Niestety ale prawda. Chciałem ulepszyć sobie AK i można tylko raz wybrać jedno ulepszenie. W dodatku gdy już to zrobiłem, to statystyki mojej broni zmalały zamiast np. powiększyć celność. Mod jest strasznie łatwy, łatwo o pieniądze i co za tym idzie mogę mieć każdą broń, pas na artefakty jest strasznie duży, więc jeżeli się zbierze sporą ilość ich plus dobry kombinezon to jesteśmy jak czołg nie do przebicia.
Kolejny błąd, kutwa ma tylko 5000 rubli, a wiec skup rzeczy niemożliwy.
Nie zawsze duże mody są dobre, perełki zdarzają się rzadko wśród ogromnej ilości do modów.
Poprawię link w 1 poście…WUpload chyba też wypadł z gry…http://speedy.sh/h7Ny6/gamedata.rar
Nie można spolszczeń modów z forum wrzucać do pobieralni, zawsze to mniejszy problem i pewna dostępność niż na zewnętrzym dowlandzie gdzie linki kasowane są bardzo często?
Witam pytanko czy jest w tym modzie jakaś nowa broń ?
Witam ! Czy ktoś pracuje nad Alfą Spolszczenia?
Przecież Beta- zupełnie grywalna.
Spolszczenie Beta oznacza, że może pojawić się kilka literówek w tekstach. Takie błędy można zgłosić do poprawy. Spolszczenie Beta nie stwarza żadnych problemów technicznych w grze.
Ok,tylko zapytałem…wszystko gra.
Muszę pisać mniej oficjalne odpowiedzi… Jeżeli podczas gry wpadniesz na jakieś błędy tekstu to śmiało wstawiaj z fotką do tematu… . Ta Beta i kilka innych była oddana do otwartych testów i gracze mogą pomóc usunąć ewentualne błędy.
Kłopot mam z tym modem..
_fatal error Function : CInifile::r\_section File : D:xray-svnxrCoreXr\_ini.cpp Line : 341 Description : \<no expression\> Arguments : Can't open section 'stalker\_sakharov'_
Wie kto, ocb?
A spatchować stalkera do 1.004 to się zapomniało co? Tak to jest jak interesy biorą górę nad przyjemnościami.
Ekhem..a wiesz, że to możliwe? Idę sprawdzić..
Ups…w gamedacie lista broni to zaledwie 6 modeli…czy to jakiś błąd instalacji moda ???
Sprzęt zawarty w grze można zobaczyć gdzie indziej.. .gamedata config textures ui…Kliknąć by powiększyć.
Ja mam wielkie plany co do tego moda, gdy tylko przejdę OGSE. Mój plan to szybki zarobek, kupienie dobrej broni, sporo ammo oraz apteczek i ruszenie w teren. Będę zwiedzał lokacje, jedna po drugiej, zaglądał w każdy kąt. Czy uda mi się to z każdym poziomem, pożyjemy zobaczymy
Kuśwa, dobre podejście. Co zobaczę i spróbuję to moje. “Co zbijesz należy do Ciebie”. Czyż nie?
I żadnych powrotów do baru. Handlujesz z tymi którzy są w aktualnej lokacji
A jakie dokładnie zmiany wprowadza ten mod to rozwinięta podstawka czy coś zupełnie innego. Bo pierwszy post nie za bardzo o tym mówi zresztą znowu. Szukam moda w którego mam zagrać bo sgm już nie wkurzył.