A pierwszą część gry da się na tej stronie pobrać tak samo jak drugą? Bo mi w wyszukiwarce nic nie wyskakuje kiedy pisze ,martwy szlak" bez 2 albo ja źle szukam?
Nie mamy pierwszej części. Jest tylko przetłumaczona na polski, dwójka.
Dla tego moda porzuciłem Priboi 1.3. Szczerze, wkurzyłem się, gdy zobaczyłem fabułę SoCa, ale nadal jestem dobrej myśli. Na razie denerwuje mnie system handlu u Barmana. Sprzedaż i kupno musi się głupio równoważyć…
Jeżeli spodziewałeś się fajerwerków to się zawiedziesz. Tu więcej jest freeplay. Taki urok moda - ale przyznasz, że ładnie i stabilnie wykonany .
Ładnie, ładnie, ale po dodaniu odgłosów broni z Stalker Reborn Project lepiej się gra. Poza tym, tekstury broni tylko w ekwipunku zmienione, a na zewnątrz nie, ma ktoś jakiś dodatek zmieniający tylko tekstury broni, a nie kolidujący z Martwym Szlakiem?
Mógłby mi ktoś zarzucić mapę moda z lokacjami z nazwami po polsku? Może być nawet w paincie podpisane. Dodam, że jeśli można to w dużym formacie, dla zbliżenia. Będę wdzięczny!
Witam serdecznie, link do “spolszczenia” jest pusty 0MB. Bardzo proszę o naprawę. Dziękuję.
Witam spakowany plik spolszczenia ma tylko 99 kb i serwer chyba dlatego pokazuje wartość “0”…wciśnij pobierz i otrzymasz plik RAR, który po rozpakowaniu będzie miał około 780 kb.
Mam problem jak wczytuję zapisaną grę to wyrzuca mnie do pulpitu z takim błędem
_[error]Expression : hFile>0[error]Function : FileDownload[error]File : E:stalkersourcestrunkxrCoreFS.cpp[error]Line : 106[error]Description : d:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedataconfig_
Powinieneś zacząć od właściwej podstawki…mod jest dla patch 1.004.
Instalować na licencjonowanego STALKER-a Cień Czarnobyla 1.0004 (z innymi wersjami mod nie jest kompatybilny).
Witam spakowany plik spolszczenia ma tylko 99 kb i serwer chyba dlatego pokazuje wartość “0”…wciśnij pobierz i otrzymasz plik RAR, który po rozpakowaniu będzie miał około 780 kb.
Witam, dziękuję za odpowiedź.
Niestety nie mogę pobrać obrazek “pobierz” nieaktywny,
Plik pobrano już:136 razy Rozmiar:0 MB Sumy kontrolne MD5: c8a9ef20e435a4318154fca5c4a05efc
Ja niestety nie mogę być 137 razem, bardzo proszę jeśli to nie kłopot wysłać spolszczenie na konto pocztowe.
Dziękuję.
Poklikaj po tym obrazku, u mnie też jest problem z tym
Wystarczy poklikać i załapie
Poklikaj po tym obrazku, u mnie też jest problem z tym
Wystarczy poklikać i załapie
Dziękuję, u mnie pomogło IE - choć musiałem poszukać hasła w FF.
Już mam.
Witam zdegradowałem patcha do wersji 1.4, i podczas wczytywania zapisu stanu gry wyrzuca mnie dalej do pulpitu może coś trzeba jeszcze zmienić w plikach?
_[error]Expression : hFile>0[error]Function : FileDownload[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xrCoreFS.cpp[error]Line : 106[error]Description : d:program files (x86)thqs.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobylgamedataconfig_
Jeżeli korzystasz z poprzednich zapisów z wersji 1.006 to zapisy te mogą niestety nie działać poprawnie. Proponuję zacząć nową grę.
//
Zakładam że patch zdegradowałeś poprawnie.
Po dłużej nieobecności w zonie, chciałem zrobić wielki powrót, czas się znalazł, no ale to wszystko było by za piękne by być prawdziwe, wywala takim cholerstwem:
_FATAL ERROR [error]Expression : 0[error]Function : CUICellContainer::FindFreeCell[error]File : E:stalkerpatch_1_0004xr_3daxrGameuiUIDragDropListEx.cpp[error]Line : 508[error]Description : there are no free room to place item_
Można coś z tym zrobić?
Próbujesz włożyć w slot przedmiot który wymaga więcej komórek - nie da się go tam wsadzić.
Wywala takim czymś, za każdym razem jak chcę zajrzeć do plecaka.
Grałem w tego moda.
Fabuła zostałą bez zmian. Autor połączył wszystkie lokacjie z innych modów i teraz można wędrować po wszystkich bez żadnych ograniczeń.
Jednak to że można wędrować spowodowało zamęt w głównej lini fabularnej, i w głowie gracza (SIdorowicz siedzi jednocześnie w kordonie i Nowej ziemi).
W schowku Striełoka byłem zanim dosłałem namiary od Przewodnika i spotkałem Kreta zanim dostałem zadanie
Można przejśc dp Prypeci pomijająć Magzayny wojskowe i radar (Głowna linia fabularna).
Potem szlak prowadzi wschodnią stronę - na Jupiter, zaton, stara fabryka, topiel, nowa ziemia , opuszczona stacja.
Lokacje zamieszkałe przez mutanty i zombi i bandytów. W nowej ziemi jest trochę wolnych stalkerów i Sidorowicz ? ? ? ?. Próba rozmowy z nim powoduje wylot na pulpit ( brak sciażki dialogowej ? )
Potem droga powrotna tą samą drogą bo innej nie ma ! Brak zadań pobocznych na wstawionych mapach.
Spacar dla samego zawiedzania tych lokacji ew. szukamy artefakty
Pytanie - kto ma klucz (kod) do lab wojskowego?
Śmieszne, jak się przejdziesz szlakiem do Prypeci a jeszcze nie wyłączyłeś anten po dojściu do wylotu na radar dostajesz wiadomość, że zadanie wyłącz mózgozwęglacz wykonane.