trochę czasu i zrobiłem napisy początkowe do moda.
Nie jest idealnie bo robiłem to pierwszy raz ale lepiej to niż nic ![]()
Dla chętnych wystarczy pobrać i wypakować do katalogu głównego moda.
https://u.pcloud.link/publink/show?code=XZ9x3EkZvYWsHrwH44prko1jGoowphhCSroV
Aby pobrać trzeba nacisnąć “Direct download”.
Мёртвый город: Прорыв v. 2.3 - dotarłem, jeszcze tylko poślę w piec ustrojstwo klimatyczne wraz z resztkami monolitu i można zacząć wolna grę:
@OldMan bo nie mam jak sprawdzić to są te napisy co lecą na tych “zielonkawych” planszach początkowych jak się gra/mod zaczyna?
Tak chodzi o intro.
W roku 1984 na obszarze Czarnobylskiej Elektrowni Atomowej zostało zbudowane laboratorium zajmujące się badaniami zjawisk atmosferycznych i noosfery. Na skutek prowadzonych tam eksperymentów naukowych opracowano projekt instalacji zdolnej gromadzić energię atmosferyczną.
itd..
@OldManA git, dodałem napisy do pierwszego postu.
Ciekawe czy też jakiegoś outro takiego nie ma czy mod po prostu kończy się wyjściem do menu.
18 minut temu, tom3kb napisał:
@OldManA git, dodałem napisy do pierwszego postu.
Ciekawe czy też jakiegoś outro takiego nie ma czy mod po prostu kończy się wyjściem do menu.
Z tego co widziałem mod kończy się:
Więc nie ma żadnego filmu z dalszą historią.
@kanon1022 Dopóki nie dorobisz się conajmniej detektora Weles, to ze znalezieniem takich “potężnych” artefaktów jakie widać na moich zrzutach, nie masz co marzyć. Nie znajdziesz też tych artów dla Doktora.
A co dotyczy broni, na początku musisz brać to co zona daje. A daje nie mało. A prawdziwy raj będziesz miał, jak otworzysz zbrojownię pod Limanskiem. Ale to trochę potrwa. Mogę podpowiedzieć, że zabójczą bronią jest bagnet. Tak na mutanty, zombieków, jak i na bawet “pancernych” NPCów. Na te dwie pierwsze “nacje”, wykorzystuj jakieś podwyższenie i dźgaj na kucaka . Przy NPCach szybki refleks. Do burerów dobiegaj i dźgaj.
@kondotier Dzięki , podpowiesz, gdzie mogę zdobyć te arty jak będę miał ten detektor.
@kanon1022 Są na każdej lokacji. Tylko trzeba mieć detektor w ręce. A arty dla Doktora najprościej znaleźć w podziemiach labu Mrocznego Parowu. Ja ich jednak znalazłem conajmniej po 5, leżących na lokacjach. Najwięcej znów w MP.
@kondotier Dzięki , za pomoc mam jeszcze pytanko , egzoszkielet mogę kupić czy gdzieś znajdę i na jakim etapie gry.
@kanon1022 Można kupić. A kilka rodzajów wdzianek, w tym egzoszkielet znajdziesz w zbrojowni.